Berite tudi to:
https://publishwall.si/stoychi./post/156159/bistvo-zzzdr-je-kraja-tvojih-otrok?fbclid=IwAR0JaC9EPpYM0q7RCZxMF8CvU_pE430OsrmCpune5I7I0Exi4Cpb5UqWnuQ

--

Sonja Saksida iz CSD Nova Gorice v rokah veliko srbskega komunističnega Apartheida

Brutalen veliko srbski komunistični Apartheid v Sloveniji, kateremu javno poveljujeta Milan Kučan in Zoran Jankovič je najnagnusnejša prefinjena oblika zločina proti človeštvu ter najhujša nasilna vladavina na svetu, kjer se izvaja genocid - Holocaust nad avtohtonim slovenskim narodom. Slovence, Srbi povsem brez zadržkov imenujejo „HLAPCI“, srbski gangsterji polni nakradenega denarja pa sebe postavljajo v obliko „BOŽANSTVA“.

Levičarske oblasti v Sloveniji, trde in totalitarne se povsem lažno in neupravičeno deklarirajo za demokratično ureditev, česar pa na noben način ni, to so nekaterim lahko le halucinacije, v resnici je to le dvojna igra me Ameriko in Rusijo ter evropsko skupnostjo. Nihče se ne zgane zaradi nemoči ter strahu Amerike in Evrope pred Rusijo.

Slovenija in Srbija sta že zanetila 1. svetovno vojno, v 2. svetovno vojno je bil vključen kot glavni akter slovenski vajenec Avstrijec Adolf Hitler, kateri je živel na meji s Slovenijo, še največ pa ga je podučil prav tako Slovenec Odilo Globočnik, kako sovražiti boljše od sebe, torej Žide s požigi v krematorijih.

Srbi in Slovenci so po 2. svetovni vojni ponovno izkazali svojo okrutno izprijenost in brez razlogov in brez vsakega usmiljenja neupravičeno pobili številne avtohtone Slovence, vse preostale Slovence pa naredili hlapce in jim vsilili komunistično ideologijo. Nasilno so priseljevali druge narodnosti ljudi iz juga Jugoslavije v Slovenijo, ter tako nadaljevali tihi genocid nad Slovenci.

Ko pa sem prav jaz osebno povzročil 25. maja 1988 v Švici v Ženevi celostni razpad Jugoslavije in Sovjetske zveze, je v igro vstopil tedaj znani krvoločni komunist Milan Kučan, kateri se je zbal politično pridobljene moči slovenskega naroda, Hrvatov in drugih naprednejših ter svobodomiselnih ljudi.
www.monarh.si/ch/index.html

S Slobodanom Miloševićem in JNA se je dogovoril za izvedbo totalne vojne v tedanji Jugoslaviji. Vse se je pričelo s prvim strelom Mitje Kunstlja v mojo levo nogo, le zadel me ni v koleno, kamor je ciljal. Takrat sem imel ustanovljeno tudi SZSD, slovensko zvezo za svetovno demokracijo in Mitjo Kunstlja so kot tajnega agenta infiltrirali v mojo bližino preko Milana Kučana. V nadaljevanju so pričeli netiti povsem neumno in dogovorjeno vojno za Slovenijo med Milanom Kučanom, JNA in Miloševićem, 10 dnevno puškarjenje in seveda „zmagali“. Milan Kučan je v kočevski reki zbiral mlade „vojačke“ skupaj z Mitjem Kunstljem in se zdiral nad njimi, da morajo v vojno za Slovenijo, sicer so izdajalci Slovenije.

Mitja Kunstelj mi je že prej natvezil laži, da ga je njegov oče vrgel iz stanovanja, zaradi tega sem mu jaz dal eno sobo da lahko tam stanuje. Čez čas sta Mitjo Kunstlja k meni na sedež SZSD klicala le še Milan Kučan in Janez Slapar, kmalu je Kunstelj navlekel k nam na sedež SZSD avtomatske puške SAR 80, uzije in drugo kramo. Milan Kučan in Janez Slapar sta kar tekmovala, kdo bo bolj kričal na Kunstlja, da je potrebno z vojno za Slovenijo že enkrat končno pričeti.

No in ta pogubna „vojna za Slovenijo“ se je pravljično pričela ter tako končala. Kunstelj in še en član naše stranke SZSD sta kar sama zavzemala celotne kasarne, kriv pa naj bi bil jaz, predsednik stranke SZSD, da jaz vodim ta dva v te „bitke“. Tako je Milan Kučan podtaknil te napade kar meni.

V nadaljevanju te vojne na Hrvaškem in v Bosni, pa je Kučan podtaknil prodajo velikih količin lahkega orožja Igorju Bavčarju in Janezu Janši in spet je bil tam glavni akter pri prodaji Mitja Kunstelj. Težko oborožitev je odpeljala JNA, polna skladišča lahkega orožja pa so prepustili Milanu Kučanu, da se proda Hrvatom in Bosancem, sicer nebi JNA imela na nikogar brez orožja kar tako streljati. Na ta način so JNA, Milan Kučan in Miloševič pobili velikansko število njihovih sovražnikov, v Slovenijo pa naselili izredno veliko število beguncev iz Bosne, kateri sedaj tvorijo glavno moč na volitvah. Slovenci nikoli več ne bodo samostojen narod, gangsterji kateri so uničevali in ropali Slovenijo pa nikoli naj ne bi več odgovarjali na sodišču za svoje storjene zločine.

Tiste čase sem še uspel po malem priti v medije, po uboju Krambergerja pa je Kučan uvedel totalno cenzuro nad menoj in prepovedal vsem medijem v Sloveniji, da karkoli pišejo o meni. Kjerkoli sem se udeleževal javnih nastopov, so mi izklapljali mikrofone.

Mitja Kunstelj je ostal prikrit agent Milana Kučana, uradno pa je deloval za Janeza Janšo. Meni ni ostalo nič drugega kakor da izdajam lastne časopise, tako sem marketinško uvajal tudi javni VTX sistem, predhodnik interneta. Pisal sem še preko BBS sistemov, bili pa so kar omejevani z atesti za modeme. Janez Drnovšek, sestavni del Kučanove mafije, je mene poimenoval; državni sovražnik št. 1.

V ednini 1. št. moje revije MONARH sem predstavil članek TAJNI DOKUMENT GEORGA BUSHA TWIN. www.monarh.si/twin.htm

Ko je javnost izvedela za ta članek, so se v veliki meri strinjala z menoj, k meni so prišli tudi visoki predstavniki slovenske vojske in svetovalec ministra za obrambo. Pohvalili so moje mnenje. K meni je prišel tudi en novinar časopisa Mladina, me fotografiral in povedal, da bodo to moje mnenje predstavili v naslednji št. Mladine. Pot k meni je nanesla tudi Mitja Kunstlja, tudi ta je izvedel za to zadevo. Povedal sem mu, da bo o tem objavljen članek v Mladini. Kunstelj je takoj tekel k Janezu Janši, ministru za „obrambo“. Janez Janša je dal Kunstlju nalogo naj takoj brutalno ukrepa v uredništvu Mladine. Kunstelj je odšel v Mladino, pretepel tega novinarja in zagrozil z orožjem, če bodo kaj v zvezi tega objavljali. Ta moj članek je bil objavljen v reviji MONARH šele leta 1996, že prej pa sem ga širil med ljudmi leta 1993. V ta članek sem ob izdaji revije MONARH vklopil naknadno tudi afero Smolnikar. V obeh primerih je brutalno ukrepal Mitja Kunstelj, Smolnikarju razbil steklo avta, hkrati mu podtaknil skozi to razbitino brez vezne dokumente, da jih je tako eden izmed napadalcev na Smolnikarja pobral iz avta in jih odnesel Janezu Janši. Pravi konstruktor tega napada na Smolnikarja pa je bil seveda Milan Kučan. Janezu Janši so dali Kučanovi komunisti na izbiro naj odstopi s položaja zaradi Smolnikarja ali pa bodo tudi oni objavili vse v zvezi mojega pisanja – TAJNEGA DOKUMENTA GEORGA BUSHA TWIN. Janez Janša je izbral raje Smolnikarja in odfrčal s položaja. Po takšnem vnovičnem razcvetu komunistov v Sloveniji so ukrepali Američani in vojaško napadli Srbijo. V Sloveniji se je ponovno povzpel k višku Janez Janša, komunisti pa se se morali potuhniti. Za mene se ni nič spremenilo, cenzuro proti meni je podpiral tudi presvetli Janez Janša.

Jaz sem se moral sam boriti proti Kučanovim komunistom, kakor tudi proti Janševim ne demokratom in v letu 2008 mi je le uspelo ukiniti Janeza Janšo, kateri je dolga leta visel na lovorikah mojega dela, podpirali pa so ga tako Američani, Evropa, Vatikan in CIA. Ni bilo lahko se bosti z vsemi. Zasluge za padec Janeza Janše je sebi pripisoval znani klovnski junak Borut Pahor. Ponovno so iz temnih lukenj na „plano“ pridrveli, že do konca obupani komunisti.

Ponovni razcvet komunistov pomeni dokončno uničenje vsega in vsakogar.

… se nadaljuje

ODGOVOR TOŽILSTVA: www.predsednica.si/kronika/tozilstvoNG.pdf

ZAHTEVA ZA PREISKAVO NA OKRAJNEM SODIŠČU: www.predsednica.si/kronika/preiskava.pdf