PREDVIDENA VPRAŠANJA ZA DARJO IN PETRA KUŠLANA


Boris in Martina Valenčič, Trg Edvarda Kardelja 1, 5000 Nova Gorica
Martina tel.: 00386 40 785 881 – Boris tel.: 00386 31 757 814

E-mail: latuavia.at@gmail.com - www.latuavia.eu - www.freetime.si - www.predsednica.si

Nova Gorica, 13. marec 2018

OKRAJNO SODIŠČE, Mali trg 6, 1000 Ljubljana

zadeva: II K 574/2017

REPLIKA NA PRIČANJE PETRA KUŠLANA 1. DEL

Na pričanju dne 9.3.2018 sodnica vpraša Petra Kušlana kaj je on meni Martini Valenčič. Zaničljivo je odgovoril, da sem njegova PASTORKA in doda, da sem hči njegove žene iz prvega zakona.

Po pregledu interneta sem dobila potrditev, da je PASTORKA zaničevalen naziv otroka iz prejšnjega zakona. Peter Kušlan je v Sloveniji znan enigmatik, saj je že velikokrat nastopal na različnih TV-jih in dobro ve kaj pomeni PASTORKA.

Peter Kušlan je pred sodiščem na tem pričanju 9.3.2018 uprizarjal „dobrega dedka“, kateri bo kmalu umrl in da govori resnično le resnico. V resnici je le zagrižen komunist in je nama Martini in Borisu izrekal besede, da naju bodo zaradi politike postrelili, ob priliki ko sva javno kritizirala komuniste, tudi sam je bil hudo užaljen zaradi najine kritičnosti.

Dejansko je prava resnica, da sem bila od tega Petra Kušlana in moje matere Darje Kušlan vsa leta mojega življenja z njima grdo zapostavljena, poniževana in zaničevana, moj pol brat Blaž pa izredno priviligiran.

Kot sem to že povedala, je moja mati temu Petru hlinila ljubezen, dokler se ni rodil moj pol brat Blaž, zatem pa je moja mati moža Petra vse bolj zaničevala in poniževala. Veliko sta se pričela prepirati in Peter je dobil nekaj srčnih infarktov, postal pa je tudi hud sladkorni bolnik.

Peter Kušlan je neke posebne vrste prislinjena copata moji materi. Darja Kušlan je bila glavni komandant družine Kušlan in edini lastnik stanovanja na Trebinjski 4 v Ljubljani, katerega je kupila z mojo penzijo od mojega očeta.

Kasneje sem izvedela, da je bil tudi moj oče poniževan in zaničevan s strani moje matere Darje, tako hudo, da je naredil samomor, da se je obesil, delal pa je v Riko Ribnica in ne v JNA.

Oba skupaj, Darja in Peter sta lagala meni Martini in Borisu, da je bil moj oče Jože Pirnat uslužbenec JNA in pijanec, ter da se je sam ustrelil z vojaško puško. To sta z lažjo zatrjevala zaradi tega, da nebi midva, Martina in Boris nikoli dejansko raziskovala, ker naj bi bilo to sramotno dejstvo, da je bil uslužbenec JNA in še pijanec po vrhu. Oba sta nama obema za sveto zatrjevala, da me je Peter Kušlan posvojil kot hčer.

Midva, Martina in Boris sva šla kljub temu v raziskavo tega primera in sva se obrnila na znanega kriminalista Jureta, kateri je imel tedaj svojo detektivsko agencijo in je bil v stalnem stiku in družbi, leta nazaj, pri mojih 19-ih letih, z Borisovim bratom Damjanom Valenčičem. Vsi skupaj smo se srečevali tedaj v Šiški nasproti hale Tivoli, Katarina bar, mož lastnice je bil upokojeni policist Štefan, namestnik komandirja bivše ZEM, zvezne enote milice.

Temu Juretu sem dala pooblastilo, da bi raziskoval, kaj se je z mojim očetom dogajalo in njegova ugotovitev je bila, da nama ne more ničesar pomagati, ker je naletel na hude prepreke in te raziskave ne bo nadaljeval.

Čez čas, ko se nama je rodil 1. sin Boris, sva sinu dala soglasno priimek Valenčič, zatem sva šla še skupaj Martina in oče Boris na upravno enoto, takrat na Lundrovo nabrežje, da bi si tudi jaz Martina spremenila priimek v Valenčič, saj tega Kušlan, nikakor nisem hotela imeti, zaradi resnično grdega in povsem hudobnega dolgoletnega odnosa moje matere in Petra Kušlana do mene. Takrat sva oba, Martina in oče Boris se srečala s kruto in trdo resnico, da sem povsem izbrisana iz registra Slovenije, tudi po 4-rih urah iskanja, kdo sem pravzaprav jaz Martina, niso našli ničesar, imela pa sem le osebno izkaznico in vozniško dovoljenje na priimek Kušlan. Kljub tej zmedi, so mi izdali novo osebno izkaznico na priimek Valenčič. Vse jasno kaže na to, da je moja mati Darja poskrbela za takšno kriminalno potezo preko socialne službe Šiška in upravne enote Ljubljana, kjer je uslužbenka sestra moje matere Vlasta Lekše.

Na ta dejstva opozarjava sodišče, da sta oba zakonca, Darja in Peter Kušlan resnično huda in premetena lažnivca, da je prav tako njuno pričanje v tej zadevi proti nama sestavljeno le iz kopice laži, vse zaradi njunega nizkotnega pohlepa po denarju, moje penzije po pokojnem očetu Jožetu Pirnatu, z lažjo in na ta način pa sta si hotela polastiti še najina otroka, Borisa in Martina Valenčiča ter prejemati še za njiju rejništvo.

Moj priimek Pirnat Martina, sta oba nasilno spremenila v Kušlan, brez dejanske posvojitve mene, za tem sta spremenila še dokumente o prejemanju penzije, vse odločbe so se prej glasile na moje ime in priimek Martina Pirnat. Na vseh nadaljnjih odločbah iz tedanjega priimka Pirnat, sem postala Martina Kušlan, mene pa sta zatem s tem novim priimkom Kušlan, izbrisala iz registra prebivalstva Slovenije in tako povsem neupravičeno in nemoteno GOLTALA moj denar. Obstajala je le Darja Kušlan, tudi ob moji polnoletnosti.

Se nadaljuje...

 

REPLIKA NA PRIČANJE PETRA KUŠLANA 2. DEL z dne 31. marec 2018

Peter Kušlan naju je že velikokrat presenetil s svojim sprenevedanjem. V enem primeru, ko sem jaz Boris Valenčič izpostavil moje doživeto spoznanje, da ima Martina izredno rada svojega sina Borisa in on njo, sem pred Petrom to resnico in dejstvo na glas povedal, da obstaja med njima velika ljubezen. Peter Kušlan se je tem mojim izrečenim besedam kar uprl in nama zabrusil v obraz; MA KAKŠNA LJUBEZEN! Jaz Boris sem bil zaradi teh njegovih besed hudo užaljen, da mu ničesar na to nisem niti mogel odgovoriti.

Vse bolj nama je bilo jasno, da gre za vsiljevanje njihove dominacije na našo družino. Vendar, kot že rečeno, sva zaradi tudi že opisanih razmer, bila prisiljena prenašati tako ekstremne zadeve, drugih možnosti v tistih trenutkih nisva imela.

Vedno sta se Darja in Peter vsiljevala naši družini le njune poglede na življenje, najine pa kar zaničevala.

V eni priložnosti sem jaz Boris Valenčič razlagal Petru in Darji, da naj bi jaz imel še enega otroka, sina, Jana Kološa in sem jim tudi razložil, da mi je tega otroka ugrabila z materjo vred policija, Vasja Plemelj – kriminalist me je izsiljeval naj se preneham ukvarjati s politiko, drugače tega sina ne bom nikoli videl. Policija je uspela prepričati Anno Kološa, da sem jaz zloben človek, za tem izsiljevanjem pa so me še krivično ovadili na sodišče in sem bil zaradi tega 8 let v preiskovalnem postopku. Mitja Kunstelj pa me je še kar tako ustrelil v nogo, tako sem postal dejansko 1. žrtev jugoslovanskega konflikta, v nadaljevanju pa se je zgodila brez potrebe še balkanska vojna.

Povedal sem Petru in Darji tudi to, da sem jaz osebno naredil preko sodišča ugotavljanje očetovstva in tudi plačal ta postopek, katerega pa niso nikakor izpeljali do konca. Ob teh mojih besedah, je Peter Kušlan le cinično zabrusil; ja, lahko je delati otroke in ne skrbeti za njih! Ponovno me je izredno užalil in ponižal.

Vse bolj sva Boris in Martina skozi ta leta po rojstvu najinega sina Borisa in Martina, prihajala do spoznanja, da se nekaj plete v ozadju proti naši družini. In končno resnično, sva doživela še ta montiran policijsko sodni postopek, s katerim je bila povzročena huda škoda in trpljenje naše družine.

Tako kot sem že navedel v moji repliki na pričanje Darje Kušlan, razumem izrečene besede, DA JE POTREBNO ODBITI GLAVO MENI, za dokazane grožnje in zlorabo sodišča, da se meni lahko grozi kar preko tega sodnega postopka v pričo vseh prisotnih. To grožnjo razumem le kot policijsko in Jankovičevo naročilo, kaj mora Peter Kušlan izjaviti na sodišču, saj se ti stari komunisti, Milan Kučan in Zoran Jankovič že kar neuspešno oprijemajo groženj iz socialističnega sistema, zato hočejo te grožnje „posodobiti“ z muslimanski metodami, sekanja glav. V prid takšnemu nasilju v slovenskem prostoru, si seveda lahko štejejo zasluge postavitev Džamije v Ljubljani. Kučan se še hvali, da je pomilostil največ zapornikov v Sloveniji, cca 200, ne pove pa koliko ljudi je nedolžnih povsem uničil.

Peter Kušlan zlahka navaja le laži, da naj bi jaz namazal svojega otroka Borisa po obrazu z njegovim blatom, izjavlja naj bi mu moj otrok to povedel. Ko to predočiva svojemu sinu Borisu, te besede, le ta odgovori, da se kaj takega sploh ni zgodilo in da nikoli kaj takega ni izjavil Kušlanovim in da ne verjame, da bi jaz kaj takega naredil.

Tako že večkrat izjavljam, da sem jaz izjavil pred Darjo in Petrom Kušlanom, da sem sinu Borisu dal plenico le za poduhati in to je vsa resnica. Ta dva pa povsem zlonamerno popolnoma spreobračata resnico!

Jaz, Martina Valenčič hočem na sodišču v zvezi tega dogodka podati ustno izjavo!

Ponovno opozarjam sodišče, jaz Martina Valenčič, na prejet e-mail s strani njegovega sina Blaža z dne 21.1.2018, na njegove izjave iz tega e-maila. Peter Kušlan je tako učil svojega sina, to negativno stanje pa hoče vsiliti nama z možem Borisom.

Veliko neustreznih dogodkov sem utrpela v življenju z družino Kušlan in ne morem si dovoliti vsega tega njihovega nasilja vse moje življenje!

Blaž Kušlan naju v tem e-mailu zmerja, da sva neizobražena itd.., ne pove pa, da ima le dve leti več šole od mene Martine in da se je tako rekoč šolal na moj račun v mojem stanovanju, šolala pa se je v mojem stanovanju še Blaževa izvoljenka Nastja Čremožnik, med tem ko sem bila jaz pregnana z vso svojo družino iz Slovenije.

SLOVENCI STE RES ENKRATNI IN NEPOZABNI - „DOBROTNIKI“ !

Boris in Martina Valenčič

--

 
REPLIKA NA PRIČANJE PETRA KUŠLANA 3. DEL z dne 2. april 2018

Peter Kušlan izjavlja, da mu je najin sin Boris povedal, da je moral po noči pospravljati razmetane igrače po njegovi sobi, naj bi jaz Boris Valenčič to zahteval. Peter navaja da ne ve ali ob 3h ali ob 5h zjutraj. Peter Kušlan nikoli ne ve nič določnega, le fantazira in blati preko sodišča in policije, kakor se to njemu trenutno zljubi in zazdi.

Zanima me kako to, da na enigmatičnih TV oddajah ne „bluzi“ tako kot na tukaj sodišču?

Očitno je „bluzenje“ po sodiščih slovenski pravi šport in da le tako, se na sodiščih kaj doseže! Resnica in natančnost nimata nobene veljave. Tudi to je točen odgovor Petra Kušlana, takoj 10 točk ZANJ!

V enigmatiki je pa ravno obratno!!!

se nadaljuje...

--
 
1. DEL KOMENTARJA NA PRIČANJE DARJE KUŠLAN z dne 16.2.2018:

Takoj v začetku svoje „izpovedbe“ prične Darja Kušlan hiteti s sovražnimi izpadi, lažmi in poniževanjem.

To, da jaz Martina nisem hotela imeti nobenih opravkov več z mojo mamo sem že razložila v prejšnjih dopisih, tudi zakaj.

Jaz Boris Valenčič, se sploh nisem grdo obnašal, kot to navaja ta Darja, želel sem le spoznati Martinine „starše“, kljub izredno odklonilnem odzivu Martine. Kasneje, ko sem njihovo družino zares spoznal, se jaz Boris Valenčič več nisem hotel odzivati njihovim vabilom, naj pridem tja na kosilo, v nedeljah, sobotah, praznikih itd.., ker to ni družba zame, so preveč trapasti in hudobni. Prepričan sem bil tudi, da me bo Darja zastrupila s hrano.

Le zakaj sta Darja in Peter Kušlan, mene Borisa Valenčiča, še kar naprej vabila, naj jih obiskujem in hodim tja, če pa sedaj tukaj prebiram same hudo sovražne laži proti meni? Če je to normalno stanje in sodišče misli, da je tako prav, potem res nebi vedel kaj je sploh še s tem sodiščem, policijo in tožilstvom.

Vse bolj, ko sem jaz Boris spoznaval to Darjo, mi je izstopala le kot neke vrste neumna pošast. Najin sin Boris nama je njihovo družinsko stvarnost opisoval kot hudo konfliktno zadevo. Kar naprej so se prepirali, Blaž njihov sin je kar zmerjal njuna starša, loputal z vrati, očeta zmerjal z lenim debeluhom, tudi z Darjo se je kar naprej kregal. Na najinega sina je Blaž naredil izredno velik negativen psihični odtis, saj takšni mladi fantje kot je najin sin Boris se učijo od starejše mladine, jih imajo celo za idole, prav nehote in nezavedno pa sprejmejo takšna obnašanja do starejših in staršev že kot pravila.

Žal sva midva starša imela včasih nujna dela na terenu, saj delava v promociji turizma, imela pa sva zaradi gospodarske situacije vse manj tudi denarja, zato sva se bila na nek način prisiljena se podrejati nastalim razmeram in sprejemati vsakršno pomoč tretjih oseb, tudi Darje in Petra Kušlana. Delala sva po 12 ur dnevno in upala, da bo bolje, to upanje pa naju je pripeljalo sedaj povsem neupravičeno le pred sodišče in še v večje težave, skorajda v uničenje naše celotne družine, polotila se nas je MAFIJA, organiziran kriminal, kateri upravlja s policijo in „pravosodnimi“ organi.

Darja Kušlan navaja, da je za najina otroka potrošila 500 evro mesečno, to je le izredno napihnjena laž, res je morda potrošila maksimalno 100 evro mesečno, opazila pa sva, da najina otroka hoče imeti zase in za njiju prejemati denar za rejništvo, kar naprej je tudi tarnala, da bo izgubila službo pri NLB in je delo hodila brez prekinitev, tudi če je bila bolna, imela viroze ali angine. Posluževala se je kdo ve kakšnih antibiotikov, takšne sva imela midva informacije.

Darja in Peter Kušlan sta s skupnimi močmi izvajala kar naprej neko konfliktno situacijo v naši družini in se izkazovala dominantno tudi nad nama staršema. Zaradi takšnega negativnega početja Darje in Petra Kušlana je prihajalo tudi do povsem prekinjenih odnosov z njimi, kateri pa so trajali tudi po 6 mesecev.

Jaz Boris Valenčič, sem za najina otroka dal vse kar sem imel in lahko dal, prav tako naredil napredne poteze, da bi lahko bili najini otroci resnično usposobljeni za življenje in znali delati ter samostojno napredovati.

Že v moji preteklosti sem se ukvarjal z naprednimi in pozitivnimi projekti kot podjetnik in obrtnik, pomagal sem pri razvoju različnih strojev, jih tudi sam razvijal, delal na antenskih ter satelitskih komunikacijah že davnega časa, uveljavljal interaktivne medije VTX, BBS, INTRNET, širil svobodomiselnost, uveljavljal Linux sisteme in delal za dobro bit človeštva v družbenih in političnih zadevah. To vse sem delal tako nesebično, da sem večkrat končal povsem brez financ in na cesti brez vsega. Policija, politika in „pravosodje“ so vedno delovali, kakor tudi tokrat, proti meni, uničevali so mi sproti vse kar sem ustvarjal, podpihovali pa proti meni tudi takšne resnično nazadnjaške ljudi kot sta Darja in Peter Kušlan, Jožef Kavtičnik, Katarina Kotnik, Barbara Lavrič in Marija Tovornik.

Nikoli nisem izjavil, da, če jaz nisem imel, tudi moji otroci ne bodo imeli. To so popolnoma izmišljene in kretenske izjave Darje Kušlan, katera je bila sposobna le oropati svojo hčerko njenega premoženja in ji ubiti za to njenega očeta. Res neverjetno podlo.

Samo za primer lahko navedem svojo pol sestro Barbaro Valenčič, da sem ji proti koncu njene osnovne šole kupil popolnoma nov SINGER šivalni stroj, da bo lahko napredovala v svojem življenju. Zelo rada je šivala in bila je v rejništvu v Grosupljem, imela je le omejen dostop do šivalnega stroja, kateri ni bil njena last. Tako je prišla do lastnega in izredno zmogljivega šivalnega stroja in se zares veliko naučila. Ni me zanimal strošek, katerega sem imel zato, le to, da ji zares naredim pravo uslugo, socialne službe izvajajo le izdajstva ljudi, takšne so bile moje izkušnje.

Ta Darja svoji hčerki ni privoščila niti bednega računalnika, čeprav je delala srednjo grafično šolo. Neprestano pa je bila oblečena le v eno in isto sivo modro bundo, res zastarelega videza.

Ta napad na mojega partnerja Borisa je bil z moje strani že pričakovan in znano dejstvo, saj noben fant katerega sem imela prej in sem ga predstavila svoji materi ji ni bil po volji. Vsak od njih mi je tudi jasno rekel, da je moja mati res izredno čudna, da je trapasta. Nihče od mojih fantov tako ni več hotel priti k nam domov. Z vsemi sem se verjetno prav zaradi tako negativnega odnosa moje matere razšla. Nikakor nisem želela, da bi tudi Borisa, sedanjega partnerja predstavila Darji in Petru Kušlanu, pa ne zaradi razlike v najinih letih, temveč zato, da nebi moja mati ponovno uspela vplivati na prekinitev najine nastale zveze.

Moj partner Boris se je zame res trudil, me učil delati in me v mojem drugačnem doživljanju sveta tudi spodbujal. Takoj sva se dobro ujela in globlje spoznala drug drugega in še danes sva skupaj. Moja mati je sedaj izredno ljubosumna na dejstva, da znam sedaj delati resnično veliko stvari v poslih in tudi v gospodinjstvu, da sem spoznala pravo politično slovensko in svetovno stvarnost, česar pa me ona nikoli ni učila in me ničesar naučila. Žal pa je današnja gospodarska situacija povsem ne naklonjena zasebnemu gospodarstvu, katerega uničenje sta podpirala tudi Darja in Peter Kušlan, le zaradi lastnih egoističnih interesov.

Mojo mati sem uspela v dejanski luči spoznati šele sedaj pri mojih 30-ih letih, kakšna „pošast“ je bila in ostala še danes. 100% lahko trdim, da se je najbolj bala mojega razkritja, kako je uničila mojega očeta Jožeta Pirnata in si polastila skupaj s Petrom Kušlanom mojo pokojnino po očetu. Vsa pričanja moje matere in Petra Kušlana v tem postopku jasno dokazujejo le popolnoma izkrivljen in histeričen napad na naju ter na celotno našo družino. Policija pa zaradi političnega dolgoletnega sovraštva do Borisa, podpira Darjo in Petra Kušlana. Ne mislim ponovno pisati, kaj vse me je Darja hujskala proti mojemu sedanjemu možu Borisu, vse sem vam že povedala, če pa hočete pa vse to ponovim z golimi besedami na sodišču.

Ko jaz Boris Valenčič prebiram te prepise izjave Darje Kušlan, te njene blodnje in same potuhnjene laži, bi najraje vse skupaj vrgel v koš za smeti! Res ne mislim vsega komentirati, predvsem so njene izjave same traparije!

Navedel bom samo nekaj primerov in predstavil resnična dejstva.

Darja navaja, da sem „pobegnil“ v Italijo, v resnici pa sem ubranil svoje otroke pred njeno in Petrovo komunistično ter gangstersko MAFIJO! Italija je moja druga domovina, saj imam svoje prednike Italijane, morala bi biti moja 1. domovina in ne Slovenija. Italija je tudi sestavni del evropske skupnosti! Italijanska Policija me nikoli ni ničesar obtožila, kar pa so „Slovenci“ le naredili, kar neprestano me uničujejo. Darja in Peter imata golo srečo, da nisem poklical Carabinerje, ko sta nama staršema v Trstu hotela ugrabiti otroke. Še danes bi oba, Darja in Peter Kušlan sedela v zaporu! Pač nisem tako podel, da bi tako uničeval znance kot onadva uničujeta Martino in najino celotno družino.

Vse bolj mi postaja jasno, zakaj me je Darja Kušlan lažno obtožila domnevnih groženj, da naj bi ji jaz odsekal glavo. Z umikom v Italijo, smo preprečili negativen razplet, da bi si Darja in Peter prilastila naše otroke ter si na tako podel način zagotovila bistveno večje financiranje, kot stane beden fastfood, s čimer je pitala najina otroka, kadar sta bila pri Kušlanovih. To, da smo se vsem skupaj izmaknili, jo je tako hudo bolelo, pa si je v vsem svojim šizofrenim obupu, izmislila veliko laž in še nešteto majhnih laži, da bi naju starša uspeli skupaj z Jankovičevi vojaki inkriminirati. Dejansko pa je razkrila in vsem dokazala, da je prav ona pravi krivec za „samomor“ Martininega očeta Jožeta Pirnata. Na tako nizkoten in podel način je prišla do te pokojnine, katero pa je jasno vidno vsakemu pravnemu sistemu na svetu; ukradla svoji hčerki Martini.

Darja in Peter Kušlan sta povsem ne relevantni priči, tako kot sva to že midva Boris in Marina izjavila. Nimata niti enega samega dokaza proti nama, zgolj kopico praznega blebetanja, nasprotno temu ničevemu stanju pa imam jaz Martina popolnoma vse dokaze uradno dokumentirane. Tudi ostali Jankovičevi nameščenci, Kavtičnik, Kotnik in Lavrič, nimajo niti enega dokaza za svoja blebetanja.

Darja v svoji izpovedi hudo laže, da naj bi ona kupila posteljico za Borisa, kupila sva jo midva starša Boris in Martina v Baby centru v BTC-ju. Nihče pa se tudi ni vrgel na njo in jo polomil, kar navaja ta izredno hudobna Darja.

Darja in Peter Kušlan pa sta zares kupila veliko posteljo za sina Borisa, povsem zanič, pa tudi jaz oče Boris je nisem polomil, le sestavil sem jo. Polomili pa so jo otroci Boris in Martin, predvsem Boris. Bila pa je Ž kvalitete!

Darja navaja na 29. strani, da sta tudi njena hčerka Martina in sin Blaž imela neke enake težave in jih je mazala s to praško pasto. V obtožnem predlogu pa navajata hude opekline, mehurje. … same traparije!

Darja in Peter Kušlan sta najinima otrokoma dajala le fastfood hrano, za piti pa CocaColo. Zaradi tega sem jima dal jaz Boris en cel kozarček cvetnega prahu, da jima bi mešala z vodo kvalitetno in zdravo pijačo. Tako je neumna ta Darja, da ne ve niti tega da se cvetni prah najbolje uporablja za pitje, raztopljen v vodi.

Mojim otrokom sem, kot že rečeno, kuhal le izredno zdravo prehrano, najraje izredno kvalitetne enolončnice, česar pa pri Kušlanovih ne znajo niti skuhati. Kadar pečejo meso, pa vse zažgejo, tako, da če se na kuhanje res spoznaš si kar prisiljen biti zadržan s svojimi izjavami... Z mojo prehrano so otroci izredno zdravi, pa tudi škrbastih zob nikoli ne bodo imeli!

Njihovo navajanje, da naj bi jaz Boris Valenčič mazal starejšega sina Borisa z njegovim blatom nikakor ni resnično. Najin sin Boris kaj takega nikoli ni izjavil tem Kušlanovim, v enem izmed dopisov na sodišče v tej zadevi, pa sem jaz jasno povedal že prej, da sem jaz izjavil pred Darjo in Petrom Kušlanom, da sem Borisu dal plenico le za poduhati in to je vsa resnica. Ta dva pa povsem zlonamerno popolnoma spreobračata resnico, po ukazu VRHOVNEGA KOMANDANTA, družine Kušlan – Darje!

Tudi Martina, moja žena, se še spominja te moje izjave in me kar kritizira, da kaj takega ne bi smel izjaviti pred temi Kušlanovimi, da je z njimi že preveč let trpela.

Darja Kušlan navaja v svojem krivičnem in lažnem pričanju, da bo to njen mož na sodišču potrdil mojo grožnjo! Njen mož Peter, pa je jasno povedal, da te moje grožnje ni slišal, slišal pa je ženo Darjo, da je rekla, da bi morali meni Borisu odbiti glavo! To slednje razumem jaz le tako, da je bilo zlorabljeno sodišče, za izrekanje groženj meni in je ta grožnja Darje Kušlan tako dokazana! Lahko, da se je Darja pogovarjala sama s seboj pri izklopljenem telefonu, jaz se z njo nikoli nisem pogovarjal o sekanju glav komur koli, tudi z drugimi osebami ne.

Na vprašanje privezovanja na posteljo sina Martina, Darja odgovarja, da kaj takega ni ona izjavila nikomur, niti je kaj takega slišala! Peter Kušlan pa zatrjuje, da mu je prav to povedala njegova žena.

Katarina Kotnik in vsi „udeleženci“ tega „pravo sojenja“ zatrjujejo, da jim je najin sin Boris pripovedoval, kako je raje pri „dedku“ in babici, torej bi moral tudi njima povedati kaj takega, pa ni nikoli. Še en dokaz, da je Katarina Kotnik izsiljevala najinega sina, kakor ga tudi hotela na silo odpeljati k sebi domov, da tam prespi brez vednosti naju staršev. Torej so bili tudi šolski tabori po vsej verjetnosti le namenjeni ugrabitvi najinega otroka Borisa, po ukazu Zorana Jankoviča.

Ta Darja navaja, da jaz nisem dovoljeval pranja oblačil! Kako naj še drugače dopovem sodišču, da je tale Darja „totalka“ trapasta s svojimi blodnjavimi izjavami. Le zakaj sem prav jaz šel v trgovino in izbral tak pralni stroj, kateri se ni pokvaril še nikoli in resnično deluje tako kot mora? Deluje zato, ker sem jaz pred leti popravljal in servisiral pralne stroje več let in to področje odlično poznam. Tudi v primeru okvare ga lahko zlahka popravim.... kaj pa mehčalec, ja, jaz nič ne vem o mehčalcih, le Darja je vse ved! ... no naj vam zaupam, mehčalci so strupeni! … a še kaj rabite vedeti o pralnih strojih, le še to, da smo prav mi ITALIJANI izumili pralni STROJ! … Peremo pa v nedeljah po ves dan.

… vi „Slovenci“ ste izmislili le komunistično zaroto proti človeštvu! .. še svoje zastave nimate, imate le skupno Rusko Slovensko zastavo!!! ...in pod to zastavo sodite moji družini na MAFIJSKI način, vas ni nič sram??? ...brez veze takim kaj razlagati, odgovor na to vam bo dala Barbara Lavrič; ...ne smemo jim dati prav, pa če tudi gori kučanovo kamenje!!! … bodite tudi tako dobri in usmiljeni, vi vsemogočneži in obudite iz groba Jožeta Pirnata!

Ta sodni postopek ni nič drugega kot namerno tratenje najinega dragocenega časa, katerega bi lahko namenila namesto tej lažni kolobociji, pozitivnemu razpletanju slovenske in svetovne problematike.

Zaradi tega sodnega postopka bova zahtevala odškodnino in razveljavitev državno zborskih volitev. Imava registrirano domeno DESNICA.si in sva hotela se vključiti tudi v te volitve. Zločinsko ste nama to preprečili!

Kučanovi se poslužujejo izvajanju kriminala nad ljudstvom le še s 5 dkg možganskimi kapacitetami njihovih vojščakov in policistov, povsem odkrito, kajti gozdov je vse manj, da bi se še kako skrivali!

Se nadaljuje...
 
2. DEL KOMENTARJA NA PRIČANJE DARJE KUŠLAN z dne 16.2.2018

Darja Kušlan skozi celoten pregled njenega blebetanja laže, kot bi delala 24 ur za tekočim trakom. Vmes včasih dobiš občutek, da srdito strelja z brzostrelko na sovražnika, vendar je ta samo eden in začuda ne pade mrtev, ona pa še kar naprej vztrajno strelja nanj in nič se ne zgodi. Pri tem res ne opazi, da jo vsi opazujejo in poslušajo.

Na 21. strani „spornega“ tonskega prepisa ODT sprašuje, če sva otroka samega puščala doma in Darja razlaga, da je to res in da je enkrat slučajno prišla k nam domov in to doživela. To ni bil slučajen dogodek, temveč dogovorjen z Darjo, razlog njenega obiska smo sicer že pozabili in tudi ni pomemben. Na 40. strani sodnica sprašuje Darjo, če sem bil jaz Boris do koga nasilen? Darja zatrjuje, da sem bil in da sem jo odrinil, da je takrat šla Martina na pošto. Gre za isto zadevo, obisk pri nas doma tega dne.

Jaz sem šel v trgovino in se takoj vrnil, Martina pa je odšla na pošto in prišla kasneje. Doma sta bila oba otroka, Boris in Martin, tako sva Darji tudi razložila po telefonu in da takoj prideva tudi midva. Boris je imel vedno pri sebi ključ od vrat, za vsak slučaj, če bi se karkoli zgodilo. Boris je Darji vrata odklenil in ona je je takoj pričela z napadom na najinega sina Borisa, kako to, da sta sama, med tem ko sta se otroka igrala. Tik za tem sem prišel tudi jaz. Videl sem, da Darja pestva Martina. Vedno, kadar je bil Martin pri njih doma, ga je Darja samo crkljala in pestvala, ne vem kako to, čemu takšen namen. Darji sem povedal, da Martina pride takoj, da je odšla le na pošto.

Darja me je pričela ogovarjati in zatrjevati, da Martina ni nobena gospodinja in tudi ne nobena mati! V trenutku sem imel te Darje polno glavo, jaz takega poniževanja moje ženske ne bom poslušal od nikogar, sam sem si jo izbral in zato njeno mnenje ter poniževanje pred mojimi otroci ji ne morem dopuščati.

Ponovno je izkazovala le njeno dominacijo nad nami, enkrat je hujskala mene proti Martini, ob drugi priložnosti pa Martino proti meni. Počutil sem se, kot, da smo naša družina na smrt obsojeni s strani Kušlanovih, takoj sem odprl vrata stanovanja, prijel njeno torbico, jo obesil na zunanjo kljuko, vzel otroka Martina iz njenih rok in Darji zaukazal naj takoj zapusti naše stanovanje. Darje se niti dotaknil nisem. Darja je odšla in zatem se nismo videli celih 6 mesecev.

Ob vsakem našem druženju s to Darjo in Petrom je bilo čutiti z njihove strani pritajeno sovraštvo in vsiljeno ter igrano prijaznost. Občasno sem še poizkušal verjeti v različnost med nami, vendar se je jasno čutila njihova pritajena in zahrbtna igra.

Darjo in Petra Kušlana ter njihovega sina Blaža smo prosili, če bi hotel Blaž učiti najinega Borisa na sintisyzer, katerega sva kupila z Martino. Odgovor je bil le hinavsko pritrdilen, zvedela pa sva, da Darja tega ni dopustila in smo instrument dobili čez čas nazaj, ne da bi se Boris eno minuto učil pri njih na njega. Borisu ni dopuščala imeti pri njih svojega telefona ter mu prepovedala uporabo. Zelo sta bila oba proti dodatnimi aktivnostmi najinega sina Borisa, kasneje pa sta tudi te nekaj financirala. Ko sta enkrat prišla v telovadnico na Kodeljevo, kjer so imeli tekmovanja v karateju, je Boris svoje zaključil in trener mu je predlagal, naj naprej gleda druge tekmovalce, mu tega Kušlanova nista dopustila.

Obleko, katero je naredila moja pol sestra Barbara Valenčič mojemu sinu Borisu, v zahvalo, ker sem ji pred leti kupil šivani stroj, je Darja zaprla v neko omaro, na Trebinjski 4, nikoli še ni bila nošena in tudi nikoli ne bo, zaradi sovraštva Darje Kušlan do mene.

Prav vsega česar sva se polotila in angažirala midva Boris in Martina, je bilo za njih nič vredno.

Policija tako že ve, kako Darjo in Petra Kušlana uporabiti proti nam in zakaj, vse so dokazali kdo in kaj so! Kar dobro si poglejte ponarejen prepis tonskih zapisov tega njenega brzo-strelskega „pričanja“.

Se nadaljuje...
 
3. DEL KOMENTARJA NA PRIČANJE DARJE KUŠLAN z dne 16.2.2018

Ponovno smo pri lažeh Darje Kušlan! Le kako naj bi prišli otroci z morja umazani? Je to sploh mogoče? Po cele dneve si želijo biti v vodi, tja kamor smo hodili na morje mi, torej v Trst in Lignano, po so na voljo vsem kopalcem še brezplačni tuši in WC-ji. Nemogoče je, da bi bili otroci umazani, pa tudi nobenega blata ni tam, je le pesek in kamenje. Ne vemo pa kakšna svinjarija plava po vodi tam, kjer sta Darja in Peter hodila na morje v neposredno bližino ladjedelnice v Izoli. Kot je nama poznano, tam močno zaudarja po različnih odpadkih in kemikalijah.

Kot sva midva že povedala na sodišču, da nismo nikoli uporabljali kahljice za nobenega otroka ampak nastavek za WC in leseno pručko za lažji dostop. Tudi na WC smo jih postavili velikokrat, da sta se tega navadila. Ta isti sistem sva kasneje opazila tudi v italijanski Gorici, ko je Martin hodil tja v vrtec. V vrtec so Martina sprejeli z dopolnjenimi 3-mi leti in takrat je že bil odvajen kakati v plenice. Prav tako je bilo z Borisom mlajšim, najkasneje 2 in pol leta. Vse kar navajata Darja in Peter Kušlan je zlo namerno. Borisu sta po njegovih besedah vsiljevala plenice, da imata sedaj kaj za blebetati, kako sta onadva vsega zaslužna... Vsa njihova pričevanja so popoln absurd, da so Borisa navadili oni voziti kolo, pa ne veva več kaj si bosta še izmislila.

Naj Darja raje pove, zakaj jo je Blaž Kušlan pretepel, preden je odšel v Anglijo? Tako je Blažu najedala, da jo je Blaž usekal PO GOBCU in se je kar zložila po tleh! To je meni Martini povedal sam Blaž.

Naj raje Darja pove, zakaj me je vozila k starim staršem, da me je tam dedek grdo pretepal, se znašal nad menoj. Pri starih starših me je mati Darja kar naprej zaničevala, doma me je lasala in mi kar pulila lase, dedek pa me je klofutal po glavi, da me je resnično bolelo. Na meni je enkrat zlomila tudi kuhalnico. To njeno nasilje sem morala prenašati od 4. do 7. razreda osnovne šole. Ko pa sem bila starejša, sva se zaradi njene malomarne in neprimerne vzgoje velikokrat sprli in morala sem pobegniti od doma in odšla k teti Agnes Jug in bila tam po ves teden. Tudi policija je bila pri Agnes Jug in spraševala o teh problemih. Peter Kušlan se na te pretepe in nasilje nad menoj sploh ni odzival, le z Blažem sta šla ven iz stanovanja.

Jaz Boris Valenčič lahko potrdim, da se je Martina po noči večkrat zbujala, ker je sanjala kako jo pretepa dedek in njena mati. Bila je vsa prepotena, se tresla in jokala. Občasno je bila tudi konfliktna, ker se je tega nehote navzela od njene mame in dedka, vendar se je vse to tudi dokaj hitro uredilo.

Kako lahko taka pošast Darja še kar svobodno hodi po Sloveniji??? …tudi Milan Kučan!

Slovenija – DEŽELA POŠASTI!!

Celotna Slovenija je na podoben način poteptana, izropana in uničena, tudi moj pol brat Blaž opisuje, zakaj je Slovenijo zapustil, kakor številni drugi avtohtoni Slovenci!

--
 
4. DEL KOMENTARJA NA PRIČANJE DARJE KUŠLAN z dne 16.2.2018 – dne, 4.2.2018

Vse bolj izstopa v tem sodnem postopku dejstvo, da na vso silo hočete doseči le razpad naše družine, da je ta sodni proces, udeležba socialnih služb, šola Miška Kranjca, šišenska policija, policija iz Nove Gorice, tožilstvo iz Ljubljane in Nove Gorice, le gola usmerjenost v to kako uničiti našo družino.

Na 22. strani (predelanega tonskega prepisa) navaja Darja Kušlan laži, da je meni Martini moj partner Boris zažugal, da moram ubogati njega. Takšne zgolj njene izmišljene teze mi je že kar nekajkrat poizkusila vsiliti. Vsi po vrsti, mi povsem neupravičeno vsiljujejo naj razmišljam s „svojo glavo“ in ne z Borisovo, hkrati mi vsiljujejo njihova razmišljanja in ideologije. Zelo ostudno mi vsiljujejo tudi to, da se moram vrniti k tej pošastni materi, da moram kar pozabiti kakšne vse zločine je izvajala nad menoj.

Tega nikakor ne morem razumeti, kaj šele sprejeti.

Dejansko razmišljam le na osnovi mojih realnih spoznaj in doživetih trenutkov, prav s svojo glavo in ne z glavo vsiljivcev. Torej če zaključim, naj nebi imela te pravice, morala bi razmišljati tako kot mnogi, le s komunistično zasoljeno ideologijo.

Ta in mnogi drugi konflikti s to slovensko ureditvijo, strmijo le k popolni dominaciji nad ljudstvom v Sloveniji. Kdor pa se kakorkoli upre takšni kriminalni delitvi usode, zasebne in družbene svobode, bo pač povsem krivično končal v hudih težavah. Kaj se je v Sloveniji dejansko spremenilo, ko pa vsi trdijo, da je bil tak režim v času Jugoslavije in v časih pravega komunizma?

www.monarh.si/dnar-nazaj.mp3

--
 

ZLONAMERNI SODNI IN NAPAČNI SODNI PREPIS IZ TONSKEGA ZAPISA NA SODIŠČU

Boris in Martina Valenčič, Trg Edvarda Kardelja 1, 5000 Nova Gorica
Martina tel.: 00386 40 785 881 – Boris tel.: 00386 31 757 814

E-mail: latuavia.at@gmail.com - www.latuavia.eu - www.freetime.si - www.predsednica.si

Nova Gorica, 6. marec 2018

OKRAJNO SODIŠČE, Mali trg 6, 1000 Ljubljana

zadeva: II K 574/2017

OBVESTILO IN ZAHTEVA SODIŠČU, DA GRE V PREPISU TONSKEGA ZAPISA, KATERI JE BIL POSNET, DNE 16.2.2018, DO BISTVENIH ODSTOPANJ OD RESNIČNIH IZJAV DARJE KUŠLAN IN PRECEJ DRUGIH NAPAK.

Ugotovitev zakaj je prišlo do bistvenih odstopanj v zapisih prepisa tonskega zapisa je ta, da je Darja Kušlan izsiljevana in dirigirana s strani policije, kaj točno mora izjaviti.

To kar piše v zapisniku sedaj, da bi morala Darja Kušlan izjavljati na obravnavi pa je bila preveč zmedena, da bi sledila točnim zahtevam policijskega diktata. Policija jo izsiljuje, da mora govoriti neresnice pri tem pa kot rečeno ni uspešna.

Tista oseba, katera je sodelovala pri prepisu tonskih zapisov v pisno obliko je direktno bila prav tako dirigirana iz policije. Namreč bistvena odstopanja pri teh zapisih so, da je Darja Kušlan izjavila, da naj bi jo jaz Boris Valenčič enkrat odrinil, pa tudi tega nisem naredil v pisnem prepisu pa piše, da sem jo porinil na tla.

Druga bistvena kršitev tonskega zapisa je ta, da je Darja Kušlan izjavila, da naj bi jaz Boris Valenčič poznal Pluta, tako je izjavila v tonskem zapisu, v prepisu pa piše, da sem jaz stanoval s Plutom v njegovi zemljanki. V resnici pa niti Pluta nisem poznal in ga tudi nikoli nisem osebno videl.

Tretja bistvena kršitev je ta, da piše da sem jaz podtaknil eksploziv svojemu sinu Borisu pod posteljo, Darja Kušlan pa je v tonskem zapisu izjavila, da sem jaz posedoval eksploziv pod posteljo.

Nikoli pa nisem imel nobenega eksploziva, niti ga nisem od blizu videl.

Navaja se tudi, da naj bi jaz Boris Valenčič, Darji Kušlan ob Ljubljanici nekaj govoril o njenem očetu. Tudi to se nikoli ni zgodilo, pa vendar le piše v prepisu tonskega zapisa, kar pa tudi Darja Kušlan sploh ni rekla.

Meni Borisu Valenčiču je takoj jasno, ker slovensko policijo odlično poznam, prav tako njihove izsiljevalske metode, katere so resnično ogabne in nečloveške.

Vse kaže na to, da Darjo Kušlan izsiljujejo in narekujejo, kaj mora izjavljati pri tem pa ni uspešna.

Toliko hujše pa je to dejstvo, da je sedaj ta prepis tonskega zapisa ali morda celo njegova zvočna predelava popolno policijsko delo, za katerega ne vem kako bo vaše sodišče opravičilo oz. kakšne ugotovitve boste lahko opravili in ali niso tudi že sodišče policija prisilili k spremembi sodnega postopka v policijsko cirkusantstvo že od samega začetka.

Seveda ima to lahko vsestranske posledice.

Zahtevava takoj, da se še enkrat opravi točen prepis tega tonskega zapisa z dne 16.2.2018 in, da se za tem takoj ovrže ta obtožni predlog v celoti proti nama, kajti to ni nič drugega kot policijski cirkusantski in globoko kriminalni sodni postopek ter nevzdržno in nemogoče pravosodno poslanstvo.

Ta grožnja, katera se navaja in za katero me obremenjuje mene Borisa Valenčiča, naj bi bila izrečena več kot pol meseca prej, preden naj bi jo na ustni zapisnik podala Darja Kušlan na policijo. Te grožnje ji nikoli nisem izrekel in je več kot očitno, da je to grožnjo prav tako vsilila policija Darji Kušlan, da poda lažno prijavo proti meni Borisu Valenčiču.

Ta sodni prepis sva v pisni obliki prejela danes od odvetnika Luke Žiberna in vsebuje 46 strani.

Berite www.predsednica.si/kronika.htm in razumeli boste tudi to, zakaj Darjo Kušlan policija izsiljuje.

Se nadaljuje...


Boris in Martina Valenčič

--------

 

KAJ NAMA JE NAPISAL BLAŽ, SIN DARJE IN PETRA KUŠLANA, NJIHOVO VZGOJO DO SVOJEGA OTROKA BLAŽA KUŠLANA HOČEJO SEDAJ VSILITI ŠE NAŠI DRUŽINI:
 

Od: Blaž Kušlan <blaz.kuslan@gmail.com>
Datum: 21. januar 2018 14:42
Zadeva: Re: PITANČEK Blažek!
Za: Martina Valencic <latuavia.at@gmail.com>
 
Poserjem se na pepelko, poserjem se na vse slovensko, poserjem se na vajino nesposobnost in požvižgam se na vajino mnenje o meni. Sploh pa mi ne omenjajta nekoga, ki je umrl 5 let preden sem se sploh rodil. A sem ga jaz ubil? Bedaka!

--
 
Dne 21. januar 2018 14:33 je Martina Valencic <latuavia.at@gmail.com> napisal/-a:
 
Tvoja izobraženost in počenost gresta gladko vzporedno. To ni dvoma. 
 
Velika verjetnost je, da boš priletel na hitro v zid na kakšnem ovinku,
katerega ne boš zvozil zaradi tvoje podedovane osebnosti še posebej od TVOJE MATERE.
 
Jaz imam močan občutek, da me ni rodila ta pošastna Darja, če že pa sem lahko vesela,
da nimam takšnih lastnosti, niti samomorilskih ne, to kar je naredil moj oče Jože zaradi tvoje matere.
 
Jaz sem zahtevala samo svoj denar  - mojo penzijo, ki je bila pisana na moje ime, katerega mi je TVOJA MATI odtujila in ga večji meri
namenila za druge stvari kot pa zame. Ti si bil favoriziran in si vse dobil, jaz pa sem ostala to kar sem - SLOVENSKA PEPELKA in
GRDI RAČEK.
 
To vlogo sem sprejela in napisala bom knjigo SLOVENSKA PEPELKA in od tega dobila denar, ne pa od smrdljivo pridobljenega denarja
in investiranega v stanovanje o katerem ti govoriš, da si ga želi prilastiti moj mož Boris.
 
Te tvoje ostudne izjave ne bodo šle iz njegovega spomina nikoli več, to si zapomni sedaj tudi ti!
 
Ne mislimo se s tabo več parlamentirati, kar pa imamo s politiki v Sloveniji pa si več kot očitno nisi na jasnem,
čeprav je vse pojasnjeno na domenah: www.predsednica.si in www.monarh.si !
 
Ti si le pobegnil iz Slovenije in nič naredil za nobene spremembe, medtem pa si preskočil tudi te dve omenjeni internetni domeni.
 
Ničesar ne veš o življenju in nočemo več slišati zate, ker si za nas prevelik tepec in egoist in sebičnež,
kateri zna dati le rep med noge.
 
SLOVENSKA PEPELKA, Martina
 
----
 
Dne 21. januar 2018 14:02 je Blaž Kušlan <blaz.kuslan@gmail.com> napisal/-a:
 
Ne me s takimi bedarijami utrujat in tud bolj zanesljive vire si poiščita, ne pa provokatorjev. Denar si pa sam služim na pošten način!!!
 
Pejta jebat uno golazen v parlamentu pa na ministerstvih, zarad katerih sm tud jst spizdu v Nemčijo.
 
Kar se pa tiče teh bedarij in raznih zarot glede stanovanja pa samo zato počneta, ker vaju jebe denar in iščeta načine, kako bi nahitro prišla do njega. Predvsem ma starejši Boris te interese.
 
Kam morm spizdit da mam mir pred vami??? Požrite tist stanovanje požeruhi leni neizobraženi!!! Jst si bom svoje življenje ustvaru brez tastarih in kljub vašem podjebavanju in fovšiji. Na pošten način bom prebil trnovo pot in potem se magar požrite med sabo.
 
Še enkrat povem: Poserjem se na stanovanje! Ne rabim ga! Sploh pa ne v jebenem BS3!!!
 
Vidva želita najslabše vsem okoli vas! Pa pri teh zrelih letih se spravljata name, ki sem veliko mlajši... Sramota!!!
 
Sej pravim. Pričakujta novega soseda na parkirišču. Bomo vsi skupaj v vodnjaku umazane gate pral.
 
Juhuuu se že veselim!

--

On 21 Jan 2018, at 13:10, Martina Valencic <latuavia.at@gmail.com> wrote:

Za novo leto si bil v Ljubljani in uspela sem izvedeti za tvoje veličastne izjave in sicer, da meni in Borisu nebi nikoli pomagal, mojim otrokom pa bi! Kako si to predstavljaš, ali to tako, da bi TVOJA MATI IN MOJ NIKOLI POSTALI - ZLAGANI OČIM, dobivali še enkrat denar na račun mojih otrok v smislu rejništva, tako kot ga je moja mati dobivala in ga okradla meni, penzijo po mojem pokojnem očetu, katerega je usmrtila ona. 
Torej bi ti PITANČEK rad ostal še naprej na moj račun, sedaj na račun mojih otrok, prej na račun moje penzije mojega pokojnega očeta.

Ko sem bila določena v vaši prokleti in ostudni družini ZA GRDEGA RAČKA, moram biti in ostati to za vas za vekomaj!

TI BI ŠE NAPREJ RAD CUZAL DENAR OD TVOJE MATERE NA MOJ RAČUN!
 

Ostajam le SLOVENSKA PEPELKA, Martina!