PREDVIDENA VPRAŠANJA ZA DARJO IN PETRA KUŠLANA


Boris in Martina Valenčič, Trg Edvarda Kardelja 1, 5000 Nova Gorica
Martina tel.: 00386 40 785 881 – Boris tel.: 00386 31 757 814

E-mail: latuavia.at@gmail.com - www.latuavia.eu - www.freetime.si - www.predsednica.si

Nova Gorica, 13. marec 2018

OKRAJNO SODIŠČE, Mali trg 6, 1000 Ljubljana

zadeva: II K 574/2017

Na pričanju dne 9.3.2018 sodnica vpraša Petra Kušlana kaj je on meni Martini Valenčič. Zaničljivo je odgovoril, da sem njegova PASTORKA in doda, da sem hči njegove žene iz prvega zakona.

Po pregledu interneta sem dobila potrditev, da je PASTORKA zaničevalen naziv otroka iz prejšnjega zakona. Peter Kušlan je v Sloveniji znan enigmatik, saj je že velikokrat nastopal na različnih TV-jih in dobro ve kaj pomeni PASTORKA.

Peter Kušlan je pred sodiščem na tem pričanju 9.3.2018 uprizarjal „dobrega dedka“, kateri bo kmalu umrl in da govori resnično le resnico. V resnici je le zagrižen komunist in je nama Martini in Borisu izrekal besede, da naju bodo zaradi politike postrelili, ob priliki ko sva javno kritizirala komuniste, tudi sam je bil hudo užaljen zaradi najine kritičnosti.

Dejansko je prava resnica, da sem bila od tega Petra Kušlana in moje matere Darje Kušlan vsa leta mojega življenja z njima grdo zapostavljena, poniževana in zaničevana, moj pol brat Blaž pa izredno priviligiran.

Kot sem to že povedala, je moja mati temu Petru hlinila ljubezen, dokler se ni rodil moj pol brat Blaž, zatem pa je moja mati moža Petra vse bolj zaničevala in poniževala. Veliko sta se pričela prepirati in Peter je dobil nekaj srčnih infarktov, postal pa je tudi hud sladkorni bolnik.

Peter Kušlan je neke posebne vrste prislinjena copata moji materi. Darja Kušlan je bila glavni komandant družine Kušlan in edini lastnik stanovanja na Trebinjski 4 v Ljubljani, katerega je kupila z mojo penzijo od mojega očeta.

Kasneje sem izvedela, da je bil tudi moj oče poniževan in zaničevan s strani moje matere Darje, tako hudo, da je naredil samomor, da se je obesil, delal pa je v Riko Ribnica in ne v JNA.

Oba skupaj, Darja in Peter sta lagala meni Martini in Borisu, da je bil moj oče Jože Pirnat uslužbenec JNA in pijanec, ter da se je sam ustrelil z vojaško puško. To sta z lažjo zatrjevala zaradi tega, da nebi midva, Martina in Boris nikoli dejansko raziskovala, ker naj bi bilo to sramotno dejstvo, da je bil uslužbenec JNA in še pijanec po vrhu. Oba sta nama obema za sveto zatrjevala, da me je Peter Kušlan posvojil kot hčer.

Midva, Martina in Boris sva šla kljub temu v raziskavo tega primera in sva se obrnila na znanega kriminalista Jureta, kateri je imel tedaj svojo detektivsko agencijo in je bil v stalnem stiku in družbi, leta nazaj, pri mojih 19-ih letih, z Borisovim bratom Damjanom Valenčičem. Vsi skupaj smo se srečevali tedaj v Šiški nasproti hale Tivoli, Katarina bar, mož lastnice je bil upokojeni policist Štefan, namestnik komandirja bivše ZEM, zvezne enote milice.

Temu Juretu sem dala pooblastilo, da bi raziskoval, kaj se je z mojim očetom dogajalo in njegova ugotovitev je bila, da nama ne more ničesar pomagati, ker je naletel na hude prepreke in te raziskave ne bo nadaljeval.

Čez čas, ko se nama je rodil 1. sin Boris, sva sinu dala soglasno priimek Valenčič, zatem sva šla še skupaj Martina in oče Boris na upravno enoto, takrat na Lundrovo nabrežje, da bi si tudi jaz Martina spremenila priimek v Valenčič, saj tega Kušlan, nikakor nisem hotela imeti, zaradi resnično grdega in povsem hudobnega dolgoletnega odnosa moje matere in Petra Kušlana do mene. Takrat sva oba, Martina in oče Boris se srečala s kruto in trdo resnico, da sem povsem izbrisana iz registra Slovenije, tudi po 4-rih urah iskanja, kdo sem pravzaprav jaz Martina, niso našli ničesar, imela pa sem le osebno izkaznico in vozniško dovoljenje na priimek Kušlan. Kljub tej zmedi, so mi izdali novo osebno izkaznico na priimek Valenčič. Vse jasno kaže na to, da je moja mati Darja poskrbela za takšno kriminalno potezo preko socialne službe Šiška in upravne enote Ljubljana, kjer je uslužbenka sestra moje matere Vlasta Lekše.

Na ta dejstva opozarjava sodišče, da sta oba zakonca, Darja in Peter Kušlan resnično huda in premetena lažnivca, da je prav tako njuno pričanje v tej zadevi proti nama sestavljeno le iz kopice laži, vse zaradi njunega nizkotnega pohlepa po denarju, moje penzije po pokojnem očetu Jožetu Pirnatu, z lažjo in na ta način pa sta si hotela polastiti še najina otroka, Borisa in Martina Valenčiča ter prejemati še za njiju rejništvo.

Moj priimek Pirnat Martina, sta oba nasilno spremenila v Kušlan, brez dejanske posvojitve mene, za tem sta spremenila še dokumente o prejemanju penzije, vse odločbe so se glasile na moje ime in priimek Martina Pirnat. Na vseh nadaljnjih odločbah iz tedanjega priimka Pirnat, sem postala Martina Kušlan, mene pa sta zatem s tem novim priimkom Kušlan, izbrisala iz registra prebivalstva Slovenije in tako povsem neupravičeno in nemoteno GOLTALA moj denar. Obstajala je le Darja Kušlan, tudi ob moji polnoletnosti.

Se nadaljuje...

--

ZLONAMERNI SODNI IN NAPAČNI SODNI PREPIS IZ TONSKEGA ZAPISA NA SODIŠČU

Boris in Martina Valenčič, Trg Edvarda Kardelja 1, 5000 Nova Gorica
Martina tel.: 00386 40 785 881 – Boris tel.: 00386 31 757 814

E-mail: latuavia.at@gmail.com - www.latuavia.eu - www.freetime.si - www.predsednica.si

Nova Gorica, 6. marec 2018

OKRAJNO SODIŠČE, Mali trg 6, 1000 Ljubljana

zadeva: II K 574/2017

OBVESTILO IN ZAHTEVA SODIŠČU, DA GRE V PREPISU TONSKEGA ZAPISA, KATERI JE BIL POSNET, DNE 16.2.2018, DO BISTVENIH ODSTOPANJ OD RESNIČNIH IZJAV DARJE KUŠLAN IN PRECEJ DRUGIH NAPAK.

Ugotovitev zakaj je prišlo do bistvenih odstopanj v zapisih prepisa tonskega zapisa je ta, da je Darja Kušlan izsiljevana in dirigirana s strani policije, kaj točno mora izjaviti.

To kar piše v zapisniku sedaj, da bi morala Darja Kušlan izjavljati na obravnavi pa je bila preveč zmedena, da bi sledila točnim zahtevam policijskega diktata. Policija jo izsiljuje, da mora govoriti neresnice pri tem pa kot rečeno ni uspešna.

Tista oseba, katera je sodelovala pri prepisu tonskih zapisov v pisno obliko je direktno bila prav tako dirigirana iz policije. Namreč bistvena odstopanja pri teh zapisih so, da je Darja Kušlan izjavila, da naj bi jo jaz Boris Valenčič enkrat odrinil, pa tudi tega nisem naredil v pisnem prepisu pa piše, da sem jo porinil na tla.

Druga bistvena kršitev tonskega zapisa je ta, da je Darja Kušlan izjavila, da naj bi jaz Boris Valenčič poznal Pluta, tako je izjavila v tonskem zapisu, v prepisu pa piše, da sem jaz stanoval s Plutom v njegovi zemljanki. V resnici pa niti Pluta nisem poznal in ga tudi nikoli nisem osebno videl.

Tretja bistvena kršitev je ta, da piše da sem jaz podtaknil eksploziv svojemu sinu Borisu pod posteljo, Darja Kušlan pa je v tonskem zapisu izjavila, da sem jaz posedoval eksploziv pod posteljo.

Nikoli pa nisem imel nobenega eksploziva, niti ga nisem od blizu videl.

Navaja se tudi, da naj bi jaz Boris Valenčič, Darji Kušlan ob Ljubljanici nekaj govoril o njenem očetu. Tudi to se nikoli ni zgodilo, pa vendar le piše v prepisu tonskega zapisa, kar pa tudi Darja Kušlan sploh ni rekla.

Meni Borisu Valenčiču je takoj jasno, ker slovensko policijo odlično poznam, prav tako njihove izsiljevalske metode, katere so resnično ogabne in nečloveške.

Vse kaže na to, da Darjo Kušlan izsiljujejo in narekujejo, kaj mora izjavljati pri tem pa ni uspešna.

Toliko hujše pa je to dejstvo, da je sedaj ta prepis tonskega zapisa ali morda celo njegova zvočna predelava popolno policijsko delo, za katerega ne vem kako bo vaše sodišče opravičilo oz. kakšne ugotovitve boste lahko opravili in ali niso tudi že sodišče policija prisilili k spremembi sodnega postopka v policijsko cirkusantstvo že od samega začetka.

Seveda ima to lahko vsestranske posledice.

Zahtevava takoj, da se še enkrat opravi točen prepis tega tonskega zapisa z dne 16.2.2018 in, da se za tem takoj ovrže ta obtožni predlog v celoti proti nama, kajti to ni nič drugega kot policijski cirkusantski in globoko kriminalni sodni postopek ter nevzdržno in nemogoče pravosodno poslanstvo.

Ta grožnja, katera se navaja in za katero me obremenjuje mene Borisa Valenčiča, naj bi bila izrečena več kot pol meseca prej, preden naj bi jo na ustni zapisnik podala Darja Kušlan na policijo. Te grožnje ji nikoli nisem izrekel in je več kot očitno, da je to grožnjo prav tako vsilila policija Darji Kušlan, da poda lažno prijavo proti meni Borisu Valenčiču.

Ta sodni prepis sva v pisni obliki prejela danes od odvetnika Luke Žiberna in vsebuje 46 strani.

Berite www.predsednica.si/kronika.htm in razumeli boste tudi to, zakaj Darjo Kušlan policija izsiljuje.

Se nadaljuje...


Boris in Martina Valenčič

--------

 

KAJ NAMA JE NAPISAL BLAŽ, SIN DARJE IN PETRA KUŠLANA, NJIHOVO VZGOJO DO SVOJEGA OTROKA BLAŽA KUŠLANA HOČEJO SEDAJ VSILITI ŠE NAŠI DRUŽINI:
 

Od: Blaž Kušlan <blaz.kuslan@gmail.com>
Datum: 21. januar 2018 14:42
Zadeva: Re: PITANČEK Blažek! - popravek
Za: Martina Valencic <latuavia.at@gmail.com>
 
Poserjem se na pepelko, poserjem se na vse slovensko, poserjem se na vajino nesposobnost in požvižgam se na vajino mnenje o meni. Sploh pa mi ne omenjajta nekoga, ki je umrl 5 let preden sem se sploh rodil. A sem ga jaz ubil? Bedaka!

--
 
Dne 21. januar 2018 14:33 je Martina Valencic <latuavia.at@gmail.com> napisal/-a:
 
Tvoja izobraženost in počenost gresta gladko vzporedno. To ni dvoma. 
 
Velika verjetnost je, da boš priletel na hitro v zid na kakšnem ovinku,
katerega ne boš zvozil zaradi tvoje podedovane osebnosti še posebej od TVOJE MATERE.
 
Jaz imam močan občutek, da me ni rodila ta pošastna Darja, če že pa sem lahko vesela,
da nimam takšnih lastnosti, niti samomorilskih ne, to kar je naredil moj oče Jože zaradi tvoje matere.
 
Jaz sem zahtevala samo svoj denar  - mojo penzijo, ki je bila pisana na moje ime, katerega mi je TVOJA MATI odtujila in ga večji meri
namenila za druge stvari kot pa zame. Ti si bil favoriziran in si vse dobil, jaz pa sem ostala to kar sem - SLOVENSKA PEPELKA in
GRDI RAČEK.
 
To vlogo sem sprejela in napisala bom knjigo SLOVENSKA PEPELKA in od tega dobila denar, ne pa od smrdljivo pridobljenega denarja
in investiranega v stanovanje o katerem ti govoriš, da si ga želi prilastiti moj mož Boris.
 
Te tvoje ostudne izjave ne bodo šle iz njegovega spomina nikoli več, to si zapomni sedaj tudi ti!
 
Ne mislimo se s tabo več parlamentirati, kar pa imamo s politiki v Sloveniji pa si več kot očitno nisi na jasnem,
čeprav je vse pojasnjeno na domenah: www.predsednica.si in www.monarh.si !
 
Ti si le pobegnil iz Slovenije in nič naredil za nobene spremembe, medtem pa si preskočil tudi te dve omenjeni internetni domeni.
 
Ničesar ne veš o življenju in nočemo več slišati zate, ker si za nas prevelik tepec in egoist in sebičnež,
kateri zna dati le rep med noge.
 
SLOVENSKA PEPELKA, Martina
 
----
 
Dne 21. januar 2018 14:02 je Blaž Kušlan <blaz.kuslan@gmail.com> napisal/-a:
 
Ne me s takimi bedarijami utrujat in tud bolj zanesljive vire si poiščita, ne pa provokatorjev. Denar si pa sam služim na pošten način!!!
 
Pejta jebat uno golazen v parlamentu pa na ministerstvih, zarad katerih sm tud jst spizdu v Nemčijo.
 
Kar se pa tiče teh bedarij in raznih zarot glede stanovanja pa samo zato počneta, ker vaju jebe denar in iščeta načine, kako bi nahitro prišla do njega. Predvsem ma starejši Boris te interese.
 
Kam morm spizdit da mam mir pred vami??? Požrite tist stanovanje požeruhi leni neizobraženi!!! Jst si bom svoje življenje ustvaru brez tastarih in kljub vašem podjebavanju in fovšiji. Na pošten način bom prebil trnovo pot in potem se magar požrite med sabo.
 
Še enkrat povem: Poserjem se na stanovanje! Ne rabim ga! Sploh pa ne v jebenem BS3!!!
 
Vidva želita najslabše vsem okoli vas! Pa pri teh zrelih letih se spravljata name, ki sem veliko mlajši... Sramota!!!
 
Sej pravim. Pričakujta novega soseda na parkirišču. Bomo vsi skupaj v vodnjaku umazane gate pral.
 
Juhuuu se že veselim!

--

On 21 Jan 2018, at 13:10, Martina Valencic <latuavia.at@gmail.com> wrote:

Za novo leto si bil v Ljubljani in uspela sem izvedeti za tvoje veličastne izjave in sicer, da meni in Borisu nebi nikoli pomagal, mojim otrokom pa bi! Kako si to predstavljaš, ali to tako, da bi TVOJA MATI IN MOJ NIKOLI POSTALI - ZLAGANI OČIM, dobivali še enkrat denar na račun mojih otrok v smislu rejništva, tako kot ga je moja mati dobivala in ga okradla meni, penzijo po mojem pokojnem očetu, katerega je usmrtila ona. 
Torej bi ti PITANČEK rad ostal še naprej na moj račun, sedaj na račun mojih otrok, prej na račun moje penzije mojega pokojnega očeta.

Ko sem bila določena v vaši prokleti in ostudni družini ZA GRDEGA RAČKA, moram biti in ostati to za vas za vekomaj!

TI BI ŠE NAPREJ RAD CUZAL DENAR OD TVOJE MATERE NA MOJ RAČUN!
 

Postajam le SLOVENSKA PEPELKA, Martina!