KAKO BOMO ZAUSTAVILI PRIHAJAJOČE IN VEDNO ŠTEVILČNEJŠE EMIGRANTE IZ RAZLIČNIH KRIZNIH OBMOČIJ SVETA, KAKO BOMO ZAUSTAVILI NJIHOVO NEGATIVNO VEDENJE, KATEREMU SMO PRIČA PO EVROPI?!

V SLOVENIJI NIKAKOR NE MOREMO ZAUSTAVITI VSE BOLJ MNOŽIČNIH DOMAČIH KRIMINALCEV IN TERORISTOV, Z VDOROM NJIHOVE KONKURENCE IZ TUJINE BOMO TOREJ VSI POPOLNOMA ZBLAZNELI!


KRALJEVINA SLOVENIJA IMA ZA VSE TE POJAVE ODLIČNE REŠITVE, TODA NEUMNI SLOVENCI NAS NE PODPREJO!

PRVA DAMA ĐIHADA V SLOVENIJI!

Izredno sem razočarana in žalostna, ker sem hčerka Darje Kušlan,
DOMNEVNO PRVE ĐIHADISTKE V SLOVENIJI, MORDA CELO V SVETU!

Na okrajnem sodišču v Ljubljani, dne 9.3.2018, zadeva: II K 574/2017, je Peter Kušlan mož moje matere Darje Kušlan, podal izjavo, da je moja mati Darja Kušlan pred njim izjavila, da je potrebno mojemu možu Borisu Valenčiču odsekati glavo!

Nedavno od tega pa je tudi Peter Kušlan, zagrižen komunist, nekdanji ožji sodelavec Zorana Jankoviča še iz sistema Mercator, izjavil, da naju bodo "komunisti" postrelili.
Sicer te njegove grožnje o streljanju nisva nikomur prijavila, prav tako je nisva razumela resno.

Te grožnje s sekanjem glav, so verjetno posodobitve klasičnih komunističnih groženj.

Ne vem, da bi še katera druga ženska v Sloveniji, tako blizu Zorana Jankoviča izjavila takšne đihadistične grožnje, zato menim, da je moja mati Darja Kušlan, 1. đihadistka v Sloveniji.

Resno obžalujem in izredno sem žalostna zaradi tega spoznanja!

Berite: www.predsednica.si/kronika.htmwww.monarh.si

Martina Valenčič

---

Moja mati Darja Kušlan ima že rezervirano novo delo pri Zoranu Jankoviču; sekanje glav Slovencem na srbskem apokaliptičnem toboganu.

Do upokojitve ji manjka le še nekaj let in v tem času lahko številnim Slovencem odseka glave.

Morda bo delovala kot Jankovičev rabelj skrita pod masko, vendar pa mislim, da se je že preveč razkrila kdo sploh je in ji ne bo problem to delo opravljati povsem odkrita, se bo pač manj potila.

Borut Pahor, Zoran Jankovič in Milan Kučan ji bodo ob upokojitvi čez nekaj let trdega dela podelili medalje: zasluge za ''NAROD''!

Jaz ji za njeno veličastno delo vsekakor ne bom čestitala, ker mi je že do sedaj odvratno in ogabno zabijala hude kajle!

Berite: www.predsednica.si/kronika.htm

----

Že trikrat ste meni in moji družini ukradli naš dom!

Vsemogočneži, obudite mi iz groba mojega očeta Jožeta Pirnata, katerega je ''pospravila'' moja mati Darja Kušlan!

www.predsednica.si/kronika/jp/jp.jpg