Boris in Martina Valenčič, Trg Edvarda Kardelja 1, 5000 Nova Gorica

E-mail: latuavia.at@gmail.com - www.latuavia.eu – www.freetime.si 

Ljubljana, 4. februar 2018

OKRAJNO SODIŠČE V LJUBLJANI, Mali trg 6, 1000 Ljubljana

zadeva: II K 574/2017

Pričanje Katarine Kotnik, dne 2.2.2018, s pričetkom ob 9.00 uri

Katarina Kotnik je sodišču postregla le z lažmi in nedoločenimi izpovedi, neprestano zlorablja uradni položaj, zato bi moralo sodišče takoj ukiniti ta sodni postopek.

Katarina Kotnik se je zlagala, da v popoldanskem varstvu so šolarji delali domače naloge. To je povsem popolna laž. Najin sin Boris je hodil na popoldansko varstvo že v tretjem razredu, bil tam mogoče tudi eno ali dve uri, zatem sva ga hodila iskati v šolo in ga pospremila domov. Ob lepem vremenu so bili otroci, šolarji na šolskem igrišču, v slabšem vremenu pa v eni izmed učilnic, kjer so gledali risanke in se družili ter se zabavali.

S strani razredničarke Adriane Gaberščik in Katarine Kotnik sva prejemala očitke, da najin sin peša pri izdelavi domačih nalog. Ko sva spraševala učiteljice iz popoldanskega varstva zakaj otroci ne delajo tam domačin nalog, so nam te učiteljice odgovorile, da jih za to ne plačuje nihče, da morajo otroke le paziti do prihoda staršev. Eni izmed teh učiteljic je bilo ime Ditka.

Z razredničarko Adriano Gaberščik in Katarino Kotnik smo se za tem zmenili, da bomo odpovedali to popoldansko varstvo in da bomo ta čas izkoristili za izdelavo domačih nalog doma. Takrat sva starša, kot tudi velikokrat ob drugih priložnostih razložila, da ima Boris popoldne do večera še druge izven šolske dejavnosti, pevski zbor na RTV, karate pri klubu Olimpija in gimnastiko pri klubu Sokol.

Boris je tako pričel uspešno izdelovati tudi domače naloge, saj je po šoli prišel takoj domov, rezultati so bili v šoli vidni in tako je bil ta problem razrešen. Tudi v 4 razredu niso delali v popoldanskem varstvu domačih nalog zato tudi v nadaljevanju popoldanskega varstva v šoli ni obiskoval.

Katarina Kotnik je poiskala nov konflikt s šolsko prehrano, tako, da nam je ponudila to možnost, da bi sin Boris odnašal hrano iz šole domov. Jaz Boris Valenčič se ravno s tem nisem strinjal, ker sem doma pretežno kuhal jaz, zdravo prehrano, za nekaj dni v naprej, to so bile predvsem jedi „na žlico“, ričet, segedin golaž, vampi, polnjene paprike, mineštre, skratka zdrave jedi narejene iz povsem naravnih materialov, brez kakšnih umetnih dodatkov. Te jedi sem kuhal recimo najmanj 2 x tedensko in so bile v hladilniku po potrebi na razpolago, da se jih preloži v manjšo posodo, pogreje in poje.

Seveda pa sta se Martina in sin Boris raje malo „pogospodila“ in jedla drugače pripravljeno hrano, Boris je tudi pohvalil šolskega kuharja, da je dober. Domov je Boris prinašal še sladkarije, včasih tudi sadje.

Ta šolska prehrana pa je večkrat močno zaudarjala, smrdela tako, da smo bili prisiljeni jo odpovedati in nadaljevati po našem starem zdravem načinu. Kmalu za tem, ko smo naša družina odpovedali to šolsko prehrano, je sledila na A KANALU, POP TV, objava, da ima OŠ – osnovna šola Miška Kranjca najslabšo prehrano v Sloveniji, po ugotovitvah inšpekcijskih pregledov šol.

Katarina Kotnik je to naše prejemanje šolske prehrane izrabila za kar dva konflikta z nami, v obtožnem predlogu zadeva: II K 574/2017 piše, da ji je sin Boris potožil, da bi on še nosil to hrano domov in jo jedel naprej, kar se je Katarina Kotnik v popolnosti le zlagala. Najin sin ji tega ni izjavil. Drug konflikt, katerega nam je naprtila še, je bil, da se najin sin Boris v popoldanskem času potika po šoli zato, ker ga doma nihče ne čaka, da je veliko sam in osamljen. To je tudi povsem izmišljena laž, saj takrat, ko je hrano še nosil domov iz šole je moral čakati na kuharja, da mu hrano izroči, ni pa se to zgodilo vedno ob istem času, je bilo prej ali kasneje in če je sin Boris minuto zamudil, hrane ni več dobil. Ostali sošolci pa so ga med čakanjem na hrano še zmerjali, da smo naša družina revni. No in sedaj Slovenske Novice pišejo o nas, da smo najina otroka stradali. Katarina Kotnik, pa se nam spričo njenih podlosti v obraz smeji in laže še vse o drugih dogodkih.

Katarina Kotnik se laže tudi o tem, da ne ve ničesar kaj se je dogajalo v zvezi razredničarke Barbare Lavrič skozi vso šolsko leto 4a razreda, o vsem je bila obveščena in večkrat sva zahtevala, da se Borisa premesti v B razred, saj sva se prepričala, da je razredničarka iz B razreda neprimerno bolj ustrezna od te Barbare Lavrič. Pač vsi trije, Katarina Kotnik, Barbara Lavrič in Jožef Kavtičnik, so več kot očitno po nalogu Zarana Jankoviča morali vzdrževati in ustvarjati hud konflikt z našo družino še naprej.

Katarina Kotnik laže tudi tako hudo, da zanika, da je prisiljevala najinega sina Borisa, da naj ji zaupa naše domače skrivnosti, to je počela povsem izsiljevalsko in se tako znašala nad nad najinem otrokom. Izsiljene izjave je predelovala v povsem druge oblike dogodkov, dajala mu je sladkarije in povsem nepomembne igračke. Midva sva Borisu kupovala Lego kocke in Mehano igrače, katere je lahko večkrat sestavljal v različne modele.

Enako je najinega sina Borisa izsiljevala Darja Kušlan, naj ji zaupa domače skrivnosti, kar pomeni, da je nekdo tretji upravljal s Katarino Kotnik in Darjo Kušlan. Po vsej verjetnosti je to počenjala policija.

Katarina Kotnik se laže tudi to, da je bil najin sin zaljubljen v Ano in da ga je le ta lovila po wc-ju in ga 2 x brcnila v glavo. Ko sva predočila to najinemu sinu, je le ta to takoj zanikal, da bi ga kdaj koli Ana brcnila, pove pa še, da sta se z Ano lepo razumela in da se poznata še iz prvega razreda, ko sta skupaj hodila na Judo treninge v tej šoli. Vprašajte starše te Ane, kateri zares dobro poznajo tudi Borisa.

Katarina Kotnik se izmika vsem vprašanjem na sodišču, z izgovori da ni sigurna, brska po zapiskih in se spreneveda ter tako kategorično le laže. V enem trenutku pa prične razlagati, kako z veseljem je klical Boris iz telefona Katarine Kotnik Darjo Kušlan in Katarini češ razlagal, da ima raje Darjo kot starše. To je seveda še ena izmed grobo hudih laži Katarine Kotnik. Najin sin Boris je imel svoj telefon in bi lahko to Darjo klical kadar koli, ne pa ravno v času službe Darje Kušlan, ko se sploh ni odzivala na zasebne telefone, če seveda ni bil to tajen dogovor med Katarino Kotnik in Darjo Kušlan po nalogu policije.

Kot sva že sodišču vse pojasnila, sva midva starša usposobila najinega sina Borisa, da so ga sprejeli na RTV pevski zbor, midva sva ga vpisala v gimnastiko Sokol in v karate v Olimpijo. Tudi tečaje sva plačevala midva, včasih kompenzirala s Sokolom z izdelavo fotografij in z Olimpijo glede objav kluba na internetu.

Darja in Peter Kušlan sta najprej nasprotovala vsem tem aktivnostim najinega sina, kasneje pa sta tudi kdaj finančno prispevala kakšno malenkost.

Kako lahko trdi Katarina Kotnik, da je bil najin sin Boris socialno ne interaktiven v 4. razredu osnovne šole. Ja, kaj pa je bil prej tri leta? Je Katarina Kotnik kar preskočila 3 razrede, da je prišla na dan s tako izjavo? Katarina Kotnik dobro ve in pozna situacijo v odnosu med Barbaro Lavrič in najinem sinom, ter vpliv drugih učencev katerih so starši večinoma zaposleni v javni upravi. Katarina Kotnik kar naprej laže tako kot politiki zločinci s prijaznimi pogledi in vedrimi nasmeški!

Berite: www.monarh.si: Brezupna in TOTAL brez pravna država Slovenija, KJER SO GANGSTERJI POVSEM VARNI, ljudstvo pa je brezpogojno v hudi in stalni nevarnosti, povsem brez pravne zaščite!!! "Sodišča" sodijo v IMENU LJUDSTVA proti LJUDSTVU !!!
t.i. "OBLASTNIKI" sovražni do slovenskega naroda!!!
V Sloveniji se počutim kot najhujši zločinec in zaporniški KAZNJENEC !!!

Katarina Kotnik laže, da ne ve ničesar o drugih šolskih aktivnostih, to so bile, dodatni pouk za bolj nadarjene učence – vodila ga je Barbara Lavrič, šolski pevski zbor - vodila ga je Andreja IVANETIČ, lutkovni krožek – vodila ga je Adriana Gaberščik in še dodatno učenje nemščine.

Katarina Kotnik sploh ne omenja truda naše družine, da je delal tudi bralne značke, kar seveda ni bilo obvezno.

Vse aktivnosti naše družine za Borisov učni uspeh, šolske in izven šolske dejavnosti, kažejo le na to, da sva midva nič drugega kot izredno skrbna in razumna starša, zaradi česar ste nas celotno družino izgnali iz Slovenije, tako kot drugih 200.000 avtohtonih Slovencev.

Kako se lahko Katarina Kotnik tako grobo zlaže, da trdi, da sem ji izjavil po telefonu, da bom postal jaz Boris Valenčič kriminalec, da bom iz Kavtičnika, Barbare Lavrič in tiste iz CSD naredil pašteto, marmelado in čežano? Izjavil sem le to, da me v Italiji podpira SEVERNA LIGA, politična stranka in da mi bodo pomagali narediti tiskovno konferenco, ter da bom tako skozi to našo nastalo družinsko problematiko naredil v virtualnem smislu, paštete, marmelade in čežane. Katarina Kotnik me je prisiljevala naj se vrnem v Slovenijo, vendar sem ji odgovoril, da se s kriminalci nimam več kaj pogovarjati, da sem naredil kazenske ovadbe in da sem le dolžan kriminalce naznaniti, kar sem seveda že naredil. Katarina Kotnik je te moje izjave povsem lažno obrnila in jih posredovala naprej v drugačni obliki, torej kot grožnjo! Jaz nisem kontaktiral z nobenim od navedenih, tako tudi nisem nikomur ničesar grozil.

Katarina Kotnik je torej bila glavna akterka in os pri sestavi tega obtožnega predloga, zaradi tega našo družino sedaj takšna situacija sili, da naredimo posebno kazensko ovadbo samo za Katarino Kotnik.

Kako si Katarina Kotnik dovoli izjaviti, da je bil šolski opomin nekaj povsem marginalnega, da je bila naša reakcija močno pretirana? Kako so lahko Katarina Kotnik, Barbara Lavrič ter Jožef Kavtičnik izvajali to zadevo povsem brez prisotnosti najinega sina? … torej je Katarina Kotnik, kot huda lažnivka izrablja enkrat odsotnost Borisa, da bi ga klevetala in da se najin sin ne sme braniti, drugič pa se velikokrat Katarina Kotnik brez vsakega dokaza postavlja le z njenimi lažnimi izjavami, katere „naj bi“ izrekel najin sin na škodo naše družine? Kdo je potem takem najin sin Boris, da ima Katarina Kotnik pravico tako grobo „režimsko“ se znašati nad nami? Zakaj se Katarina Kotnik laže tako zelo hudo, da razlaga sodišču, da ima najinega sina Borisa rada?

Ali se boste vsi sprenevedali, kdo je TITOIST Zoran Jankovič? Ali res ne veste, da je dal TITO po 2. svetovni vojni dal pobiti 200.000 avtohtonih Slovencev, 200.000 pa jih je sedaj na novo izgnanih iz Slovenije? Ali res ne veste, da so Milan Kučan, Zoran Jankovič in drugi njihovi pripadniki, se dogovorili za 10 dnevno „puškarjenje“ v Sloveniji v letih 90 in se dogovorili s Slobodanom Miloševičem ter JNA, da za tem razširijo vojno po vsem Balkanu, pobijejo čim več Hrvatov in na novo združijo Jugoslavijo.

V Slovenijo jim je uspelo uvoziti res veliko število beguncev iz Bosne, sedaj pa ti predstavljajo že glavno število volilcev, saj so Slovenci povsem obupali nad slovensko politiko.

Ali res ne veste, da je Milan Kučan kadriral preko Antona Ropa Zorana Jankoviča na čelo Mercatorja, da je ta lahko uničil celotno slovensko kmetijstvo, zasebne trgovine in gostinsko turistične subjekte, da so namerno vzpodbudili še nastajanje drugih vele trgovin, obstal bo le Mercator na bone, drugi bodo pocrkali. Ali res ne veste, da Sloveniji vladajo sedaj SRBI in tako ogrožajo Hrvaško poleg Srbije in Bosne še iz Slovenije pod okriljem Rusov?

Ali Slovenci sploh vese, da je Mitja Kunstelj navlekel prve puške SAR 80, UZIJE in velikanske ameriške pištole, bombe itd.. na sedež moje stranke SZSD, ter da so tudi policaji napeljevali mene naj se grem ukvarjat s preprodajo orožja na Hrvaško, da sem od Mitja Kunstlja dobil prav jaz metek v nogo, da sem bil jaz prva žrtev jugo konflikta, da so mi tedaj ugrabili nosečo žensko Anno Kološa in me izsiljevali naj se preneham ukvarjati s politiko!

Ali Slovenci res ne veste, da je Zoran Jankovič kadriral Jožefa Kavtičnika kot najslabšo izbiro med kandidati za ravnatelja OŠ Miška Kranjca?

Ali ste resnično Slovenci same BUDALE in POHLEPNEŽI?! Hvala vam!

Boris in Martina Valenčič