ODREŠILNI VIDEO ZA LJUBLJANO IN SLOVENIJO
www.youtube.com/watch?v=6OiZLZKiA6Y&t=1s

Ljubite Kučana, Žokoviča in njihove pasme ljudi!

To so le ekstremno teroristični kriminalci, kateri zavajajo ljudi z njihovimi poudarki na socialističnih vrednotah, 2. svetovni vojni in 10 dnevno režirano vojno "za Slovenijio", za katero so se Milan Kučan in njegova tolpa, z JNA in Miloševičem le dogovorili, da bi tako to vojno lahko razširili na celoten Balkan in imeli na ta način priložnost pobiti čim večje število njihovih sovražnikov.

Janeza Janšo, hlapčka CIA-e so le izrabili za neka "herojstva", prav tako Franja Tuđmana. Današnja stvarnost pa je takšna, da so Hrvati od Srbov ogroženi iz Srbije, Bosne in še iz Slovenije. Nato in Amerikanci jim ne bodo mogli pomagati, ko jih bodo navedeni "stisnili" za vrat dokončno iz treh koncev. Le Rusi bodo priskočili na pomoč, toda ne Hrvatom in Slovencem!

Z inscenirano vojno za Slovenijo so uvozili nešteto beguncev iz Bosne, le ti pa bodo kot vedno do slej volili NAMIŠLJENE KOMUNISTE, kateri kot rečeno le izrabljajo takšne teorije in "komunistične" ideologije, za to, da lahko nemoteno ropajo in kradejo SLOVENIJO.

Prve puške, SAR 80, uzije in ostalo navlako je k meni na sedež stranke SZSD, slovenska zveza za svetovno demokracijo, privlekel kučanov agent Mitja Kunstelj, nahujskal še enega člana te moje stranke M.Š., da sta tako kompromitirala SZSD in pričela le ona dva sama napadati kasarne JNA in razorožila le ta dva človeka, celotne kasarne JNA. To je bilo seveda vse dogovorjeno z JNA, ta vojna za Slovenijo v celoti, to vam lahko povem jaz, kateri sem ves čas spremljal vso resnično dogajanje. Kunstelj je hodil ves čas tega dogajanja vse poročati meni osebno. Tudi iz policije so hodili k meni na sdež stranke in me prepričevali naj se angažiram tudi jaz, še posebej za prodajo JNA orožja Hrvaški. Namreč Kučan in Jankovič sta podtaknila Janezu Janši in Igorju Bavčarju to prodajo orožja na Hrvaško, da bi bila ona dva kriva za nastalo vojno na Balkanu, čeprav se je vse to z JNA in Miloševičem dogovoril le Milan Kučan. JNA je namerno pustila v Sloveniji izredno veliko količino vsega lahkega orožja, da je tako Hrvaška sploh lahko se oborožila in pričela vojno z JNA, tako je JNA sploh imela razlog na koga streljati. Janez Janša, Igor Bavčar in Franjo Tuđman so postali le UMETNI HEROJI. Z "diplomatskim" posredovanjem Rusije, so se Srbi umaknili iz Hrvaške, Hrvatje pa so obljubili , da se ne bodo vključili v NATO, toda kasneje so to obljubo prekršili. Takrat je Hrvaško še obvladovala levica in jim nebi bilo težko po vsej tej balkanski kalvariji sestaviti NOVO JUGOSLAVIJO. Niso pa predvideli ameriško bombandiranje Srbov, zato so vsa današnja dogajanja izredno pritajena in ljudem nejasna.

Pred pričetkom te vojne sta Slapar in Kučan kar naprej klicala Mitja Kunstlja k meni na sedež SZSD, da je potrebno končno le pričeti s tem 10 dnevnim puškarjenjem v Sloveniji. To so bila sama blefiranja, vse pa je že bilo med njimi v naprej začrtano in dogovorjeno.

V današnjih dneh so stare komunistične grožnje posodobili še z muslimanskimi sekanji glav in tako so meni, sicer neuspešno, že grozili, kar na sodni obravnavi, dne 9.3.2018, na okrajnem sodišču v Ljubljani; zadeva: II K 574/2017. Te grožnje s sekanjam glav mi je posredoval Peter Kušlan, Jankovičev tesni sodelavec še iz sistema Mercator. Še pred časom pa je meni in Martini zagotovil, da naju bodo "komunisti" postrelili.

Namreč Kučan, Jankovič in njihova tolpa si prisvajajo moje obsežno in uspešno zgodovinsko delo namenjeno dobriti sveta in Slovenije, prav tako pa si prisvajajo zasluge za NOB!

Seveda, brez njihovega "vsestranskega" mafijskega nasilja ne gre!
To njihovo nasilje vključuje na vso žalost še "pravosodje", policijo, javno upravo, in številne strahopetce ter ostanke režimskega sistema iz časov komunizma.

Vsi TITOISTI in njegovi nasledniki ter zagovorniki, so SOKRIVI in krivdo tako tudi prevzemajo, za vse povojne poboje SLOVENCEV, pa tudi Milan Kučan, Zoran Jankovič in Svetlana Makarovič!

Torej je v današnjem trenutku jasno izkazan njihov namen, POBITI ŠE PREOSTANEK AVTOHTONIH SLOVECEV!

Gangsterji kot so Milan Kučan in Zoran Jankovič si ne morejo nikakor lastiti zaslug za NOB ali katero koli drugo dobrobit ljudem, saj so ves čas le ROPALI, KRADLI, UNIČEVALI in UBIJALI POŠENE LJUDI!

BERITE: www.monarh.si in www.predsednica.si

www.monarh.si/dnar-nazaj.mp3

www.monarh.si/ch/index.html

www.monarh.si/cevh/zvezda.htm

 
 
 

www.predsednica.si/kronika.htm