Martina Valenčič, Trg Edvarda Kardelja 1, 5000 Nova Gorica
www.latuavia.euwww.freetime.si
E-mail: latuavia.at@gmail.com - tel.: 00386 40 785 881

Nova Gorica, 5.4.2018

Nedavno od tega dne sem izvedela na davčni upravi v Novi Gorici, da dolgujem cca. 10.000,00 evro zaradi neplačanih prispevkov osnovnega zdravstvenega zavarovanja. To me je obvestila ga. Magda Polh, uslužbenka FURS-a. Torej sploh nimam urejenega osnovnega zavarovanja, kar je zločin in popolna sramota za slovensko ureditev in takšno upravo, katera načrtno in namerno, popolnoma zahrbtno uničuje vsako podjetniško iniciativo in zasebno delo. S tem se ukvarja SOVA in MNZ, v ta namen prestrezajo vso pošto podjetnikom, e-maile, prisluškujejo telefone, ter tako zlahka uničujejo naše podjetništvo, zatem nas plenijo in rubijo, ter še tako nadalje preprečujejo naš obstoj ter nadaljnje delovanje.

To isto smo vrsto let trpeli in doživljali v našem podjetju Adriagraf d.o.o., ter neprestano pozivali policijo, naj te zadeve raziskujejo in prekinejo takšno podtalno delovanje. Nihče iz policije in Ministrstva za pravosodje se ni na te naše zahteve ustrezno odzval in ukrepal, kljub vsem dokazom.

Prav tako se na takšne zahteve ne odzivajo nobena druga Ministrstva, vsi ste poviti v molk in zaradi tega vašega skupnega načrtnega sabotiranja zasebnih podjetij, ker podtalno spreminjate celoto Slovenijo v novo komunistično, srbsko-rusko kolonijo, nas avtohtone Slovence uničujete, nam netite sovraštvo do lastne domovine ter nas izganjate v tujino. V Sloveniji lahko poslujejo, delujejo in ostanejo le tisti, kateri so korupcijsko povezani s to vašo MAFIJO, ter javni uslužbenci, kateri ne bodo ničesar govorili proti tako ustrojenem MAFIJSKEM SISTEMU.

Tako nastala gospodarska situacija je za nas številne podjetnike v Sloveniji povsem pogubna ter brezupna in nikakor ne bomo več prišli iz težav, katere nam je ta vaša Kučanova in Jankovičeva MAFIJA nakopala na naše glave.

Sprašujem vas, s čim le naj sedaj plačam teh 10.000,00 evro zapadlih obveznosti za zdravstveno zavarovanje? Imam 3 otroke, vrsto let sem le delala v svojem zasebnem podjetju na promociji slovenskega turizma, sedaj pa naj zaradi vaših kriminalnih dejanjih kar izpuhtim?

Vaši zločini vas osrečujejo in trpljenje ljudi vas nič ne zanima, prav tako ne nobene rešitve, za katere ste krivci izključno vi, tvorci in podporniki tega terorističnega ustroja.

Za vsa naša dobra dela v okviru podjetja Adriagraf d.o.o., nismo prejeli nobene subvencije, nobene podpore ali kakršna koli sredstva, pa čeprav smo se udeležili tudi razpisov.

Zahtevam, da takoj pristopite k reševanju mojega nastalega problema in na najbolj ustrezen način rešite nastale težave ter takoj spremenite ta negativen odnos do mojega podjetja Adriagraf d.o.o.

Nastalo katastrofalno situacijo nimamo s kom reševati, saj ni več podjetnikov s katerimi bi še lahko delali, Aleš Zalar in Mitja Gaspari sta na koncu terorističnih dejavnosti SOVE in MNZ-ja, vseh 60.000 podjetij kar izbrisala. Na to smo mi iz podjetja Adriagraf d.o.o. že prej vrsto let opozarjali, vendar se je resnično zgodilo prav najhuje.

http://nova24tv.si/slovenija/politika/sokantno-razkritje-s-protiustavnim-zakonom-iz-leta-1999-ki-ga-ne-poznajo-nikjer-drugje-v-evropi-sta-ales-zalar-in-mitja-gaspari-unicila-preko-60-tisoc-podjetij-slovencem-pa-vzela-streho-nad-glavo/

Berite: www.predsednica.si/kronika.htm - www.monarh.si - www.zml.si - MINISTRSTVO ZA PRAVOSODJEMartina Valenčič