OBTOŽNI PREDLOG - OKROŽNO TOŽILSTVO NA OKRAJNO SODIŠČE:
VELIKO PODOBNOSTI V TEM OBTOŽNEM PREDLOGU BOSTE NAŠLI V TVORCIH TEGA OBTOŽNEGA PREDLOGA V SLEDEČEM PRISPEVKU: PSIHOPATOLOGIJA - PATOLOŠKI BOLNIKI

TA OBTOŽNI PREDLOG, NI NIČ DRUGEGA KOT PRIKRIVANJE NJIHOVIH ZLOČINOV! HUDO SRAMOTNA DEJANJA!
Vsaka šola bi morala biti svetišče, v Sloveniji je šola le komunistično patološko smetišče!


1. STRAN - 2. STRAN - 3. STRAN - 4. STRAN - 5. STRAN - 6. STRAN - 7. STRAN


KOMENTIRAJ: www.facebook.com/martina.valencic/posts/1364046797056460?comment_id=1364116767049463&notif_id=1512205160310692&notif_t=feed_comment

Po uradni dolžnosti naju zastopata zagovornika Marko Štamcar in Luka Žiberna.

Boris in Martina Valenčič, Bratov Babnik 14, 1000 Ljubljana
www.predsednica.si www.zml.si www.monarh.si - www.freetime.si - www.latuavia.eu

Mobile. AT: 0043 (0)664 5626 607
Mobile. IT: 0039 366 8230 914
Mobile. SI: 00386 (0)40 785 881
Mobile. CH: 0041 (0)76 468 83 98
Mobile. FR: 0033 (0)6 3000 99 03

Boris Valenčič, foto and video: Mobile. SI: 00386 (0)70 757 814

Ljubljana, 24. avgust, 2017

OKRAJNO SODIŠČE V LJUBLJANI, Mali trg 6, 1000 Ljubljana

zadeva: II K 574/2017 - št: Kt/16632/2016 KL - DOPIS Z ZAHTEVO

Podpisana Boris in Martina Valenčič, zahtevava, da takoj ukinete to povsem neupravičeno početje v tej sodni zadevi. Naša družina doživlja to kot hud teroristično kriminalni napad na nas, saj nismo ničesar krivi in nikomur naredili nič slabega. Iz nas ste povsem neupravičeno na hudodelski način naredili žrtve že spomladi leta 2016, sedaj pa iz nas žrtev, hočete narediti še krivce.

Resno obžalujemo, da je tožilstvo stopilo na stran organiziranega kriminala proti nam.
Na tožilstvo smo posredovali kazensko ovadbo dne 1.5.2016 proti:

1 - Zoranu Jankoviču, županu Ljubljane
2 - Jožefu Kavtičniku, ravnatelju osnovne šole Miška Kranjca,
     Kamnogoriška c. 35, 1000 Ljubljana
3 - Barbari Lavrič Ravbar, razredničarka 4a v osnovni šoli Miška Kranjca,
     Kamnogoriška c. 35, 1000 Ljubljana
4 - Mariji Tovornik Vrhovec, center za socialno delo,
     Ljubljana Šiška, Celovška 150, 1000 Ljubljana

Prilagamo vsebino te ovadbe in druge pripadajoče dopise. www.monarh.si/kovadbazj.htm

Zoran Jankovič je brez kakršnih koli šolskih volitev kadroval Jožefa Kavtičnika na mesto ravnatelja te šole Miška Kranjca. Pre nekateri učitelji so se spraševali zakaj takšno ravnanje Zorana Jankoviča, saj so imeli druge kandidate, katere bi volili kot je bilo to do slej v navadi.

Tudi Boris in Martina Valenčič sva bila začudena in nisva od tega Jankoviča in Kavtičnika pričakovala nič dobrega. Barbara Lavrič, razredničarka 4. razreda, katerega je obiskoval najin sin Boris, se ni ustrezno obnašala do učenca Borisa Valenčiča. Večkrat je prišel domov objokan, da se mu v tem 4. razredu godijo krivice. Jožefa Kavtičnika smo večkrat prosili naj kaj naredi, pa ni naredil ničesar koristnega. Vedno znova in znova je od nas zahteval le, da naj gre najin sin s šolo na taborjenje. Nikakor nismo imeli zaupanja v to šolo pod vodstvom Jožefa Kavtičnika, zato do tega taborjenja sploh ni prišlo.

Jaz Martina Valenčič sem kandidirala v letu 2014 za županjo Ljubljane. Na račun Zorana Jankoviča sem javno izrekla veliko kritik in to si je on zapomnil in se mi maščeval na več načinov.

Tudi Peter Kušlan, sedanji mož moje mame Darje Kušlan je delal direktno v pisarni Zorana Jankoviča v sistemu Mercator. Zaradi tega je bila napadena naša družina z dveh strani, s strani OŠ Miška Kranjca in moje mame Darje Kušlan ter njenega moža Petra Kušlana. Peter Kušlan je „moralno“ podpiral naju Boris in Martino Valenčič za čas predsedniških volitev 2012 in v prejšnjih letih do 2008 ker sva nasprotovala Janezu Janši. Ko pa sva bolj močno in zelo opazno pričela nasprotovati tudi levičarjem, se je Peter Kušlan pričel zadirati nad nama, kaj imava proti komunistom in da je tudi on Peter komunist. Midva, Boris in Martina nisva nikdar delala za koristi komunistov, delala sva po svoji vesti v koristi vsega sveta in Slovenije na splošno.

Zaradi napadov na našo družino, kot jih navajava v prilogah smo morali na silo zapustiti naš dom na ulici Bratov Babnik 14, 1000 Ljubljana, kar pa je bil v glavnem sedež podjetja Adriagraf d.o.o., tam pa smo zaradi izredno slabih gospodarskih razmer v Sloveniji morali tudi stanovati. Toda imeli smo kljub vsemu vsaj naš skromen dom več kot 10 let. Ni šlo drugače ker je bilo naše družinsko podjetje ves čas ogrožano s strani SOVE, tajne policije in njenih tajnih sodelavcev. Vedno so nam izginjale pisemske pošiljke, prestrezani so bili E-maili, prisluškovani in blokirani telefonski pogovori, hujskali so naše poslovne partnerje proti nam, tako tudi omejevali pritok finančnih sredstev v našo družino in podjetje.

Nikoli nisem jaz Boris Valenčič nikomur grozil, kot se to z grobo manipulativno lažjo navaja v tem obtožnem predlogu. Katarini Kotnik sem rekel le, da nočem sodelovati s kriminalci kot je Zoran Jankovič, Jožef Kavtičnik, Barbara Lavrič in Marija Tovornik. Izjavil sem, da jaz nisem kriminalec in da sem kriminalce in kriminal dolžan naznaniti, da sem naredil kazensko ovadbo proti njim in da je nemogoče, da bi še na kateri koli način sodeloval z njimi. Povedal sem Katarini Kotnik, da se nahajam v Italiji, kjer bo moj sin nadaljeval šolo v 5. razredu, da me pri tem podpirajo člani stranke SEVERNA LIGA in da bi lahko v virtualnem smislu naredil iz njih pašteto, marmelado, čežano, kar pa seveda ne pomeni nič konkretnega fizičnega nasilja.

Darji Kušlan sem izjavil, da je precej šizofreno bitje, po mojem mnenju glavo preveč tišči k ramenom, da je precej trdovratna, da bi ji koristila kakšna joga vaja, da se ji stopi za vrat in potegne za noge.

Učenec Boris Valenčič je tudi uspešno zaključil šolanje 5. razreda v Italiji in prejeli boste dokaz o tem, njegovo spričevalo.

Vse navedbe, katere se nahajajo v tem obtožnem predlogu so lažne, zlo namerne in nekdo bo moral odgovarjati za vsa ta klevetanja. Ta obtožni predlog je sicer sestavljen v že znanem komunistično totalitarnem slogu, kar je veljalo v komunističnih časih že za dokončno obsodbo. Ta obtožni predlog jasno izkazuje sovraštvo in zaničevanje naše družine.
Razloge za klevetanje proti naši družini gre torej iskati v naši prijavi na šolsko inšpekcijo, kot njihov kontra napad. Želijo pa se izogniti tudi kazenski ovadbi, katero smo naredili proti navedenim.

Postopno vam bomo v vaš spis posredovali vso potrebno dokumentacijo, da bi vam poizkusili pojasniti dejansko stanje in vas na ta način seznanili z vso resnico.

Obveščamo vas tudi, da smo ponovno aktivirali naslov Boris in Martina Valenčič, Bratov Babnik 14, 1000 Ljubljana. Naša družina se pač mora neprestano ukvarjati s kriminalci, kakršni so v SOVI, ter takimi kot je Milan Kučan in Zoran Jankovič. Z upravnimi enotami imamo kar naprej težave, kršijo nam 32. člen ustave, kateri govori o svobodi gibanja. Tudi to problematiko vam predstavljamo v prilogi.
www.predsednica.si/kronika/belokrajnci.htm

Na vsak način vam bova dosegljiva za vaša vabila ali dopise in vam posredovala nov naslov, verjetno na področju primorske, saj bodo najini otroci nadaljevali šolanje v Italiji.

Vso ustrezno dokumentacijo vam bova pripravila v tiskani obliki, podpisano in poslano na vaš naslov priporočeno. Nimava se česar bati, le zelo ogabno je brati obtožbe proti nama, na račun najinih otrok, katere pa imava izredno rada, pa se v tem obtožnem predlogu izredno teroristično obrača proti naši celotni družini.

Tudi Darja Kušlan, je kradla mojo pokojnino po pokojnem očetu Jožetu Pirnatu, katera se je glasila na moje ime. Darja Kušlan je tudi tako mučila mojega očeta, da je naredil samomor.
Hotela je uničiti tudi sedanjega moža Petra, potem ko se je rodil moj pol brat Blaž, da bi tudi za njega prejemala penzijo. Dokler se moj pol brat ni rodil, je bila moja mati izredno osladna do svojega moža Petra, po rojstvu Blaža pa je pokazala svoj pravi obraz in komunist Peter je pričel dobivati infarkte, postal pa je tudi hud sladkorni bolnik.
Za nameček pa si je hotela prilastiti še moje otroke, od tod izvirajo vsa njena klevetanja, Peter kateri pa se pojavlja v tej nagnusni zgodbi kot DEDEK, pa to nikakor ne more biti, saj mi je vse moje življenje lagal, da me je posvojil. Berite: www.predsednica.si/kronika.htm
Moja mati je bila vseskozi tudi hujskana s strani policije, proti mojemu možu Borisu Valenčiču.

Sledi le še vprašanje; koliko krat nas mislite še obravnavati in kaznovati za ene in iste laži in izvršena nasilja nad nami, da bi tako prekrili resnično in dejansko sliko te naše situacije:
www.predsednica.si/kronika/inspektorat.htm - www.predsednica.si/kronika/zps.htm

www.predsednica.si/kronika/pzdrs.htm
www.monarh.si/osnovnasola.htm
www.predsednica.si/kronika.htm
www.predsednica.si/kronika/belokrajnci.htm
www.monarh.si
www.predsednica.si
www.zml.si


Martina in Boris Valenčič

------------------------------------------------------------------

Boris in Martina Valenčič, Bratov Babnik 14, 1000 Ljubljana
www.predsednica.si www.zml.si www.monarh.si - www.freetime.si - www.latuavia.eu

Mobile. AT: 0043 (0)664 5626 607
Mobile. IT: 0039 366 8230 914
Mobile. SI: 00386 (0)40 785 881
Mobile. CH: 0041 (0)76 468 83 98
Mobile. FR: 0033 (0)6 3000 99 03

Boris Valenčič, foto & video: Mobile. SI: 00386 (0)70 757 814

Ljubljana, 12. september 2017

OKRAJNO SODIŠČE V LJUBLJANI, Mali trg 6, 1000 Ljubljana

zadeva: II K 574/2017 – DOPOLNITEV št.1 k DOPISU z ZAHTEVO z dne 24. avgust 2017

Obveščava vas, da nama nikakor ne ustreza takšno pospeševanje tega sodnega postopka, skrajšane oblike. Veliko imava obveznosti in jih sedaj bova še težje izvajala, ker naju preganjate poleg neupravičenega početja tudi časovno. Vse bolj je jasno, da naju hočete „linčati“, tako kot so to naredili na šolskem inšpektoratu, ko so nama izrekli kazen za isto zadevo kot nas sedaj preganjate vi. Kot sva že navedla, nisva od tega šolskega inšpektorata prejela nobenega obvestila, da so nama izrekli kazen, na kar bi se lahko pritožila. Zadeva je šla kar v izvršbo;

FINANČNA UPRAVA, Slomškova 1, p.p. 300, 901 Murska Sobota
zadeva: št. DT 4933-92332/2017-2 in št. DT 4933-92335/2017-2
Pritožila sva se na to izvršbo, pritožbo ponovno prilagava, kako tudi njihov odgovor nanjo.

Predlagava vam, da skrbno preučite tudi vsebine internetnih strani;
www.predsednica.si www.zml.si www.monarh.si 

Na teh internetnih straneh boste spoznali vso resnico v kontekstu te sodne zadeve, prav tako se boste soočili z najinim vplivom na vso aktualno politično dogajanje v svetu in v Sloveniji. Izredno se trudiva doprinesti vsem le pozitivne spremembe, torej na veliko bolje in ne na slabše. Presegava vse ozke okvirje posameznih političnih interesov v nemilostni bitki za dominacijo v svetu in v sami Sloveniji.

V Italiji, kjer najini otroci obiskujejo regularne šole, nama še nihče ni očital kakšne „svinjarije“, takšne katere izrekate vi. Takoj se občuti, da je Italija precej višja civilizacija od slovenske in da tukaj lahko mirno živimo, čeprav sva z Boris in Martina izrekla veliko krepkih besed proti ameriški CIA-ji, proti Ameriki in proti Vatikanu. Najin sin Boris tudi ne obiskuje nobenih religioznih poukov in tudi zato nimamo nobenih problemov. Nihče ne izrablja najinih otrok za maščevanje nad nama, kot ste se tega nagnusnega „posla“ polotili v Sloveniji. Naj nama gre raje na smeh, kašni neuki klovni ste, kot pa bi se morala dejansko le jokati na osnovi vaših terorističnih posegov v našo družino in delo.

Vse to kaže, da v Sloveniji ni nobenega razuma, kritike na račun gangsterskih podvigov aktualnih „izbrancev na oblasti“ niste sposobni sprejemati in se primerno odzivati. Tako je kot v letih 1943, ko so rdeči komisarji streljali v hrbte najboljšim borcem in jih pobili, da nebi bilo potrebno deliti z njimi oblasti, po vojni pa so se lotili še masovno pobijati slovenski narod. Danes pa je to še veliko huje, ker imate - češ policijo in pravni sistem, kateri naj bi skrbeli za pravično družbo, le da te ni od nikoder in da je vse le skrbno preučeno „maškerada“, kako boste na vso silo s tajnimi metodami uničevali zasebno gospodarstvo in demokracijo, da bodo lahko posamezniki kot je Zoran Jankovič, Milan Kučan, Borut Pahor, Miro Cerar in seveda še drugi številni njihovi podporniki in „sodelavci“ v miru kradli, ropali in uničevali avtohtone in poštene Slovence. To so dejanski rezultati in ni naključno, da je cca. 60.000 zasebnih podjetij, predvsem gostinskih lokalov na javni družbi. Med temi številnimi žrtvami pa se nahajava tudi naša družina Valenčič.

Predlagava vam tudi, da podrobno preučite domene;
www.freetime.si - www.latuavia.eu - www.adriagraf.eu/reference.htm

Na teh straneh boste spoznali najino delo in le iz tega dela financirava tudi najino humanitarno politično delovanje. To najino delo že številna leta uničujejo in omejujejo delavci SOVA-e, MNZ in policije, kateri ščitijo gangstersko tolpo ljudi, kateri so se sicer deklarirali za levo politično opcijo, da bi tako lažje ustrahovali slovensko ljudstvo, si pripisujejo zasluge za 2. svetovno vojno in 10 dnevno umetno „puškarjenje“, dogovorjeno med Miloševičem in JNA. Huje kot Tito, izsiljujejo ZAHOD in EVROPO za finance, v resnici pa so tesno povezani z Rusi in zahodnim silam „zvestobo“ le lažno prikazujejo. Toda, tudi tega bo konec.

Našemu družinskemu podjetju Adriagraf d.o.o. kradejo pisemske pošiljke, prestrezajo E-maile, prisluškujejo telefone in preusmerjajo klice v prazno, hujskajo stranke proti nam itd.. V takšnih pogojih pa je naše delo izredno oteženo. Kljub vsem pritožbam, se za to ne zmeni nihče. Res, „družba“ na visokem nivoju!

Uničujejo najino politično delo, delo v podjetju Adriagraf d.o.o. in našo celotno družino na povsem mafijski način, vse to je ZLOČIN PROTI ČLOVEŠTVU in ti zločini nikoli ne morejo zastarati. To vse na vso silo počnejo „politiki na oblasti“, zgolj zaradi lastnih ekonomskih interesov, le te pa so v dejanski izvedbi na povsem kriminalen način in le redko kdaj se zgodi, da nekdo že „nepomemben“ akter konča v zaporu, pa še ta pod posebnimi pogoji in le za krajši čas. Nikogar od teh „politikov“ v Sloveniji tako ne zanimajo dejanske in pozitivne spremembe v svetu, na vsak način pa uničujejo naju Borisa in Martino Valenčič.

Torej krasti in uničevati je v Sloveniji hudim zločincem z zakonom omogočeno, poštenim in skrbnim ljudem pa pošteno delo povsem onemogočeno, v kolikor le ti razmišljamo svobodno in se ne damo poniževati kriminalcem.

SLOVENIJA, OD KOD SRAMOTE TVOJE ?!

Zahtevamo, da povabite na glavno obravnavo tudi druge priče;

št. 1 - dr. Avsenik, pediatrinjo Martina Valenčiča, dela v zdravstvenem domu Šiška.
Ta nas je obvestila, da Marija Tovornik na vso silo hoče organizirati sestanke z njo in tožilstvom, ter zahteva, da Avsenikova izreče negativno oceno za nas in za sina Martina.

št. 2 - Janja Velkavrh in njeno sodelavko Anko Jazbec iz RTV Slovenija, kjer je najin sin Boris obiskoval pevski zbor RTV Slovenija. www.zbori.RTVSLO.si

št. 3 - Đulaga Huskić, učitelj karateja pri klubu Olimpija, Celovška 25, Ljubljana,
Najin sin Boris je obiskoval ta karate klub

št. 4 – Jure Kern iz gimnastičnega kluba Sokol, Trg 9. maja 1, Ljubljana
Najin sin Boris je obiskoval ta gimnastični klub.

št. 5 – policista Dreisidler iz policijske postaje Šiška, je raziskoval družinski kriminal Kušlan

št. 6 – kriminalista Drago Koler iz višjih policijskih instanc, je raziskoval naše internetne strani in njihov pomen.

Te priče, Jožef Kavtičnik, Marija Tovornik, Katarina Kotnik in Barbara Lavrič so povsem ne relevantne, saj delujejo pod prisilo Zorana Jankoviča in Boruta Pahorja. Te priče so izrekle le kup laži, katerih nikakor ne morejo dokazati, prav tako neke na pol resnice pomensko povsem predrugačijo, tako je je njihov pomen nekaj povsem drugega od dejanskega.

Priči Darja in Peter Kušlan sta prav tako ne relevantne, ker se je Darja Kušlan polastila mojega premoženja - Martine Valenčič, po mojem pokojnem očetu Jožetu Pirnatu.
www.predsednica.si/kronika.htm

Peter Kušlan, „zagrižen“ komunist, pa je tako že stari znanec Zorana Jankoviča iz sistema Mercator, kjer je Peter Kušlan služboval direktno pri Zoranu Jankoviču.

Oba, Darja in Peter Kušlan sta izrekla le kup namišljenih laži, katere nikakor ne moreta dokazati.

(Se nadaljuje, v nadaljevanju vam bova pojasnila vse njihove lažne izjave, prav tako njihove negativne postopke in njihove zločinske cilje.)

Prilagamo vam:

zahtevo poslano na šolski inšpektorat z dne 12. 9. 2017
najine izjave za šolski inšpektorat z dne 5. 7. 2016


Martina in Boris Valenčič

------------------------------------------------------------------

Boris in Martina Valenčič, Bratov Babnik 14, 1000 Ljubljana
www.predsednica.si www.zml.si www.monarh.si - www.freetime.si - www.latuavia.eu

Mobile. AT: 0043 (0)664 5626 607
Mobile. IT: 0039 366 8230 914
Mobile. SI: 00386 (0)40 785 881
Mobile. CH: 0041 (0)76 468 83 98
Mobile. FR: 0033 (0)6 3000 99 03

Boris Valenčič, foto & video: Mobile. SI: 00386 (0)70 757 814

Ljubljana, 13. september 2017

OKRAJNO SODIŠČE V LJUBLJANI, Mali trg 6, 1000 Ljubljana

zadeva: II K 574/2017 – DOPOLNITEV št.2 k DOPISU z ZAHTEVO z dne 24. avgust 2017

Boris in Martina Valenčič ugotavljava in že krepko občutiva, da zaradi te vaše „sodne“ zadeve zaostajava z delom, s katerim se mora preživljati celotna naša družina. To stvarnost doživljava kot načrtno in naklepno ter popolnoma negativno dejanje negativnih akterjev iz ozadja, kateri so postavili ta postopek v ospredje.

Na enkrat bova ostala brez finančnih sredstev, saj v poletnih mesecih se ni dalo veliko narediti, jaz Martina sem na porodniški in moram skrbeti tudi za najmlajšega, komaj rojenega otroka:
www.predsednica.si/patrizia.htm

Socialne službe so naši družini povsem odrekle kakršno koli pomoč, kar je po naših izkušnjah in trdnih spoznanjih prav tako režija iz ozadja. Res čudovito!

Zakaj nas Zoran Jankovič tako sovraži; Zoranu Jankoviču sem jaz Boris Valenčič čestital, pred Cankarjevim domom, da je izgubil na parlamentarnih volitvah 2014. Zoran Jankovič je takoj zatem tako „popenil“, se hudo, hudo razburil pred TV kamerami. Novinarji iz Siol TV so mi izjavili, da tega verjetno ne bodo smeli objaviti. Vredno bi bilo vse to preveriti.

Zoran Jankovič je na višjem delovnem in socialnim sodišču izgubil z nami tožbo, ker ni hotel plačati zneska 380 evro za rojstvo 2. otroka, Martina Valenčiča. Vsi podatki iz te zadeve so na CSD šiška, zadevo je vodila Anja Tekavčič v zadevi št. 1232-386/2014-30. Posredujemo vam vse fotokopije.

Zoranu Jankoviču sem jaz Martina Valenčič razložila, v času županskih volitev 2014, da so ameriški kriminalci v celoti zgradili mesto Las Vegas v Ameriki, da so tako imeli tudi normalni ljudje koristi od tega! Slovenska gangsterska politika, pa vidi priložnost le v razvalinah, zgolj za egoistične lastne interese, takšnih kot je stadion v Stožicah in Mercator, ter še drugi razvalinski projekti in objekti.

V času teh županskih volitev 2014, sem jaz Martina Zoranu Jankoviču in Zmagu Jelinčiču javno pojasnila tudi to, da se preveč sklicujeta na Josipa Broza Tita, da če že, potem naj gresta obnoviti v Kumrovec vse njegove razpadajoče objekte. Tudi na te moje besede je Jankovič izredno „popenil“, se hudo razburil in v nadaljevanju ni več slišati njegovega sklicevanja na Josipa Broza Tita. So pa reagirale hrvaške oblasti in takoj pričele z obnovo teh objektov.

Tudi Borut Pahor je prejel in slišal našo krepko kritiko na njegov račun še v času predsedniških volitev 2012.

(se nadaljuje)


Martina in Boris Valenčič

------------------------------------------------------------------

Boris in Martina Valenčič, Bratov Babnik 14, 1000 Ljubljana
www.predsednica.si www.zml.si www.monarh.si - www.freetime.si - www.latuavia.eu

Mobile. AT: 0043 (0)664 5626 607
Mobile. IT: 0039 366 8230 914
Mobile. SI: 00386 (0)40 785 881
Mobile. CH: 0041 (0)76 468 83 98
Mobile. FR: 0033 (0)6 3000 99 03

Boris Valenčič, foto & video: Mobile. SI: 00386 (0)70 757 814

Ljubljana, 14. september 2017

OKRAJNO SODIŠČE V LJUBLJANI, Mali trg 6, 1000 Ljubljana

zadeva: II K 574/2017 – DOPOLNITEV št.3 k DOPISU z ZAHTEVO z dne 24. avgust 2017

Naj to sodišče temeljito razmisli o smiselnosti nadaljevanja tega postopka.
Namreč v dolgih letih političnega delovanja mene Borisa Valenčiča, me ni bilo mogoče za nobeno zadevo inkriminirati.

Prav zaradi tega so se kot edino možno sredstvo, moji sovražniki polotili me inkriminirati kar na najbolj „bestialni“ način, da si izmislijo, da sem naredil pa le nekaj narobe, pa če ne drugim pa kar svoji družini.

Res izredno primitivno in nizkotno. Vse takšne stvari so že poizkušali in tudi uspeli pri Anni Kološa, s katero sva bila skupaj 6 mesecev. Dokler Anna ni zanosila, se nihče ni vtikal v naju. Takoj pa, ko so izvedeli, da je noseča, se je pričela gonja proti meni. S policije so pričeli Anno Kološa hujskati proti meni in vršili nasilniška hujskanja Anne proti meni. Enake besede, kot so hujskali tudi Darjo Kušlan proti meni, so izrekali Anni Kološa in njenim sorodnikom, da nisem sposoben biti oče otrok in da bom otroke prodal v Italiji, kakor tudi Anno Kološa, sedaj pa še Martino.

Vasja Plemelj, bivši kriminalist na Prešenovi ul. V Ljubljani, me je celo izsiljeval, da naj se preneham ukvarjati s politiko, drugače tega otroka nikoli ne bom videl, obtožili pa me bodo za posilstvo Anne Kološa, da je tako nastal ta otrok. Jaz se pač ne dam nikomur izsiljevati in sem zares bil vsega napovedanega tudi obtožen na sodišču, šele po osmih letih so me oprostili te obtožbe. Mitja Kunstelj pa me je za povrh še ustrelil v nogo, imel je ukaz od Kučana, naj me ustreli v koleno, pa je zgrešil in me zadel nižje v nogo.

S katero koli žensko sem bil kakorkoli v družbi ali z njo tudi živel, so vršili nasilna hujskaštva proti meni. To je proces nasilne izolacije, le takšnih bolnih manevrov pa je zmožna v popolnosti procesirati in izvajati le ena oseba, to je Milan Kučan. Ta njegov psihični profil je vsem že dolgo znan, pa ne le to!

En primer je bila Stančka Šukalo, bivša tekmovalka za Miss Slovenije. Kar nekaj časa sva si bila blizu, tudi spala je večkrat pri meni v isti postelji, pod isto odejo in to gola. Namenoma se je nisem niti pritaknil, kajti vedel sem, da bo po meni. Res se je tako zgodilo, Stančka mi je en dan razlagala, kako jo drugi prepričujejo in širijo govorice, da sem jo posilil, dejansko pa sploh niso vedeli, da nisva seksala.

Tri leta sem slikal punce za koledarje, SLOVENSKE LEPOTICE in sem spoznal tako številne fotomodelke, njihove karakterje in ta celoten posel v vsej resnici. Kasneje sem izdajal koledarje z golimi ženskami, kot parodijo na tekmovalke za MISS. Tudi v to moje delo je bilo kar veliko podtikanj in neokusnih ter resnično sprevrženih pripomb. To vse pomeni, da jaz tudi delati ne smem, prej bi lahko kar kradel, potem pa se nebi več smel svobodo izražati v politiki.

Mati Martine Valenčič hujska enkrat mene Borisa Valenčiča proti Martini, drugič pa Martino proti meni Borisu. Za Martino meni govori, da ni nobena gospodinja, torej Darja Kušlan govori sama proti sebi, ker se na ta način izdaja, da ni bila Darja skrbna mati in Martine ni ničesar naučila in jo pripravila za samostojno življenje. Darja celo trdi, da bi morala Martina delati le to za kar se je učila v srednji šoli, ko pa ji postaviva vprašanje kaj pa je to, ne najde odgovora.

Dejansko pa sem se jaz Boris več kot 10 let trudil, da bi se Martina kar največ naučila delati v grafiki, fotografiji, internetu, računalništvu, tisku itd., rezultati tega znanja so tudi vidni. Verjetno si je hotela lastiti hčerko Martino in ji dominirati vse življenje in jo držati v neumnosti, da nebi Martina nikoli izvedela, kako jo je lastna mati okradla. Ko je Darja Kušlan izvedela iz policijskih virov, kdo sem jaz Boris Valenčič, je povsem šizofreno odšla v srednjo grafično šolo in razlagala neumnosti učiteljem te šole, ter vršila nasilje.

Martina trdi, da je od tedaj naprej izgubila voljo do te šole, saj so jo že tudi učenci, ne samo učitelji zaradi mene pričeli poniževati.

Kaj si lahko midva z Martino in najina družina, sploh še obetamo od Slovenije in tako podlih ljudi.

Le v kaj bi nas radi prisilili, izjasnite se, če ni le to neka „DRŽAVNA SKRIVNOST“?!

Tudi Aleš Malavašič, odvetnik, je bil za časa Drnovška njegov svetovalec, mi je povedal, ko sem imel njegovo hišo, oz. hišo njegove žene v najemu v Trzinu, da sem bil takrat in še mnogo let kasneje, državni sovražnik št. 1. Verjetno to velja še dan – danes!

www.itis.si/malavasic-ales-odvetnik?4552027

(se nadaljuje)


Priloga glede Zorana Jankoviča:

1- sodba v imenu ljudstva, višje delovno in socialno sodišče v Ljubljani, Psp 67/2016


Martina in Boris Valenčič

------------------------------------------------------------------

Boris in Martina Valenčič, Bratov Babnik 14, 1000 Ljubljana
www.predsednica.si www.zml.si www.monarh.si - www.freetime.si - www.latuavia.eu

Mobile. AT: 0043 (0)664 5626 607
Mobile. IT: 0039 366 8230 914
Mobile. SI: 00386 (0)40 785 881
Mobile. CH: 0041 (0)76 468 83 98
Mobile. FR: 0033 (0)6 3000 99 03

Boris Valenčič, foto & video: Mobile. SI: 00386 (0)70 757 814

Ljubljana, 15. september 2017

OKRAJNO SODIŠČE V LJUBLJANI, Mali trg 6, 1000 Ljubljana

zadeva: II K 574/2017 – DOPOLNITEV št.4 k DOPISU z ZAHTEVO z dne 24. avgust 2017


V tem dopisu vas seznanjava, kako si je moja mati Darja Kušlan polastila moje penzije po mojem pokojnem očetu.

V dopisu za naslovom slovenska Pepelka vam predstavljam vse podrobnosti.

Prilagam vam vso dokumentacijo iz ZPIZ-a in zemljiške knjige.

Prilagam vam tudi mojo zahtevo naslovljeno na Darjo Kušlan z dne 11.6.2016 in potrdilo o tej priporočeni pošiljki.


Martina in Boris Valenčič

------------------------------------------------------------------

Boris in Martina Valenčič, Bratov Babnik 14, 1000 Ljubljana
www.predsednica.si www.zml.si www.monarh.si - www.freetime.si - www.latuavia.eu

Mobile. AT: 0043 (0)664 5626 607
Mobile. IT: 0039 366 8230 914
Mobile. SI: 00386 (0)40 785 881
Mobile. CH: 0041 (0)76 468 83 98
Mobile. FR: 0033 (0)6 3000 99 03

Boris Valenčič, foto & video: Mobile. SI: 00386 (0)70 757 814

Ljubljana, 22. september 2017

OKRAJNO SODIŠČE V LJUBLJANI, Mali trg 6, 1000 Ljubljana

zadeva: II K 574/2017 – DOPOLNITEV št.5 k DOPISU z ZAHTEVO z dne 24. avgust 2017

SLOVENIJA – LJUDSKA KATASTROFA - ODGOVORI NA OBTOŽNI PREDLOG:

1- neugotovljenega dne v letu 2010, torej 7 let nazaj naj bi Boris Valenčič, oče otroka Borisa Valenčiča z blatom namazal po obrazu.

Odgovor: ta navedba je povsem lažna in popačena ter zlonamerna, poleg tega je Boris mlajši prenehal kakati v plenice že prej kot pa pri njegovih 5 let starosti. Kakakti v plenice je prenehal najkasneje pri 3-letih. Dopuščam možnost, da sem kdaj izjavil, da sem dal sinu poduhati njegov smrad, kar pa se mi ne zdi prav nič sporno. Kako lahko dajete takšne stvari v kazenske obravnave, katere so; prvič – neresnična klevetanja, drugič – nedokazane, tretjič – časovno močno odmaknjene?

2- v poletnih mesecih 2010 na morju, sina Borisa Valenčiča nisva namazala z zaščitno kremo po telesu, kljub predhodnemu opozorilu Darje in Petra Kušlana, zaradi česar je sin Boris utrpel po telesu hude mehurje, kateri naj bi bili posledica sončnih opeklin, prav tako zaradi tega otroka nista odpeljala k zdravniku.

Odgovor: tudi ta trditev Darje in Petra Kušlana je zgolj kriminalno klevetanje naju staršev, Borisa in Martine Valenčič. Namreč tako ekstremno šizofrenega vsiljevanja predvsem Darje Kušlan, ni mogoče zaslediti nikjer v drugih družinah, kot ravno pri njih dveh, zato imata ta dva zakonca tudi medsebojne stalne hude prepire, včasih je zaradi njihovih prepirov prišla tudi policija. Zaradi njihovih prepirov je trpel prav tako moj pol brat Blaž Kušlan. Preden je odšel delat v Nemčijo, je moral grobo pretepsti svojo mater Darjo Kušlan, katera mu je ukazovala traparije, kljub njegovim dopolnjenim 18 letom. Kako pa je maltretirala mene Martino sem že vse opisala.
Darja in Peter Kušlan sta res vsiljevala neke zaščitne kreme proti soncu, kar pa midva starša nisva hotela sprejeti. Namreč za takšne primere uporabljava navaden tekoči jogurt 3.5 in vsi se namažemo z njim in se tako ubranimo pretirani izpostavi sonca in posledicam. Nikoli ne uporabljamo umetnih snovi, preparatov itd., tudi prehranjujemo se povsem z zdravo prehrano in nikoli ne kupujemo hitro prehrano, kadar smo kupili hitro prehrano, smo to potem obžalovali. Glede sonca se predvsem pazimo, da se v začetnem času sončenja soncu ne izpostavljamo pretirano in tako je z nami vedno vse v redu. Vsi mi imamo odličen pigment kože, tako, da nam sonce bistveno nikoli ne more škoditi. Tako „neumni“ pa tudi nismo, da nebi vedeli, da je zaradi ekoloških sprememb vse manj ozona, poleg napredkov v politiki se zavzemava tudi za ekološko zaščito planeta Zemlje. Na sledeči internetni povezavi si lahko ogledate naše fotografije z morja in vse vam bo jasno; www.latuavia.eu/contact.htm

Kadarkoli sva najine otroke pripeljala v varstvo k Darji in Petru Kušlanu, sva njima dala tudi zdravstvene kartice in bi tako lahko kadarkoli odpeljala otroke k zdravniku onadva, tako bi ravnali odgovorni ljudje in reševali „takšne“ težave. Ker pa onadva nista odgovorna, temveč le patološka bolnika, polnih ust laži in klevetanja in pohlepa po denarju. Za izrekanje takšnih laži nimata nikakršnih dokazov.

3- v poletnih mesecih leta 2011 na naslovu ulica Bratov Babnik 14 v Ljubljani, sina Borisa zaradi vnetja v predelu spolovila in dimelj prav tako nista odpeljala k zdravniku.

Odgovor: to je ponovno le klevetanje in groba laž, kajti kaj takega nisva midva starša nikoli opazila. Verjetno je to še namigovanje na kaj drugega kot le to in bi moral ta „namigovalec“ takoj poklicati zdravstveno pomoč, ne pa po tolikih letih vsiljevati takšne brutalne teze. Vedno in zmeraj sva najine otroke odpeljala za vsako malenkost k zdravnikom, kar lahko preverite iz zdravstvenih kartotek.

4- v času od leta 2015 do dne 22.4.2016 nisva sinovoma zagotovila nobenih igrač, itd..;

Odgovor: igrače in le sladkarije so najinima sinovoma vsiljevali s strani Kušlanovih predvsem zato, da so ju podkupovali proti nama staršema, ter tako izkazovali vpričo najinih otrok neko dominacijo nad nama, kar je imelo tudi negativne posledice. Boris je imel svojo sobo in le ta je bila prepolna vseh mogočih traparij, plehkih in cenovno nič vrednih igrač, katere sta navlekla Darja in Peter Kušlan. Prav tako nam so bile igrače in podkupovanja starejšega sina Borisa še s čokoladami vsiljene s strani Katarine Kotnik iz OŠ Miška Kranjca. Tako Darja Kušlan kot Katarina Kotnik, sta zasliševali najinega sina Borisa kakšne imamo družinske skrivnosti. Iz najinega sina so tako hotele narediti družinskega izdajalca, ne glede na to, da na ta način lahko brezvestno uničita njegovo osebnost. Darja Kušlan se nikakor ni hotela sprijazniti, da sem jaz Martina podjetnica in da se ukvarjam s politiko, hotela je le neko hudo trapasto dominacijo nad menoj.
Tako se je pričel napad na najino družino iz ozadja, da si zagotovijo naklonjenost najinih otrok za njihove kriminalno, gangsterske in mafijske interese, kako uničiti naju Borisa in Martine Valenčič politično in dokončno tudi poslovno. Nikakor naju niso uspeli uničiti ne politično in ne poslovno, zato so se oprijeli napadov na najine otroke, kar lahko naredijo le ekstremno izprijeni ljudje.
Slovenski politični in pravosodni sistem je dejansko v 90% popolnoma nečloveško uničen, Slovenija izropana, izvaja se genocid nad avtohtonim slovenskim prebivalstvom, ponovno je uvedena srbo-četniška in komunistična nad vlada in diktaura, na čelu z Milanom Kučanom in Srbi, Zoranom Jankovičem ter številnimi njihovimi pripadniki.
Berite: www.predsednica.si www.zml.si www.monarh.si.

Noben najin sin ni hodil umazan v šolo, neoprana oblačila, to so le groba klevetanja, zgolj blebetanja.
Nihče od naju staršev ne preklinja in nimava nobenega očitanega negativnega vedenjskega vzorca.
Vsi vedenjski vzorci „klevetalcev“ in lažnjivcev proti nama, pa jasno izkazujejo njihovo neuravnovešeno naravo.
Berite: www.monarh.si/praznik.htm

Imava tudi dve poslovni bazi; www.latuavia.eu in www.freetime.si , kako bi lahko kljub vsem storjenim zločinom, katere izvaja nad nama ta nagnusna slovenska „oblast“ , sploh lahko delala na teh projektih?!
Uničevalci; kar uničujte našo družino še naprej, bliža se vam hiter in hudo boleč konec vašega mafijstva!

Kako bosta Darja in Peter Kušlan pojasnila sodišču sledečo zadevo: Mati Darja me večkrat zaničuje zaradi tega, ker sem kandidirala za predsednico Slovenije in za Županjo Ljubljane tako, da mi govori, da taki kot jaz in Boris sploh nebi smeli imeti otrok. Moja mati je izredno šizofrena oseba, saj tudi če zdravnik predpiše Kalpol, se ona dere na mene, da mora otrok dobiti antibiotik. Ko sva bila pred leti, 25. 8. 2011, s partnerjem Borisom na sodišču v Domžalah, otrok Boris pa je bil tačas pri mami Darji in očimu Petru, sva potem prišla po otroka, v ustih je imel zatlačena dva Lekadola in je bil videti tako, kot da bi bil mrtev. Na hitro sem se postavila med vrata, ker je mati nasprotovala, da otroka odpeljeva, Boris je zgrabil sina in takoj sva z njim odhitela v bolnico. Tam so takoj najinega sina priklopili na aparate in oče Boris je z njim moral preživeti noč in dan v bolnici. V kolikor nebi midva takoj ukrepala, tako kot sva, bi bil najin Boris lahko že pokojni! Vprašajte v bolnici!

Moja mati je kot taka, čeprav negativna, postala zanimiva za hujskanje političnih sovražnikov proti mojemu partnerju Borisu Valenčiču in proti meni, iz pohlepa do denarja pa si želi v rejništvo pridobiti tudi najina otroka, zaradi česar je posredovala preko socialne službe CSD Šiška in osnovne šole Miška Kranjca v Ljubljani cel kup laži.

Darja in Peter Kušlan sta izredno nazadnjaško in nevoščljivo usmerjena, motilo ju je tudi to, da najin sin hodi na pevski zbor RTV Slovenija, h karateju in k Sokolu. Uporabo mobilnega telefona sta mu kar prepovedala, tako, da ga nisva smela niti poklicati, kadar je bil pri njiju v varstvu.

Martina, najinega sina nikoli nisva privezala kot se to navaja in izsiljuje od najinega sina Borisa takšne izjave. Od poslovne stranke; www.predelovalec.si, sva imela neomejeno možnosti vseh vrst igrač, za vse starosti otrok, povsem delujočih. Namreč to podjetje se ukvarja z drobljenjem plastike in ker se z lastnikom poznamo, so nas povabili, da kadar hočemo pridemo po igrače, jih testiramo in odnesemo v neomejenih količinah. Izbrala sva takšne igrače, da jih ni mogel mlajši sin razmetavati povsod okoli in da sva jih lahko zato tudi privezala. Dirkalno stezo za avtomobile je starejši sin odnesel h Kušlanovim, ker pri nas ni bilo dovolj prostora zanjo.

Šoli Miška Kranjca in vsemu osebju tam nisva nikoli niti malo zaupala, saj je Zoran Jankovič kadroval Jožefa Kavtičnika, zato ni nič čudnega da Borisa nisva pustila v njihove šole v naravi, saj sva poleg vsega še ugotovila, da se pripravlja ugrabitev najinega starejšega sina, pa tudi drugega.

Da sva sinove puščala same doma ni res. Najin sin Boris je obiskoval RTV pevski zbor, hodil na karate Olimpija, obiskoval gimnastični klub Sokol, v šoli je dodatno hodil v lutkovni tečaj, šolski pevski zbor, dodatni pouk nemščine, uro za nadarjene učence. Kljub vsemu temu pa je bil še ocenjen kot prav dober učenec. Ni imel časa postopati okoli šole, kot se to z lažjo navaja. Lahko, da zaradi preobremenjenosti ni imel kdaj narejene domače naloge. Oba starša sva se trudila, da bi najin sin pridobil čim več znanja ter delovnih navad. Nikoli ni bil najin noben sin izoliran, to le bolne laži. Starejšega sina Borisa sva vedno pustila tudi čez noč ostati v gimnastičnem klubu Sokol, kadar so imeli „pidžama party“. Njim smo vse zaupali, Kavtičniku pa kot rečeno – ničesar! Najin sin Boris ima celotno Ljubljano v mezincu, prav tako Ljubljanski potniški promet in je že v 4. razredu povsem samostojno se vozil z ljubljanskimi avtobusi. Nikoli ni bilo nobenega problema, za varnost pa smo bili neprestano z njim na zvezi preko mobilnega telefona; 051/805-750. Tega ima še dan danes vedno pri sebi, tudi ko obiskuje italijanske šole v Trstu in Gorici. Tudi tukaj pozna že celoten slovenski Kras, izredno dobro vse ceste v italijanski in slovenski Gorici, prav tako pretežni del Trsta. Je pač nadarjen človek, tako kot njegov oče Boris, to pa je izredno huda bolečina za naše sovražnike in nas zato hočete uničiti, vi primitivci, tako kot je Hitler uničeval boljše od sebe - Žide, seveda pa se je prav tega naučil od Slovencev.

Jožefu Kavtičniku sem jasno izrekel nezaupnico, hkrati sem mu tudi povedal to, da moj sin ne bo tekal le za žogo, kot to počnejo nekateri drugi neperspektivni učenci, ker njihovi starši hočejo le, da bodo postali profesionalni nogometaši, da je njim vseeno če so škrbasti že pri teh letih, preklinjajo in pljuvajo po igrišču. Takšna prijateljstva je vsiljeval mojemu sinu Jožef Kavtičnik, še posebej družbo hišnikovega sina Behrića, kar sva seveda midva starša močno odklanjala. Sinu Borisu sva kupila za njegovo napredovanje zmogljiv računalnik za 1.500 evro, klasično kitaro odlične kvalitete in sintysizer z dinamičnimi tipkami v vrednosti 300 evro.

Najin sin Boris je velikokrat prišel domov objokan, kako se do njega grdo obnašajo drugi učenci in se znašajo nad njim zaradi tega, ker so v tej šoli Miška Kranjca učenci predvsem neslovenske nacionalnosti in pretežno otroci staršev kateri delajo po različnih javnih upravah. Tudi Barbara Lavrič je imela precej negativen odnos do najinega sina in nobene kritika ter prošnja ni pomagala k spremembam. Jasno je bilo videti, da jih ta komunistični šolski aparat moti najina politična aktivnost.

Zaradi vseh teh težav sva se obrnila tudi na šolski inšpektorat, vendar tudi tam niso ničesar pomagali, še več kaznovali so naju – pritožnika. Tako je ta komunistični tokokrog zaključen v takšni obliki, da ni mogoče vplivati k spremembam na bolje.

Na ta način ste vi „država Slovenija“ uničili napredek najini družini, najino pozitivno delo na družbenem področju, delo na promociji slovenskega turizma, kar je še najhuje; uničili ste perspektivni napredek najinim otrokom, prav vi in midva starša, katera sva se in se še trudiva za uspeh, pač v drugih državah, ne pa več v Sloveniji. Tako je najin sin uspešno zaključil šolanje 5. razreda v Italiji, nadaljuje torej naprej. Mlajši sin Martin pa je obiskoval in bo ponovno neobvezno šolo za mlajše.
www.predsednica.si/kronika/spricevalo5.htm - www.predsednica.si/kronika/martins.htm

Najin sin Boris je 6 mesecev obiskoval tudi 5. razred v Trstu in nikoli ni nihče izrekel proti nama staršema nobenih svinjarij, zato prenehate že z vašimi bolnimi napadi na našo družino!

Ko bereva to vašo obtožnico, nama gre res samo na bruhanje!

Policija v Trstu nas je zaradi vaše nagnusnosti kar naprej zasliševala, vendar so so ohranili do nas korekten odnos in so nas še pohvalili;
www.triesteprima.it/cronaca/barcola-mistero-famiglia-vive-auto-piazzale-11-settembre-barcola-25-ottobre-2016.html 

Glede groženj katere navajate, da naj bi jih izrekel Katarini Kotnik, ponavljam; s predstavnikom italijanske stranke – SEVERNA LIGA, sva bila dogovorjena, da bomo na to našo družinsko problematiko naredili tiskovno konferenco in problem Slovenije v celoti predstavili. To se zaenkrat še ni zgodilo, kajti vmes so imeli cel kup svojih aktivnosti.

Takrat sem tudi povedal Katarini Kotnik, da bom naredil tiskovno konferenco s predstavniki SEVERNE LIGE, kateri me podpirajo in bom na ta način v virtualnem smislu naredil iz Jožefa Kavtičnika pašteto, pa iz drugih še marmelado in čežano. Nimam nobenih fizičnih pripomočkov za izdelavo paštete, marmelade in čežane in tega tudi nikoli nisem delal, ter tako tega tudi fizično ne znam narediti. Strahovi so tako iz Katarine Kotnik izmišljeni in zlo namerno sprevrženi.

Katarina Kotnik je od mene zahtevala, da pripeljem Borisa ponovno v njihovo šolo. Boris Valenčič sem ji odgovoril, da s kriminalci nisem dolžan sodelovati in da moram kriminal pač naznaniti policiji in tožilstvu. Tako sem tudi naredil, vendar se nihče ni hotel zganiti. Na noben način nisem izrekel besed, da bom postal kriminalec!

V tej šoli Miška Kranjca bi lahko našemu učencu Borisu zaključili spričevalo na osnovi do tedanjih ocen, pa tega nikakor niso hoteli. Povsem mimo vseh institucij, pa se je Jožef Kavtičnik dogovarjal z Darjo in Petrom Kušlanom, da kar lahko poberejo najine otroke in da bodo tako stanovali pri njih! Tako se je hvalil in bahal pred nami po telefonu Peter Kušlan. Zares pa sta nama kar hotela ugrabiti oba otroka v Trstu v Italiji. Še mojega pol brata Blaža Kušlana sta hotela vplesti v to in ta je že klical starejšega sina Borisa na njegov telefon, da se bosta dobila in da mu bo prinesel nek avtomobil na daljinsko upravljanje.

Še enkrat; kako nas lahko kar naprej preganjate ter kaznujete za eno in isto zadevo, da Boris ni hodil zadnji mesec v šolo. Od šolske inšpekcije smo že neupravičeno dobili kazen in to smo vam tudi posredovali. Kaj bi prav za prav sploh hoteli od nas???

Tudi vsa oprema za delovanje našega družinskega podjetja nama je zaradi vaših napadov na nas, trenutno povsem nedosegljiva, kajti že več kot leto dni se nahaja v neki garaži in gnije. To škodo in vse druge zločine nad nami boste bridko poplačali! Boste videli, da bo res tako!

Ponovno so tako v ospredju „razvalinska“ in kriminalna početja Zorana Jankoviča in „Slovenca leta 2016“, Milana Kučana.

Darji Kušlan, jaz Boris Valenčič nikoli nisem rekel, da ji bom odbil glavo, to ni moj žargon. To so povsem lažne in izmišljene navedbe. Nikoli se je nisem niti dotaknil, čeprav se mi je že spolno vsiljevala in izrekla besede, da Martina, njena hčerka ni sposobna biti gospodinja. Verjetno bi rada imela otroka še z menoj, me pokončala in tako prejemala še eno penzijo po meni!

Kot je meni Borisu Valenčiču poznana zakonodaja, se morebitne grožnje preganjajo le na zasebno tožbo, ne pa po uradni dolžnosti! Torej Borisa Valenčiča; UDRII SRBIN IN SLOVENSKI IZDAJALEC PO GLAVI – BREZ MILOSTI, zakon gor ali pa dol, tako kot ste me že pretepli leta 1987, slovenski izdajalci in Srbin Nikola Perić, počili ste mi bobniče na ušesih, kateri so mi se sicer nazaj zarasli, poškodovali pa ste mi oči, tako, da sem moral 3x na operacijo na levem očesu in enkrat na desnem. Ubijte me, nikoli, tudi mrtev se vam ne bom uklonil!
www.monarh.si/ch/index.html

Glede šolske prehrane je zadeva sledeča; jaz Boris Valenčič sem odličen kuhar, res lahko pohvalim sam sebe, tudi drugi me pohvalijo. Vedno kuham le zdravo prehrano. Tudi na Martino sem prenesel svoja kuharska znanja. Njena mati Darja je res ni nič naučila, tudi jajc ni znala speči. Občasno smo hodili jesti h Kopaču na Brezovici, sicer pa smo bili veliko na terenu, ko se je še dalo kaj zaslužiti v promociji gostinstva in turizma. Jedli smo vsepovsod in tako spoznavali in se učili vseh različnih kuharskih specialitet ali posebnosti. S kuharstvom tako res nimamo nobenih problemov.
Sprejeli pa smo šolsko prehrano, ker smo imeli na računalnikih in internetu ogromno komercialnega dela, brez pravega finančnega efekta. Hrana iz šole, pa je včasih tako smrdela, kot bi bila prava gnojnica, zato takšne hrane nismo sploh jedli in zato smo jo tudi odpovedali. Preverite na POP TV, kateri so javno objavili prispevek, da je OŠ Miška Kranjca ocenjena kot najbolj ogabna in umazana kuhinja ter takšna tudi njihova prehrana. Takrat je morala pri tej šoli ukrepati tudi šolska inšpekcija.

Na šolsko inšpekcijo pa smo tudi mi prijavili šolo Miška Kranjca, kako negativen odnos imajo do najinega sina Borisa. Ničesar dejansko niso ukrenili proti njim za našo korist. Tako smo morali kasneje narediti še kazensko ovadbo proti tej šoli, Zoranu Jankoviču in proti socialni službi Ljubljana Šiška.

Ko smo podali prijavo proti tej šoli na šolsko inšpekcijo, pa je ta šola naredila uradno prijavo proti naši družini na socialno službo Ljubljana Šiška.

Katarina Kotnik je na vso silo hotela pridobiti absolutno naklonjenost starejšega sina Borisa in ga nagovarjala celo tako, da ker je fejst fant, bi lahko kdaj tudi prespal pri njej doma. Podkupovala ga je z igračami in sladkarijami in igrala igro pred drugim osebjem OŠ Miška Kranjca, kako se ona trudi in zavzema za našega Borisa. Vsa ta režija pa je peljala v zahrbtno ugrabitev našega Borisa.

Tako nas je Marija Tovornik iz CSD Šiška na krut in grobijanski način neupravičeno napadla. Najprej je poklicala mene Borisa Valenčiča, mi takoj pričela groziti s policijo, da bodo kar vdrli v naše stanovanje, na vso silo je zahtevala govoriti z Martino, čeprav sem tej patološki bolnici Mariji Tovornik pojasnil, da se Martina nahaja v zdravstvenem domu Šiška z otrokom Martinom, se je kar pričel dreti, da kaj se izmišljujem itd.. Takoj sem uvidel, da se s to pošastjo nimam kaj pogovarjati in sem ji vse nadaljnje kontakte kar odpovedal. Več kot očitno je hotela takšen konflikt, kriv pa naj bi bil zato ponovno kar jaz, saj je ona le „velecenjena“ socialna delavka.

Na straneh CSD-jev sva Boris in Martina opazila njihova besedila, da lahko „ugrabijo“ otroke komur koli se jim le zazdi, tudi če je v družini vse v redu. Nikakor več nisva čakala na tako usoden uničevalski razplet uperjen proti slovenskim družinam. Kaj takega???

Svoje otroke imava pravico imeti rada in skrbeti za njih ter jih tudi zaščititi pred kriminalci. To nam je tudi smisel življenja, v kolikor mislite, da je to kako drugače, se močno motite!

Takoj sem jaz Boris Valenčič odpeljal oba otroka v Italijo. Konec s fašistično srbo-četniško Slovenijo in njenimi slovenskimi izdajalci! Ko smo bili parkirani na parkirišču 11. september v Trstu, pa so večkrat hodili se na ves glas dreti neznani Slovenci z besedami; ŠE PREMALO SMO VAS POBILI PO DRUGI SVETOVNI VOJNI! Ko sem hotel videti kdo tako nagnusno kriči, je le ta že nekam izginil!

Skratka, ta obtožni predlog je le povsem genocidne narave s popolnoma izmišljenimi klevetami, poln zlorabe uradnih položajev, za našo družino poniževalen in resnično le uničevalski.

Takoj zahtevamo ukinitev nadaljevanja tega postopka, povabite vse predlagane priče in raziščite to zadevo temeljito, nas pa pustite pri miru, kajti že tako smo utrpeli zaradi vas takšnih hude bolečine in vsa mogoča trpljenja. Izplačali nam boste ogromno odškodnine, zločini proti človeštvu pa nikoli ne zastarajo.


Martina in Boris Valenčič

------------------------------------------------------------------

Boris in Martina Valenčič, Bratov Babnik 14, 1000 Ljubljana

www.predsednica.siwww.zml.siwww.monarh.si - www.freetime.si - www.latuavia.eu

Ljubljana, 19. november 2017

OKRAJNO SODIŠČE V LJUBLJANI, Mali trg 6, 1000 Ljubljana

zadeva: II K 574/2017 – OPRAVIČILO ZA OBRAVNAVO 22. 11. 2017

ISKANJE POLITIČNEGA AZILA ZA NAŠO DRUŽINO V TUJINI, ZAHTEVA ZA PREKINITEV TEGA SODNEGA POSTOPKA, ZAHTEVA ZA UKINITEV DELOVANJA CSD NOVA GORICA IN SONJE SAKSIDA IN POLICIJE NOVA GORICA PROTI NAM.

Tega dne se ne moremo zglasiti na vašo obravnavo, ker imamo nujnejše opravke, namreč že od 31. maja 2017 smo čakali na rojstni list naše na novo rojene hčerke Patrizie Valenčič, katera se je rodila v Švici v mestu Lugano. Rojstni list najine hčerke Patrizie smo prejeli šele v petek 17.11.2017, vanj pa sem vpisana samo jaz mati otroka. Ta isti dan pa smo prejeli tudi vabilo po pošti za vašo obravnavo.

Zelo dolgo je trajal ta postopek, da so nam izdali rojstni list najine hčerke v Švici. Sumimo, da je bila oseba Luca Venturi, po rojstvu Italijan, delavec v matičnem uradu v Luganu, Breganzona v Švici, podkupljen s strani slovenskih mafijcev iz oblastnih sfer, da nas je toliko časa namenoma zadrževal v Sloveniji in nam nalagal vedno znova dolžnosti za pridobivanje in overjanje dokumentacije katero smo morali posredovati na ta matični urad. Na koncu je hotel še meni Martini Valenčič spreminjati priimek, na kar pa nisem pristala.

Ko sva jaz Boris in Martina na vse bolj pritisnila, kakor tudi na druge švicarske institucije, švicarsko vlado, slovensko veleposlaništvo v Bernu, na direktorja tega matičnega urada, pa se je zadeva nenadoma obrnila naši družini v prid. Sedaj so že vpisali najino hčerko Patrizio v register in dobili smo njen rojstni list. Obveščajo nas, da bi naj se sedaj lahko tudi jaz Boris Valenčič vpisal kot oče v njen rojstni list. Plačali smo tudi stroške tega postopka 107 frankov, cca 95 evro. Ta zadeva je za naju prioritetnega pomena, vpis mene Borisa Valenčiča v rojstni list moje hčerke. Prav zaradi socialne delavke Bergantove in CSD Vič-Rudnik nimam jaz Boris Valenčič vpisanega očeta v moj rojstni list. Socialne delavke v Sloveniji so v glavnem patološke bolnice, katere delajo takšno delo izključno le za njihove zasebne koristi in ogabno dominacijo nad drugimi.

Med tem časom, od 31. 5. 2017 do danes smo si morali poiskati tudi stalen naslov v Sloveniji, da smo lahko ustregli temu Luci Venturi in švicarski zakonodaji. Tudi na sodiščih in po matičnih uradih po Sloveniji, kjer so nam izdajali zahtevane dokumente ter jih potrjevali, apostile, so nam zatrjevali, da so te zahteve tega Venturia – predimenzionirane in zelo čudne. Mene Borisa Valenčiča pa še sedaj ta Luca Venturi ni vpisal v ta rojstni list.

Za ta vaš sodni postopek II K 574/2017 sploh nismo vedeli, da obstaja, dokler nas niste pričeli vabiti na sodišče, zaradi zadev, katere so za naju povsem zlonamerne, izmišljene, politične in v popolnosti neresnične ter hudo in povsem zločinske. Gre le za politično maščevanje.

Želje naju so bile, da se po rojstvu Patrizie Valenčič ne vračamo več v Slovenijo, saj smo vsi skupaj, celotna naša družina utrpeli že preveč hudih stvari in škode od „Slovencev“ na oblasti in takšnega neodgovornega ljudstva! Prisiljeni smo se bili vrniti, zaradi pridobivanja dokumentacije za rojstni list najine hčerke Patrizie.

Naši otroci ne bodo nikoli več obiskovali komunističnih šol v Sloveniji, saj obstajajo v Sloveniji le te, poleg tega se slovenska mafija dogovarja o gospodarskih zadevah le med nekaj osebami, tako da noben pošten človek nima več nikakršnega vpliva za spremembe na bolje! Gre le še za totalno dominacijo nad vsemi ljudmi v Sloveniji, ekstremnih kriminalcev, teroristov, kateri se sicer deklarirajo za levičarje in takšno oblast. Kriminalcev naša družina ni dolžna podpirati, prav tako nam ti zločinci ne bodo ukazovali ali dominirali. V večji meri so tudi policija, sodišča in tožilstva v Sloveniji podrejena navedenim kriminalcem. Vi izvajate povsem krivični sodni postopek v tej zadevi proti nam in tako verjetno ni nikakršnega upanja na resnično pošten razplet te zadeve.

Med tem časom od rojstva najine hčerke Patrizie sem se jaz Martina Valenčič ponovno udeležila predsedniških volitev 2017 v Sloveniji. Doživela sem nov „povsem svež“ teror, popolno cenzuro medijev ter tako uvidela objestnost Boruta Pahorja in njihovih rdečih akterjev. Tudi te volitve so povsem nelegitimne, kakor tudi nelegalne. Predstavljajo pa hudo sramoto Sloveniji in njenim prebivalcem. Tudi prejšnje v letu 2012 so bile le manipulacija ljudstva, kakor tudi županske volitve leta 2014. V vse to sem se uspela prepričati osebno.

V tem čakanju na rojstni list najine hčerke Patrizie, se proti naši družini ponovno dogajajo zločinski posegi s strani policije v Novi Gorici skupaj z socialno službo iz Nove Gorice, kateri na vso silo poizkušajo razdvojiti našo družino in jo tako ukiniti. Ponovno se dogaja policijsko nasilje skupaj s CSD Nova Gorica nad našo družino.
bolinica Šempeter-zdravniško spričevalo

Potrebna bo resna preiskava in obravnavanje vseh vpletenih napadalcev na našo družino in najprej procesirati kazensko ovadbo katero smo že podali na tožilstvo 1.5.2016  www.monarh.si/kovadbazj.htm , šele za tem bi bili na vrsti mi, kateri pa res nismo krivi za tako zločinsko in nizkotno sestavljen konstrukt proti naši družini.

Moje odločitve so moja stvar, nikomur nisem naredila na tem svetu nič žalega, nikogar okradla ali ga ubila, tudi za svoje otroke skrbim vestno in jih imam nadvse rada, zaradi tega si ne dopustim nobenega zavajanja in nasilja nad menoj, tudi nasilja vašega sodnega postopka NE.

Prva zadeva je to, da greva oba nazaj v Švico in dokončno urediva vso ustrezno dokumentacijo za najino hčerko, da bomo lahko imeli dostop do zdravstvenih storitev za njo, kajti v Sloveniji samo „gobezdanja“ kako so humanitarni, med tem ko je povsem nemogoče izvajati redna cepljenja otroka. Lahko se človek razpoči na 100 delov in ničesar ne doseže. Vse možne variante smo v Novi Gorici in bolnici v Šempetru preizkusili, vendar vsi pediatri in zdravniki ostajajo brez srčni in brez dušni. Tudi v primeru plačila nočejo in ne smejo narediti nič za nas, kot kaže imajo takšen ukaz od policije in Sove.

Najine hčerke Patrizie Valenčič ne bova vpisala v Slovenski državljanski register, zaradi vsega navedenega teroristično političnega nasilja nad našo družino.

V Italiji so veliko bolj velikodušni in srčni kot tukaj in nam vse ustrežejo, le da je Italija v hudi gospodarski krizi zaradi Amerikancev in njihove CIA-e. Le ti so povsem uničili Italijo.

Zaradi vsega navedenega zahtevava, da takoj ukinete ta sodni postopek II K 574/2017 proti nam. V nasprotnem primeru bomo celotno zadevo procesirali medijsko in sodno na mednarodnem prizorišču. Na ta način ste nas ponovno prisilili na izgon iz Slovenije, kar pomeni, da moramo iskati politični azil v drugih državah.

Boris in Martina Valenčič

----------------------------------------------------------------------------------

Boris in Martina Valenčič, Bratov Babnik 14, 1000 Ljubljana
www.predsednica.siwww.zml.siwww.monarh.si - www.freetime.si - www.latuavia.eu

Ljubljana, 25. november 2017

OKRAJNO SODIŠČE V LJUBLJANI, Mali trg 6, 1000 Ljubljana

zadeva: II K 574/2017 – OPRAVIČILO ZA OBRAVNAVO 5. 12. 2017

Od najinih odvetnikov sva izvedela za nov datum glavne obravnave. Obveščava vas vse, tudi najine odvetnike, da ne bova mogla prevzeti priporočene pošte in tega vabila s strani sodišča, ker se nahajava v tujini in se zaradi nikogar več ne bova vračala v Slovenijo.

Dovolj nama je vsega policijskega, sodnega in upravnega, povsem neupravičenega nasilja nad našo celotno družino. Dolga leta sem se jaz Boris Valenčič boril z vami totalitarnimi teroristi in uničevalci Slovenije, tako nacionalnega, političnega in gospodarskega uničevanja in uničenja.

V Sloveniji ste na oblasti le tisti kateri kradete in ropate Slovenijo in Slovence. V Sloveniji ste gangsterizem povsem legalizirali in ga navidezno opremili s komunistično doktrino, da na ta način ima ljudstvo še vedno strah in spomine na medvojne ter povojne poboje. Pošteni in zavedni ljudje ne smemo v Sloveniji niti delati, imeti družine, med tem ko teroristični gangsteriji lahko počnejo karkoli se jim zazdi. V Sloveniji so nastale le dve možne poti, ena je pot v vaše hudičevo brezno in prepad, druga pot pa je nepisani izgon iz Slovenije.

Najmanj 60.000 podjetnikov je v Sloveniji načrtno povsem uničenih, njihovo premoženje pa na javnih dražbah. To ne pomeni samo ukinitev vseh demokratičnih možnosti civilizacije, to že predstavlja popolno inkvizicijo in apokalipso.

Dolga leta sem moral jaz Boris Valenčič trpeti vse vrste vašega podlega in res primitivnega nasilja nad menoj, tudi moja žena Martina to nasilje prenaša že 12 let in sedaj še najini otroci.

Dolga leta sem jaz Boris Valenčič in zadnjih 12 let tudi Martina Valenčič, opozarjala na izvajanje vašega nasilja nad nami vse obstoječe institucije v Sloveniji, ministrstvo za pravosodje, policijo, MNZ, tožilstva, sodišča ter civilno družbene ustanove, katere pa seveda ste ustvarili vi totalitarni kriminalci in kot taki z njimi upravljate izključno le vi.

Nihče se ni sploh zganil, da bi naredil karkoli za prekinitev tega totalitarnega nasilja in terorizma nad nama in najino družino. Uničevali ste mojo in Martinino podjetniško ustvarjanje, preprečevali najin napredek in uspeh, v ta podla dejanje so seveda vključena vsa mogoča hujskaštva in manipulacije drugih proti nama, prestrezanje in izginotje E-mailov, navadnih pisemskih pošiljk in prisluškovanje telefonskih pogovorov. Le takšnih stvari ste sposobni, za kar pa porabite ogromna finančna sredstva in ti stroški ne gredo iz vaših žepov temveč iz žepov izropanega ljudstva. Omejevali ste najino politično delo za dobrobit Slovenije, kakor tudi najino delo za dobrobit vsega sveta. V hudem trpljenju sva prenašala vse to vaše nasilje. Ko pa s temi vašimi terorističnimi dejanji niste imeli pravega uspeha, ste se kot res skrajno primitivna mafija polotili še najinih otrok. Zaradi zaščite najine družine sva se tako bila prisiljena odmakniti vašemu terorističnemu početju.

V Sloveniji kot navidezne politične opcije lahko obstajajo le komunistični konglomerat, vatikanski hlapci, evro-atlantska in CIA-ška mafija. Midva z Martino nisva prizanašala nobeni od teh, saj sva hotela narediti le resnične pogoje za pravo demokratizacijo Slovenije in njenega podjetniškega, ne-banditskega in ne-komunističnega razvoja in uspeha.

Ko sva le uspela odmakniti iz Slovenije v precejšnji meri vse tuje negativne vplive, pa so se na ta način razbohotili in ustoličili le gangsterski teroristi iz komunističnih sfer in se pričeli bahati, kako so oni premagali Janeza Janšo in vse druge. Primer tega je sirota Borut Pahor. Takoj so udarili tudi po nama in rezultati njihovih primitivnih nagnjenj so prav tako jasno razvidni tudi v tej „sodni“ zadevi.

Vsa ta negativna slovenska miselnost se vleče še iz Trubarjevih časov izpred 500 let, prav tako je ta prevladujoča negativna miselnost se ukoreninila v psiho teh ekstremnih vladajočih debilov, kateri so glavni krivci za nastanek 1. svetovne vojne, da je tako Gavrilo Princip ubil avstro-ogrskega prestolo naslednika princa Ferdinanda. Adolfa Hitlerja, vašega vajenca ste naučili vsega zla in ga spodbudili k 2. svetovni vojni. Mene Borisa Valenčiča pa na vse mogoče „svinjske“ načine uničevali in mi preprečevali uspešno delo na razvoju svetovne demokracije. Tako ste glavni krivci še za to že dolgo trajajočo 3. svetovno vojno.

Ste zares prepričani, da boste s tem bednim sodnim postopkom dosegli uničenje mene in moje družine? V kratkem bova z Martino objavila na internetu celotno to vaše „skropocalo“, česar naju obtožujete in vse najine odgovore na to zadevo. Naj se vam in vašemu „pravosodju“ smeji ves svet in naj se le prepričajo kakšni bedniki delujejo po slovenskih tožilstvih, policijah in sodiščih.

Tudi bivši generalni tožilec Fišer, katerega ste odstavili, je izjavil tako kot mi, da gre tudi v njegovem primeru za politično maščevanje.

Vaš ekstremno primitivni komandant Milan Kučan je angažiral novega srbskega atentatorja Zorana Jankoviča, kateri je dobil nalogo napasti našo družino z otroci vred. Zoran Jankovič je tako kot „Slovenec leta 2016“, Milan Kučan, resnično le ekstremni kriminalec, tako kot Miro Cerar in Borut Pahor. Zoran Jankovič je nasilno postavil Jožefa Kavtičnika za ravnatelja šole Miška Kranjca v Ljubljani in tako je za vse negativne postopke tega Kavtičnika in osebja te šole odgovoren neposredno, Zoran Jankovič.

Dokler ne bodo za zapahi Milan Kučan, Zoran Jankovič, Jožef Kavtičnik, Marija Tovornik CSD Šiška in vsa vpletena garnitura iz OŠ Miška Kranjca, Darja in Peter Kušlan, nimate nikakršne pravice nadaljevati s tem postopkom, kateri vsebinsko predstavlja resnično bednost in nestvarnost, je pa po slovenskih „pravosodnih merilih“ kljub vsemu huda grožnja naši družini.

Zaradi celovito predstavljene situacije v katero ste nas potisnili v dolgih letih, bomo kjerkoli bo možno zaprosili za politični azil, da bomo lahko v miru nadaljevali delati ter izobraževati in vzgajati najine otroke v ne-komunističnem svetu.

Vi kar pošiljajte tiralice in vse ostale gnile agente za nami, morda vam celo uspe. Vedite pa, da bomo ukinili kriminalno teroristično početje tudi vašega Milana Kučana, Zorana Jankoviča in vse pripadajoče kriminalce!


Boris in Martina Valenčič
 

KOMENTIRAJ: www.facebook.com/martina.valencic/posts/1364046797056460?comment_id=1364116767049463&notif_id=1512205160310692&notif_t=feed_comment----------