ODREŠILNI VIDEO ZA LJUBLJANO IN SLOVENIJO
www.youtube.com/watch?v=6OiZLZKiA6Y&t=1s

Ljubite Kučana, Žokoviča in njihove pasme ljudi!

To so le ekstremno teroristični kriminalci, kateri zavajajo ljudi z njihovimi poudarki na socialističnih vrednotah, 2. svetovni vojni in 10 dnevno režirano vojno "za Slovenijio", za katero so se z JNA in Miloševičem le dogovorili, da bi tako to vojno lahko razširili na celoten Balkan in imeli na ta način priložnost pobiti čim večje število njihovih sovražnikov.

Janeza Janšo, hlapčka CIA-e so le izrabili za neka "herojstva", prav tako Franja Tuđmana. Današnja stvarnost pa je takšna, da so Hrvati od Srbov ogroženi iz Srbije, Bosne in še iz Slovenije. Nato in Amerikanci jim ne bodo mogli pomagati, ko jih bodo navedeni "stisnili" za vrat dokončno iz treh koncev. Le Rusi bodo priskočili na pomoč, toda ne Hrvatom in Slovencem!

Z inscenirano vojno za Slovenijo so uvozili nešteto beguncev iz Bosne, le ti pa bodo kot vedno do slej volili NAMIŠLJENE KOMUNISTE, kateri kot rečeno le izrabljajo takšne teorije in "komunistične" ideologije, za to, da lahko nemoteno ropajo in kradejo SLOVENIJO.

Posodobili pa so stare komunistične grožnje z muslimanskimi sekanji glav in tako so meni, sicer neuspešno, že grozili, kar na sodni obravnavi, dne 9.3.2018, na okrajnem sodišču v Ljubljani; zadeva: II K 574/2017. Te grožnje s sekanjam glav mi je posredoval Peter Kušlan, Jankovičev tesni sodelavec še iz sistema Mercator. Še pred časom pa je meni in Martini zagotovil, da naju bodo "komunisti" postrelili.

Namreč Kučan, Jankovič in njihova tolpa si prisvajajo moje obsežno in uspešno zgodovinsko delo namenjeno dobriti sveta in Slovenije, prav tako pa si prisvajajo zasluge za NOB!

Seveda, brez njihovega "vsestranskega" mafijskega nasilja ne gre!
To njihovo nasilje vključuje na vso žalost še "pravosodje", policijo, javno upravo, in številne strahopetce ter ostanke režimskega sistema iz časov komunizma.

Vsi TITOISTI in njegovi nasledniki ter zagovorniki, so SOKRIVI in krivdo tako tudi prevzemajo, za vse povojne poboje SLOVENCEV, pa tudi Milan Kučan, Zoran Jankovič in Svetlana Makarovič!

Torej je v današnjem trenutku jasno izkazan njihov namen, POBITI ŠE PREOSTANEK AVTOHTONIH SLOVECEV!

Gangsterji kot so Milan Kučan in Zoran Jankovič si ne morejo nikakor lastiti zaslug za NOB ali katero koli drugo dobrobit ljudem, saj so ves čas le ROPALI, KRADLI, UNIČEVALI in UBIJALI POŠENE LJUDI!

BERITE: www.monarh.si in www.predsednica.si

www.monarh.si/dnar-nazaj.mp3

www.monarh.si/ch/index.html

www.monarh.si/cevh/zvezda.htm