Boris in Martina Valenčič, Bratov Babnik 14, 1000 Ljubljana
www.predsednica.siwww.zml.siwww.monarh.si

Mobile SI: 00386 (0)40 785 881 – Martina Valenčič

Naj slovenska in svetovna javnost izvesta, da je naša družina izredno hudo trpinčena s strani slovenskih teroristov in kriminalcev, kateri se pred slovensko in svetovno javnostjo deklarirajo kot politiki.

Sebe imenujejo levica, v resnici so le kriminalci, kateri sebi pripisujejo zasluge za 2. svetovno vojno, prav tako 10 dnevno lažno in „inscinirano puškarjenje“, dogovorjeno z Miloševičem in JNA iz let 1990. Tudi navidezna desnica, infiltrirana s strani CIA-e in Vatikana, nista nič boljša, vsi skupaj se na domoljubje le sklicujejo, v resnici pa ropajo in kradejo Slovenijo in Slovence.
www.monarh.si/praznik.htm

Mene Borisa Valenčiča politično preganjajo in uničujejo že več 40 let. V teh letih mi je vseeno uspelo bivati tudi 10 let v tujini po vsej Evropi.

V Sloveniji so mi uničili že vsa moja podjetja, podjetniške dejavnosti in projekte, prav tako so z vso grobostjo uničili dve politični stranki, eno za svetovno demokracijo, drugo za Kraljevino Slovenijo.

Naše družinsko podjetje Adriagraf d.o.o., je pri svojem delu prav tako hudo ogroženo že od ustanovitve. Kradejo naše pisemske pošiljke, prestrezajo E-maile, prestrezajo telefonske pogovore in naredijo naše telefone nedostopne, naše stranke tako kličejo v prazno in obratno. Naše stranke tudi hujskajo proti nam. To vse počne SOVA, katera se sicer deklarira, da deluje v koristi Slovenije, v resnici pa je le servis omenjenim kriminalcem za eliminacijo poštenih in zavednih Slovencev.

V Sloveniji jim je uspelo že tako uničiti 60.000 zasebnih podjetnikov, pretežno s področja gostinstva in turizma. Vsem tem podjetnikom so s podobnimi metodami uničili njihovo poslovanje in jih porinili na javne dražbe. Gostinski lokali, restavracije, manjši hoteli so jim tarča že zaradi tega, da se onemogoči zbiranje ljudi in tako uničiti srednji sloj. www.monarh.si/srecni_slovenci.htm

Vse uničene dejavnosti in nepremičnine iz tega naslova si bodo prilastili sedaj levičarji, kateri imajo denarja v tujih bankah precej in dovolj, da vse pokupijo, za majhne denarce.

Hkrati pripravljajo zadružništva in v teku so tudi že druge kolhozniške dejavnosti. Od izsiljevanja Evrope in Amerike vsako leto prejmejo cca 3 milijarde evrov, zaradi tega jim realno gospodarstvo ni potrebno. Z izsiljevalskim denarjem lahko plačujejo javno upravo ter nekaj tega zmečejo za socialne transferje.

Slovenska policija so le podporniške postojanke navedenim gansterjem, sodišča pa kučanov svinjak. O slovenskih medijih pa je res škoda izgubljati besede. www.monarh.si/navlak_v_hag.htm

Ker vseeno niso uspeli uničiti naju z uničevanjem najinega dela na promociji turizma, prav tako ne najino politično prisotnost, so pričeli napadati še najine otroke kot to opisujeva obsežneje na strani;
www.predsednica.si/kronika.htm - www.predsednica.si/patrizia.htm 

Zaradi opisanih napadov, sva morala takoj zapustiti Slovenijo, če sva hotela zaščititi najina otroka pred tem pošastmi. Odšli smo v Italijo v Trst in Gorico, kjer pa prebivamo v avtomobilu že od 1. maja 2016.

Starejši sin Boris je vseeno uspešno zaključil 5. razred italijanske šole z dobrim uspehom, čeprav predhodno ni znal niti ene same italijanske besede.

V tem času se nama je rodil še 3. otrok, deklica, kateri je starejši sin Boris dal ime Patrizia. Vse najine otroke imava izredno rada in v popolnosti skrbiva zanje, kljub izredno težki situaciji.

Še naprej se ukvarjava s promocijo slovenskega turizma in gostinstva na portalih;
www.freetime.si in www.latuavia.eu .

Gospodarska situacija v Sloveniji pa je tako otežena, da ne moreva zbrati denarja s katerim bi lahko v Italiji pričela normalno živeti, saj bi morala zbrati na kup vsaj 10.000 evro za najem kakšnega stanovanja za našo družino in druge skromne manevre. Že tako nas ubijajo tekoči stroški poslovanja podjetja, denar pa mora biti tudi za normalno prehrano.

Slovenci v zamejstvu nam nočejo nikakor pomagati, so pretežno sami komunisti, prav tako Slovenci v Sloveniji iz obmejnih krajev z Italijo.

Politično smo se zamerili tudi ameriški CIA-e in Vatikanu s svojim političnim delovanjem v Sloveniji. Žal pa resnične politične situacije v Sloveniji in v svetu nikakor ne razumejo na splošno Slovenci iz celotne Slovenije.

Priložnosti za nadaljevanje našega dela iščemo sedaj po Avstriji, Nemčiji, Švici in Italiji. Žal smo morali porabiti to poletje le za pridobivanje dokumentov katere so zahtevali od nas švicarske oblasti, za izdajo rojstnega lista naše nove članice družine Patrizie.

Patrizia se je rodila v Švici zato, ker nam je slovenski „gangsteriat“ ukinil stalni naslov in nas vse skupaj izbrisal iz slovenskega registra prebivalstva. To je naredila Maja Fajdiga iz upravne enote Ljubljana. Matej Babšek, direktor CSD Šiška v Ljubljani pa je nasprotoval, da bi se prijavili na njihovem CSD-ju.

Tako smo tik pred rojstvom Patrizie ostali brez stalnega naslova in socialnega ter zdravstvenega zavarovanja. To so naredili namenoma, da bi ostali dolžni več kot 3000 evro za stroške poroda, kjerkoli v Evropi. V kolikor pa bi se otrok rodil v Sloveniji, pa bi ga socialna služba nam kar odvzela.

Zaradi tega smo odšli v Švico, mesto Lugano, kjer se je 31.maja 2017 rodila Patrizia.

V Švici je porod še dražji, stane približno 15.000 evro, vendar smo se uspeli dogovoriti, da računa za to rojstvo nismo prejeli; www.monarh.si/ch/index.html 

Za razrešitev naše težavne situacije bi potrebovali skromnih 10.000 evro, da bi si tako razrešili vse naše težave, poiskali še ustrezno bivališče v Italiji. Za nas je dejansko bivanje v Sloveniji postalo preveč nevarno, saj v Sloveniji nikakor več nimamo miru in nas kar naprej neupravičeno napada slovenska policija;
www.predsednica.si/kronika/pzdrs.htm 

Tudi starejši sin Boris je že vpisan v 6. razred osnovne šole v Italiji v Gorici, mlajši Martin pa je obiskoval malo šolo prav tako v Italiji in jo bo tudi nadalje.
BORIS, ŠOLSKO SPRIČEVALO 5. RAZRED - MARTIN SCUOLA MATERNA (VRTEC)

Vseeno bi še potrebovali tudi stalo prijavo in naslov v Sloveniji, na področju med Postojno, Sežano in Novo Gorico, nekje na podeželju. Morda bomo uspeli vplivati, da bi se obstoječe razmere v celotni Sloveniji uredile.

Obračamo se na vso slovensko in svetovno javnost, da nam pomagate iz te situacije z donacijo.

Pošljite nam na E-mail: latuavia.at@gmail.com ali nas pokličite na gsm: 040 785 881

Pomagate nam lahko tudi kako drugače in tudi mi vam bomo pomagali!

Ob tej priložnosti se zahvaljujemo italijanskim oblastem, italijanskemu šolstvu, vsej Policiji in Carabinerjem, da nikakor niso zlorabljali naše težke situacije.

www.triesteprima.it/cronaca/barcola-mistero-famiglia-vive-auto-
piazzale-11-settembre-barcola-25-ottobre-2016.htmlBoris in Martina Valenčič