Boris in Martina Valenčič, Bratov Babnik 14, 1000 Ljubljana
www.predsednica.siwww.zml.siwww.monarh.si - www.freetime.si - www.latuavia.eu

Mobile. AT: 0043 (0)664 5626 607
Mobile. IT: 0039 366 8230 914
Mobile. SI: 00386 (0)40 785 881
Mobile. CH: 0041 (0)76 468 83 98

Boris Valenčič, foto and video: Mobile. SI: 00386 (0)70 757 814

Ljubljana, 24. avgust, 2017

OKRAJNO SODIŠČE V LJUBLJANI, Mali trg 6, 1000 Ljubljana

zadeva: II K 574/2017 - št: Kt/16632/2016 KL - DOPIS Z ZAHTEVO

Podpisana Boris in Martina Valenčič, zahtevava, da takoj ukinete to povsem neupravičeno početje v tej sodni zadevi. Naša družina doživlja to kot hud teroristično kriminalni napad na nas, saj nismo ničesar krivi in nikomur naredili nič slabega. Iz nas ste povsem neupravičeno na hudodelski način naredili žrtve že spomladi leta 2016, sedaj pa iz nas žrtev, hočete narediti še krivce.

Resno obžalujemo, da je tožilstvo stopilo na stran organiziranega kriminala proti nam.
Na tožilstvo smo posredovali kazensko ovadbo dne 1.5.2016 proti:

1 - Zoranu Jankoviču, županu Ljubljane
2 - Jožefu Kavtičniku, ravnatelju osnovne šole Miška Kranjca,
     Kamnogoriška c. 35, 1000 Ljubljana
3 - Barbari Lavrič Ravbar, razredničarka 4a v osnovni šoli Miška Kranjca,
     Kamnogoriška c. 35, 1000 Ljubljana
4 - Mariji Tovornik Vrhovec, center za socialno delo,
     Ljubljana Šiška, Celovška 150, 1000 Ljubljana

Prilagamo vsebino te ovadbe in druge pripadajoče dopise. www.monarh.si/kovadbazj.htm

Zoran Jankovič je brez kakršnih koli šolskih volitev kadroval Jožefa Kavtičnika na mesto ravnatelja te šole Miška Kranjca. Pre nekateri učitelji so se spraševali zakaj takšno ravnanje Zorana Jankoviča, saj so imeli druge kandidate, katere bi volili kot je bilo to do slej v navadi.

Tudi Boris in Martina Valenčič sva bila začudena in nisva od tega Jankoviča in Kavtičnika pričakovala nič dobrega. Barbara Lavrič, razredničarka 4. razreda, katerega je obiskoval najin sin Boris, se ni ustrezno obnašala do učenca Borisa Valenčiča. Večkrat je prišel domov objokan, da se mu v tem 4. razredu godijo krivice. Jožefa Kavtičnika smo večkrat prosili naj kaj naredi, pa ni naredil ničesar koristnega. Vedno znova in znova je od nas zahteval le, da naj gre najin sin s šolo na taborjenje. Nikakor nismo imeli zaupanja v to šolo pod vodstvom Jožefa Kavtičnika, zato do tega taborjenja sploh ni prišlo.

Jaz Martina Valenčič sem kandidirala v letu 2014 za županjo Ljubljane. Na račun Zorana Jankoviča sem javno izrekla veliko kritik in to si je on zapomnil in se mi maščeval na več načinov.

Tudi Peter Kušlan, sedanji mož moje mame Darje Kušlan je delal direktno v pisarni Zorana Jankoviča v sistemu Mercator. Zaradi tega je bila napadena naša družina z dveh strani, s strani OŠ Miška Kranjca in moje mame Darje Kušlan ter njenega moža Petra Kušlana. Peter Kušlan je „moralno“ podpiral naju Boris in Martino Valenčič za čas predsedniških volitev 2012 in v prejšnjih letih do 2008 ker sva nasprotovala Janezu Janši. Ko pa sva bolj močno in zelo opazno pričela nasprotovati tudi levičarjem, se je Peter Kušlan pričel zadirati nad nama, kaj imava proti komunistom in da je tudi on Peter komunist. Midva, Boris in Martina nisva nikdar delala za koristi komunistov, delala sva po svoji vesti v koristi vsega sveta in Slovenije na splošno.

Zaradi napadov na našo družino, kot jih navajava v prilogah smo morali na silo zapustiti naš dom na ulici Bratov Babnik 14, 1000 Ljubljana, kar pa je bil v glavnem sedež podjetja Adriagraf d.o.o., tam pa smo zaradi izredno slabih gospodarskih razmer v Sloveniji morali tudi stanovati. Toda imeli smo kljub vsemu vsaj naš skromen dom več kot 10 let. Ni šlo drugače ker je bilo naše družinsko podjetje ves čas ogrožano s strani SOVE, tajne policije in njenih tajnih sodelavcev. Vedno so nam izginjale pisemske pošiljke, prestrezani so bili E-maili, prisluškovani in blokirani telefonski pogovori, hujskali so naše poslovne partnerje proti nam, tako tudi omejevali pritok finančnih sredstev v našo družino in podjetje.

Nikoli nisem jaz Boris Valenčič nikomur grozil, kot se to z grobo manipulativno lažjo navaja v tem obtožnem predlogu. Katarini Kotnik sem rekel le, da nočem sodelovati s kriminalci kot je Zoran Jankovič, Jožef Kavtičnik, Barbara Lavrič in Marija Tovornik. Izjavil sem, da jaz nisem kriminalec in da sem kriminalce in kriminal dolžan naznaniti, da sem naredil kazensko ovadbo proti njim in da je nemogoče, da bi še na kateri koli način sodeloval z njimi. Povedal sem Katarini Kotnik, da se nahajam v Italiji, kjer bo moj sin nadaljeval šolo v 5. razredu, da me pri tem podpirajo člani stranke SEVERNA LIGA in da bi lahko v virtualnem smislu naredil iz njih pašteto, marmelado, čežano, kar pa seveda ne pomeni nič konkretnega fizičnega nasilja.

Darji Kušlan sem izjavil, da je precej šizofreno bitje, po mojem mnenju glavo preveč tišči k ramenom, da je precej trdovratna, da bi ji koristila kakšna joga vaja, da se ji stopi za vrat in potegne za noge.

Učenec Boris Valenčič je tudi uspešno zaključil šolanje 5. razreda v Italiji in prejeli boste dokaz o tem, njegovo spričevalo.

Vse navedbe, katere se nahajajo v tem obtožnem predlogu so lažne, zlo namerne in nekdo bo moral odgovarjati za vsa ta klevetanja. Ta obtožni predlog je sicer sestavljen v že znanem komunistično totalitarnem slogu, kar je veljalo v komunističnih časih že za dokončno obsodbo. Ta obtožni predlog jasno izkazuje sovraštvo in zaničevanje naše družine.
Razloge za klevetanje proti naši družini gre torej iskati v naši prijavi na šolsko inšpekcijo, kot njihov kontra napad. Želijo pa se izogniti tudi kazenski ovadbi, katero smo naredili proti navedenim.

Postopno vam bomo v vaš spis posredovali vso potrebno dokumentacijo, da bi vam poizkusili pojasniti dejansko stanje in vas na ta način seznanili z vso resnico.

Obveščamo vas tudi, da smo ponovno aktivirali naslov Boris in Martina Valenčič, Bratov Babnik 14, 1000 Ljubljana. Naša družina se pač mora neprestano ukvarjati s kriminalci, kakršni so v SOVI, ter takimi kot je Milan Kučan in Zoran Jankovič. Z upravnimi enotami imamo kar naprej težave, kršijo nam 32. člen ustave, kateri govori o svobodi gibanja. Tudi to problematiko vam predstavljamo v prilogi.
www.predsednica.si/kronika/belokrajnci.htm

Na vsak način vam bova dosegljiva za vaša vabila ali dopise in vam posredovala nov naslov, verjetno na področju primorske, saj bodo najini otroci nadaljevali šolanje v Italiji.

Vso ustrezno dokumentacijo vam bova pripravila v tiskani obliki, podpisano in poslano na vaš naslov priporočeno. Nimava se česar bati, le zelo ogabno je brati obtožbe proti nama, na račun najinih otrok, katere pa imava izredno rada, pa se v tem obtožnem predlogu izredno teroristično obrača proti naši celotni družini.

Tudi Darja Kušlan, je kradla mojo pokojnino po pokojnem očetu Jožetu Pirnatu, katera se je glasila na moje ime. Darja Kušlan je tudi tako mučila mojega očeta, da je naredil samomor.
Hotela je uničiti tudi sedanjega moža Petra, potem ko se je rodil moj pol brat Blaž, da bi tudi za njega prejemala penzijo. Dokler se moj pol brat ni rodil, je bila moja mati izredno osladna do svojega moža Petra, po rojstvu Blaža pa je pokazala svoj pravi obraz in komunist Peter je pričel dobivati infarkte, postal pa je tudi hud sladkorni bolnik.
Za nameček pa si je hotela prilastiti še moje otroke, od tod izvirajo vsa njena klevetanja, Peter kateri pa se pojavlja v tej nagnusni zgodbi kot DEDEK, pa to nikakor ne more biti, saj mi je vse moje življenje lagal, da me je posvojil. Berite: www.predsednica.si/kronika.htm
Moja mati je bila vseskozi tudi hujskana s strani policije, proti mojemu možu Borisu Valenčiču.

Sledi le še vprašanje; koliko krat nas mislite še obravnavati in kaznovati za ene in iste laži in izvršena nasilja nad nami, da bi tako prekrili resnično in dejansko sliko te naše situacije:
www.predsednica.si/kronika/inspektorat.htm - www.predsednica.si/kronika/zps.htm

www.predsednica.si/kronika/pzdrs.htm
www.monarh.si/osnovnasola.htm
www.predsednica.si/kronika.htm
www.predsednica.si/kronika/belokrajnci.htm
www.monarh.si
www.predsednica.si
www.zml.si


Martina in Boris Valenčič