Boris in Martina Valenčič, Bratov Babnik 14, 1000 Ljubljana

www.predsednica.siwww.zml.siwww.monarh.si - www.freetime.si - www.latuavia.eu

Ljubljana, 19. november 2017

OKRAJNO SODIŠČE V LJUBLJANI, Mali trg 6, 1000 Ljubljana

zadeva: II K 574/2017 – OPRAVIČILO ZA OBRAVNAVO 22. 11. 2017

ISKANJE POLITIČNEGA AZILA ZA NAŠO DRUŽINO V TUJINI, ZAHTEVA ZA PREKINITEV TEGA SODNEGA POSTOPKA, ZAHTEVA ZA UKINITEV DELOVANJA CSD NOVA GORICA IN SONJE SAKSIDA IN POLICIJE NOVA GORICA PROTI NAM.

Tega dne se ne moremo zglasiti na vašo obravnavo, ker imamo nujnejše opravke, namreč že od 31. maja 2017 smo čakali na rojstni list naše na novo rojene hčerke Patrizie Valenčič, katera se je rodila v Švici v mestu Lugano. Rojstni list najine hčerke Patrizie smo prejeli šele v petek 17.11.2017, vanj pa sem vpisana samo jaz mati otroka. Ta isti dan pa smo prejeli tudi vabilo po pošti za vašo obravnavo.

Zelo dolgo je trajal ta postopek, da so nam izdali rojstni list najine hčerke v Švici. Sumimo, da je bila oseba Luca Venturi, po rojstvu Italijan, delavec v matičnem uradu v Luganu, Breganzona v Švici, podkupljen s strani slovenskih mafijcev iz oblastnih sfer, da nas je toliko časa namenoma zadrževal v Sloveniji in nam nalagal vedno znova dolžnosti za pridobivanje in overjanje dokumentacije katero smo morali posredovati na ta matični urad. Na koncu je hotel še meni Martini Valenčič spreminjati priimek, na kar pa nisem pristala.

Ko sva jaz Boris in Martina na vse bolj pritisnila, kakor tudi na druge švicarske institucije, švicarsko vlado, slovensko veleposlaništvo v Bernu, na direktorja tega matičnega urada, pa se je zadeva nenadoma obrnila naši družini v prid. Sedaj so že vpisali najino hčerko Patrizio v register in dobili smo njen rojstni list. Obveščajo nas, da bi naj se sedaj lahko tudi jaz Boris Valenčič vpisal kot oče v njen rojstni list. Plačali smo tudi stroške tega postopka 107 frankov, cca 95 evro. Ta zadeva je za naju prioritetnega pomena, vpis mene Borisa Valenčiča v rojstni list moje hčerke. Prav zaradi socialne delavke Bergantove in CSD Vič-Rudnik nimam jaz Boris Valenčič vpisanega očeta v moj rojstni list. Socialne delavke v Sloveniji so v glavnem patološke bolnice, katere delajo takšno delo izključno le za njihove zasebne koristi in ogabno dominacijo nad drugimi.

Med tem časom, od 31. 5. 2017 do danes smo si morali poiskati tudi stalen naslov v Sloveniji, da smo lahko ustregli temu Luci Venturi in švicarski zakonodaji. Tudi na sodiščih in po matičnih uradih po Sloveniji, kjer so nam izdajali zahtevane dokumente ter jih potrjevali, apostile, so nam zatrjevali, da so te zahteve tega Venturia – predimenzionirane in zelo čudne. Mene Borisa Valenčiča pa še sedaj ta Luca Venturi ni vpisal v ta rojstni list.

Za ta vaš sodni postopek II K 574/2017 sploh nismo vedeli, da obstaja, dokler nas niste pričeli vabiti na sodišče, zaradi zadev, katere so za naju povsem zlonamerne, izmišljene, politične in v popolnosti neresnične ter hudo in povsem zločinske. Gre le za politično maščevanje.

Želje naju so bile, da se po rojstvu Patrizie Valenčič ne vračamo več v Slovenijo, saj smo vsi skupaj, celotna naša družina utrpeli že preveč hudih stvari in škode od „Slovencev“ na oblasti in takšnega neodgovornega ljudstva! Prisiljeni smo se bili vrniti, zaradi pridobivanja dokumentacije za rojstni list najine hčerke Patrizie.

Naši otroci ne bodo nikoli več obiskovali komunističnih šol v Sloveniji, saj obstajajo v Sloveniji le te, poleg tega se slovenska mafija dogovarja o gospodarskih zadevah le med nekaj osebami, tako da noben pošten človek nima več nikakršnega vpliva za spremembe na bolje! Gre le še za totalno dominacijo nad vsemi ljudmi v Sloveniji, ekstremnih kriminalcev, teroristov, kateri se sicer deklarirajo za levičarje in takšno oblast. Kriminalcev naša družina ni dolžna podpirati, prav tako nam ti zločinci ne bodo ukazovali ali dominirali. V večji meri so tudi policija, sodišča in tožilstva v Sloveniji podrejena navedenim kriminalcem. Vi izvajate povsem krivični sodni postopek v tej zadevi proti nam in tako verjetno ni nikakršnega upanja na resnično pošten razplet te zadeve.

Med tem časom od rojstva najine hčerke Patrizie sem se jaz Martina Valenčič ponovno udeležila predsedniških volitev 2017 v Sloveniji. Doživela sem nov „povsem svež“ teror, popolno cenzuro medijev ter tako uvidela objestnost Boruta Pahorja in njihovih rdečih akterjev. Tudi te volitve so povsem nelegitimne, kakor tudi nelegalne. Predstavljajo pa hudo sramoto Sloveniji in njenim prebivalcem. Tudi prejšnje v letu 2012 so bile le manipulacija ljudstva, kakor tudi županske volitve leta 2014. V vse to sem se uspela prepričati osebno.

V tem čakanju na rojstni list najine hčerke Patrizie, se proti naši družini ponovno dogajajo zločinski posegi s strani policije v Novi Gorici skupaj z socialno službo iz Nove Gorice, kateri na vso silo poizkušajo razdvojiti našo družino in jo tako ukiniti. Ponovno se dogaja policijsko nasilje skupaj s CSD Nova Gorica nad našo družino. bolinica Šempeter-zdravniško spričevalo

Potrebna bo resna preiskava in obravnavanje vseh vpletenih napadalcev na našo družino in najprej procesirati kazensko ovadbo katero smo že podali na tožilstvo 1.5.2016  www.monarh.si/kovadbazj.htm , šele za tem bi bili na vrsti mi, kateri pa res nismo krivi za tako zločinsko in nizkotno sestavljen konstrukt proti naši družini.

Moje odločitve so moja stvar, nikomur nisem naredila na tem svetu nič žalega, nikogar okradla ali ga ubila, tudi za svoje otroke skrbim vestno in jih imam nadvse rada, zaradi tega si ne dopustim nobenega zavajanja in nasilja nad menoj, tudi nasilja vašega sodnega postopka NE.

Prva zadeva je to, da greva oba nazaj v Švico in dokončno urediva vso ustrezno dokumentacijo za najino hčerko, da bomo lahko imeli dostop do zdravstvenih storitev za njo, kajti v Sloveniji samo „gobezdanja“ kako so humanitarni, med tem ko je povsem nemogoče izvajati redna cepljenja otroka. Lahko se človek razpoči na 100 delov in ničesar ne doseže. Vse možne variante smo v Novi Gorici in bolnici v Šempetru preizkusili, vendar vsi pediatri in zdravniki ostajajo brez srčni in brez dušni. Tudi v primeru plačila nočejo in ne smejo narediti nič za nas, kot kaže imajo takšen ukaz od policije in Sove.

Najine hčerke Patrizie Valenčič ne bova vpisala v Slovenski državljanski register, zaradi vsega navedenega teroristično političnega nasilja nad našo družino.

V Italiji so veliko bolj velikodušni in srčni kot tukaj in nam vse ustrežejo, le da je Italija v hudi gospodarski krizi zaradi Amerikancev in njihove CIA-e. Le ti so povsem uničili Italijo.

Zaradi vsega navedenega zahtevava, da takoj ukinete ta sodni postopek II K 574/2017 proti nam, takoj zahtevava tudi ukinitev vsakega delovanja CSD Nova Gorica in policije iz Nove Gorice proti nam. V nasprotnem primeru bomo celotno zadevo procesirali medijsko in sodno na mednarodnem prizorišču. Na ta način ste nas ponovno prisilili na izgon iz Slovenije, kar pomeni, da moramo iskati politični azil v drugih državah.

Podrobnosti izvajanja nasilja policije in CSD Nova Gorica nad našo družino, bomo predstavili posebnem dopisu, kar vse bomo objavili tudi na Internetu.

Boris in Martina Valenčič

----------------------------------------------------------------------------------

Boris in Martina Valenčič, Bratov Babnik 14, 1000 Ljubljana
www.predsednica.siwww.zml.siwww.monarh.si - www.freetime.si - www.latuavia.eu

Ljubljana, 25. november 2017

OKRAJNO SODIŠČE V LJUBLJANI, Mali trg 6, 1000 Ljubljana

zadeva: II K 574/2017 – OPRAVIČILO ZA OBRAVNAVO 5. 12. 2017

Od najinih odvetnikov sva izvedela za nov datum glavne obravnave. Obveščava vas vse, tudi najine odvetnike, da ne bova mogla prevzeti priporočene pošte in tega vabila s strani sodišča, ker se nahajava v tujini in se zaradi nikogar več ne bova vračala v Slovenijo.

Dovolj nama je vsega policijskega, sodnega in upravnega, povsem neupravičenega nasilja nad našo celotno družino. Dolga leta sem se jaz Boris Valenčič boril z vami totalitarnimi teroristi in uničevalci Slovenije, tako nacionalnega, političnega in gospodarskega uničevanja in uničenja.

V Sloveniji ste na oblasti le tisti kateri kradete in ropate Slovenijo in Slovence. V Sloveniji ste gangsterizem povsem legalizirali in ga navidezno opremili s komunistično doktrino, da na ta način ima ljudstvo še vedno strah in spomine na medvojne ter povojne poboje. Pošteni in zavedni ljudje ne smemo v Sloveniji niti delati, imeti družine, med tem ko teroristični gangsteriji lahko počnejo karkoli se jim zazdi. V Sloveniji so nastale le dve možne poti, ena je pot v vaše hudičevo brezno in prepad, druga pot pa je nepisani izgon iz Slovenije.

Najmanj 60.000 podjetnikov je v Sloveniji načrtno povsem uničenih, njihovo premoženje pa na javnih dražbah. To ne pomeni samo ukinitev vseh demokratičnih možnosti civilizacije, to že predstavlja popolno inkvizicijo in apokalipso.

Dolga leta sem moral jaz Boris Valenčič trpeti vse vrste vašega podlega in res primitivnega nasilja nad menoj, tudi moja žena Martina to nasilje prenaša že 12 let in sedaj še najini otroci.

Dolga leta sem jaz Boris Valenčič in zadnjih 12 let tudi Martina Valenčič, opozarjala na izvajanje vašega nasilja nad nami vse obstoječe institucije v Sloveniji, ministrstvo za pravosodje, policijo, MNZ, tožilstva, sodišča ter civilno družbene ustanove, katere pa seveda ste ustvarili vi totalitarni kriminalci in kot taki z njimi upravljate izključno le vi.

Nihče se ni sploh zganil, da bi naredil karkoli za prekinitev tega totalitarnega nasilja in terorizma nad nama in najino družino. Uničevali ste mojo in Martinino podjetniško ustvarjanje, preprečevali najin napredek in uspeh, v ta podla dejanje so seveda vključena vsa mogoča hujskaštva in manipulacije drugih proti nama, prestrezanje in izginotje E-mailov, navadnih pisemskih pošiljk in prisluškovanje telefonskih pogovorov. Le takšnih stvari ste sposobni, za kar pa porabite ogromna finančna sredstva in ti stroški ne gredo iz vaših žepov temveč iz žepov izropanega ljudstva. Omejevali ste najino politično delo za dobrobit Slovenije, kakor tudi najino delo za dobrobit vsega sveta. V hudem trpljenju sva prenašala vse to vaše nasilje. Ko pa s temi vašimi terorističnimi dejanji niste imeli pravega uspeha, ste se kot res skrajno primitivna mafija polotili še najinih otrok. Zaradi zaščite najine družine sva se tako bila prisiljena odmakniti vašemu terorističnemu početju.

V Sloveniji kot navidezne politične opcije lahko obstajajo le komunistični konglomerat, vatikanski hlapci, evro-atlantska in CIA-ška mafija. Midva z Martino nisva prizanašala nobeni od teh, saj sva hotela narediti le resnične pogoje za pravo demokratizacijo Slovenije in njenega podjetniškega, ne-banditskega in ne-komunističnega razvoja in uspeha.

Ko sva le uspela odmakniti iz Slovenije v precejšnji meri vse tuje negativne vplive, pa so se na ta način razbohotili in ustoličili le gangsterski teroristi iz komunističnih sfer in se pričeli bahati, kako so oni premagali Janeza Janšo in vse druge. Primer tega je sirota Borut Pahor. Takoj so udarili tudi po nama in rezultati njihovih primitivnih nagnjenj so prav tako jasno razvidni tudi v tej „sodni“ zadevi.

Vsa ta negativna slovenska miselnost se vleče še iz Trubarjevih časov izpred 500 let, prav tako je ta prevladujoča negativna miselnost se ukoreninila v psiho teh ekstremnih vladajočih debilov, kateri so glavni krivci za nastanek 1. svetovne vojne, da je tako Gavrilo Princip ubil avstro-ogrskega prestolo naslednika princa Ferdinanda. Adolfa Hitlerja, vašega vajenca ste naučili vsega zla in ga spodbudili k 2. svetovni vojni. Mene Borisa Valenčiča pa na vse mogoče „svinjske“ načine uničevali in mi preprečevali uspešno delo na razvoju svetovne demokracije. Tako ste glavni krivci še za to že dolgo trajajočo 3. svetovno vojno.

Ste zares prepričani, da boste s tem bednim sodnim postopkom dosegli uničenje mene in moje družine? V kratkem bova z Martino objavila na internetu celotno to vaše „skropocalo“, česar naju obtožujete in vse najine odgovore na to zadevo. Naj se vam in vašemu „pravosodju“ smeji ves svet in naj se le prepričajo kakšni bedniki delujejo po slovenskih tožilstvih, policijah in sodiščih.

Tudi bivši generalni tožilec Fišer, katerega ste odstavili, je izjavil tako kot mi, da gre tudi v njegovem primeru za politično maščevanje.

Vaš ekstremno primitivni komandant Milan Kučan je angažiral novega srbskega atentatorja Zorana Jankoviča, kateri je dobil nalogo napasti našo družino z otroci vred. Zoran Jankovič je tako kot „Slovenec leta 2016“, Milan Kučan, resnično le ekstremni kriminalec, tako kot Miro Cerar in Borut Pahor. Zoran Jankovič je nasilno postavil Jožefa Kavtičnika za ravnatelja šole Miška Kranjca v Ljubljani in tako je za vse negativne postopke tega Kavtičnika in osebja te šole odgovoren neposredno, Zoran Jankovič.

Dokler ne bodo za zapahi Milan Kučan, Zoran Jankovič, Jožef Kavtičnik, Marija Tovornik CSD Šiška in vsa vpletena garnitura iz OŠ Miška Kranjca, Darja in Peter Kušlan, nimate nikakršne pravice nadaljevati s tem postopkom, kateri vsebinsko predstavlja resnično bednost in nestvarnost, je pa po slovenskih „pravosodnih merilih“ kljub vsemu huda grožnja naši družini.

Zaradi celovito predstavljene situacije v katero ste nas potisnili v dolgih letih, bomo kjerkoli bo možno zaprosili za politični azil, da bomo lahko v miru nadaljevali delati ter izobraževati in vzgajati najine otroke v ne-komunističnem svetu.

Vi kar pošiljajte tiralice in vse ostale gnile agente za nami, morda vam celo uspe. Vedite pa, da bomo ukinili kriminalno teroristično početje tudi vašega Milana Kučana, Zorana Jankoviča in vse pripadajoče kriminalce!


Boris in Martina Valenčič