USTVARJANJE, SVOBODNO ŽIVLJENJE, SPONTANOST ALI RDEČA PODGANA NA TEHTNICI

Martina in Boris ugotavljava, da se po forumih razpisujejo policisti pod krinko in na ves glas se hvalijo, kako se že 10 let trudijo delati na najinem primeru.

Ugotavljava, da zadnjih 10 let vključujejo le Darjo Kušlan, mati Martine v to njihovo kolobocijo, da pa mene Borisa Valenčiča preganjajo še dodatnih 30 let, kar pomeni skupno 40 let. Tako so se izdali s tem svojim trditvam, da je zadnjih 10 let njihov velik adut tempirana bomba Darja Kušlan.

Res ne veva ali je Darja Kušlan postala le njihova žrtev ali dejanski pripomoček in sodelavec t.i. ''pravične'' policije.

Po najinem ugotavljanju in doživljanju je spoznanje, da nama sledijo kot bi dejansko bili ti pravičneži le podgane.

Razvidno je, da gre za ista vprašanja in njihovo sistematsko delo vodeno iz enega kotla, ker kar naprej postavljajo vprašanje; Kako to, da jaz Martina zdržim z Borisom že 12 let?!

To vprašanje, meni Martini postavljajo UE – upravne enote Ljubljana, Stanislava Podlogar, Sebastjan Pirih, kriminalist iz policijske postaje Nova Gorica, iz policijske postaje Šiška delajo poizvedbe in postavljajo enaka vprašanja pri mojem sorodstvu, prav tako pa je na večih koncih jasno zaznati tudi precej negativnih trditev proti mojemu partnerju Borisu Valenčiču. Moja mati, Darja Kušlan je zahtevala od mene Martine, da ne smem imeti več kot dva otroka z Borisom in da se ne smem z njim poročiti.

Oba z Borisom si težko predstavljava to policijsko podgansko vlogo policije in najinih sovražnikov, da bodo ostali vse življenje v obliki podgan in sebe obsodili na njihovo dejansko vlogo podgane.

Ugotavljava, da tudi njim takšna vloga podgane ni lahko življenje, vendar pa so se sami odločili, da bodo preživeli svoja lastna življenja v obliki podgane.

Midva sva se že zdavnaj spontano odločila, da želiva delati v dobrobit človeštva in svetu doprinesti v pozitivnem smislu.

Njihova vprašanja v iskanju njim nejasnega odgovora; kako to, da jaz Martina zdržim z Borisom že 12 let, kaj bi sploh radi izvedeli v odnosu med nama, ali morda iščejo in bi radi izvedeli kakšno čarobno formulo, oz. njim neznane skrivnosti. Z njihovimi neumnimi serijskimi vprašanji se jasno postavlja odgovor, da je njihov razum in razmišljanje komunistično in totalitarno, saj na ta način izkazujejo popolnoma nedemokratično razmišljanje, da smo lahko ljudje različni, da imamo različne poglede na svet, da ne moremo ljudje biti skrčeni, iztisnjeni le v njihove komunistične predale.

Ta njihova vloga rdeče podgane je življensko resnično pogubna oblika človeka, hkrati je njihovo razmišljanje dejanski dokaz zaničevanje vsega sveta, znanosti, vedenja in ustvarjanja.

Svobodomiselnemu človeku, meni Martini se pojavlja resno vprašanje, kako lahko zdržim v takšnih kriminalnih okoliščinah, znanim tudi širšim množicam.

Martina in Boris Valenčič

www.predsednica.si/kronika.htm