POMOČ NAŠIM TEŽAVAM

Martina Valenčič -  www.predsednica.si - FACEBOOK

E-mail: latuavia.at@gmail.com - gsm: 00386 (0)40 785 881, 00386 (0)31 757 814

V Sloveniji nam ustvarjajo t.i. ''državni organi'', kar precej problemov. Trenutno smo tako okupirani s podtaknjenimi sodnimi zadevami, katere tukaj opisujemo, da zaradi tega izredno težko pridemo do finančnih sredstev.

Že v tako težki gospodarski situaciji se je zelo težko obdržati na trgu, kaj šele takrat, ko vas obdelujejo povsem neupravičeno in vam tratijo vaš dragocen čas in še tiste skromne finance, katere kljub vsem njihovim kontra delovanjem, uspeš z delom pridobiti.

V kolikor želite poslovno sodelovati z nami, lahko za vas naredimo kakšne storitve.
Naše predstavljeno delo in možnosti sodelovanja so na sledečih straneh: www.latuavia.eu - www.freetime.si

Sredstva predvsem potrebujemo za iskanje in najem ustreznega bivališča ali nakup skromnega avtodoma.

Za nekaj mesecev imamo še najemno pogodbo za začasno stanovanje, glede na to, da nas kar naprej obremenjujejo z napadi, kot to opisujemo, moramo ustrezno in čim prej rešiti našo družinsko problematiko.

Uničenje zasebnega gospodarstva
Preglejte si tudi vse javne dražbe, na katerih boste našli ogromno število uničenih podjetij po Sloveniji.

Res je, da je bilo zasebno slovensko gospodarstvo načrtno uničevano, da so krivci prav policija, kateri niso naredili ničesar, da do tega uničevanja sploh nebi prišlo.

Res pa je tudi, da v Sloveniji prava desnica sploh ne obstaja, vso to zasebno gospodarstvo so bili le podjetniki, kateri se niso zanimali za politične vrednote ampak le za svoje egoistične interese in koristi. Zaradi tega pa so ''socialistične sile'' zlahka opravile z njihovim obstojem.

S prenekaterimi uničenimi podjetji smo prav mi poiskušali sodelovati pa so se le cinično odzivali, češ kdo pa smo mi. No, in tako smo sedaj vsi skupaj polomljeni!

Kdaj torej, v katerih sanjskih letih se bomo Slovenci dejansko zavedli svojih napak?

www.youtube.com/watch?v=6OiZLZKiA6Y - www.predsednica.si/kronika.htm

Napad na slovenski narod