Boris in Martina Valenčič

SLOVENCI ZLOČINCI - UTOPILI STE SREČO NAŠE DRUŽINE:
www.predsednica.si/kronika.htm

Zahtevava, da takoj prekinete z vašimi zločinskimi posegi proti naši družini in proti podjetju Adriagraf d.o.o..

Iz vaših preštevilnih zločinskih napadih proti naši družini in delu ste naredili iz nas hude žrtve, kar je našo družino in naše delo pripeljalo v povsem skrajno točko mogočega.

Sedaj, ko ste nas uspeli bestialno, z vašimi „tajnimi metodami“ poteptati, pa se sklicujete na vašo „ZAKONODAJO“ in nas hočete nasilno obravnavati, kot KRIVCE!

Tega vam zagotovo ne bomo kar tako dopustili. Sklicujete se na „državo“ in ker je ta „država“ SLOVENIJA sestavljena IZKLJUČNO iz vaših komandantov – najhujših možnih kriminalcev tega sveta, je jasno, da vaša „tako slavo spevna zakonodaja“ ni vredna NIČ.

Zgolj vaše sklicevanje na zakonodajo, ne da bi predhodno poskrbeli za resnično dobrobit in spoštovanje ljudstva ter vsakega človeka, je vaše početje sedaj še veliko hujši zločin!

Vaša sprevrženost in na ta način vaša opevana zakonodaja so le izraz in način izvajanja ekstremnega kriminala, povsem pa se norčujete iz vsega slovenskega ljudstva. Kaj takega so sposobni izvajati le ekstremni kreteni, povsem brez pameti, da o vaših dušah in srčnih vrlinah nima res nobenega smisla razpravljati!

Našo družino in naše delo pustite povsem na miru in raje razmislite, kako nam boste povrnili večji del storjene škode proti nam.

Upava tudi na to, da se bo vsaj sodstvo obrnilo proti vam in naredilo konec z vašimi izvajanji kriminalnih dejanj ter ustrahovanj.


Boris in Martina Valenčič

www.monarh.si - www.predsednica.siwww.zml.si

www.adriagraf.eu - www.freetime.siwww.latuavia.eu

 
 
 

www.predsednica.si/kronika.htm