NUJNO PREBERITE VSEBINO PRISPEVKA iz NOVA 24 TV:

Boris in Martina Valenčič, Trg Edvarda Kardelja 1, 5000 Nova Gorica

Martina tel.: 00386 40 785 881 – Boris tel.: 00386 31 757 814

E-mail: latuavia.at@gmail.com - www.latuavia.euwww.freetime.siwww.predsednica.si

Nova Gorica, 11. marec 2018

OKRAJNO SODIŠČE V LJUBLJANI, Mali trg 6, 1000 Ljubljana

zadeva: II K 574/2017

Nujno si preberite vsebino prispevka iz NOVA 24 TV na sledeči povezavi in najin komentar v tem dopisu:

http://nova24tv.si/slovenija/politika/sokantno-razkritje-s-protiustavnim-zakonom-iz-leta-1999-ki-ga-ne-poznajo-nikjer-drugje-v-evropi-sta-ales-zalar-in-mitja-gaspari-unicila-preko-60-tisoc-podjetij-slovencem-pa-vzela-streho-nad-glavo/

Boris in Martina Valenčič takšne stvari predstavljava javnosti že vrsto let in opozarjava še na javne dražbe na katerih so žrtve slovenski podjetniki.

RDEČE OGROŽANJE SLOVENIJE -
OGROŽAJO NAS

Opozarjava tudi na to, da se slovenski turizem načrtno uničuje skozi mala in srednja podjetja.

Zaradi tega sva tudi midva žrtve totalitarnega komunističnega sistema v Sloveniji.

Miro Cerar je na mesto ministra za gospodarstvo postavil Zdravka Počivalška le zaradi tega, da je ta odpovedal nama sodelovanje pri promociji term Olimie. Vse smo bili lepo dogovorjeni, vendar projekta nismo smeli zaključiti, brez vsake obrazložitve.

Terme Olimie bi za naše podjetje ADRIAGRAF d.o.o. bila res velika referenca pa je to bilo prekinjeno zaradi Mira Cerarja, katerega Boris in Martina Valenčič ocenjujeva, da je totalitaren komunist in direktno podvržen Milanu Kučanu.

V kraju Olimje v Podčetrtku sva Boris in Martina Valenčič naredila kar nekaj TV reportaž: www.freetime.si/tv/index.html in drugega reklamnega materiala. Sedaj se nihče izmed udeleženih se ne sme več niti pogovarjati z nama, takšen imajo ukaz s strani politike. Najino mnenje in spoznanje je, da so dobili takšen ukaz in grožnje s strani politike.

Tako kot midva trdiva v številnih člankih, da Slovenec Slovenca uničuje, ker je nekdo boljši in sposobnejši od drugega, zato zmagujejo tisti s 5dkg možgani, ker ne znajo drugače kot z brutalnimi postopki.

Ta sodni postopek, zadeva: II K 574/2017, izvira prav tako iz akterjev Milan Kučan, Zoran Jankovič, Mira Cerarja in je povsem totalitarnega značaja, brez repa in glave, njegova vsebina pa je tako nagnusno gnila, da bolj ne more biti.

www.predsednica.si/kronika.htm

Ponovno vam prilagamo dopis ministrstva za pravosodje z dne: 1.3.2016, št.: 092-331/2012/86.

www.predsednica.si/kronika/pravosodje.htm

Ta sodni postopek, zadeva: II K 574/2017, je tako le en delček v mozaiku napadov na naju in najino družino. Ko niso mogli uničiti najinega dela, najine politične osebnosti, pa se je ta ista Kučanova mafija le s 5dkg možgani spravila na najine otroke in naju poizkuša na ta način uničiti.

Tudi v prihodnosti bodo s takimi "ljudmi" povsem nizkotnimi in 5 dkg kapacitetami, naju nadalje napadali in uničevali.

www.predsednica.si/kronika/kavticnik.htm

Boris in Martina Boris Valenčič

...več kot le sramota za vso slovensko policijo in "pravosodje"!