baner
 
DOMOV PREDSTAVITEV IZVOLITEV PODPORA SEMAFOR KRONIKA MEDIJI O MENI PATRIZIA KONTAKT
Menu Bar Javascript by Vista-Buttons.com v5.7 Menu Bar Javascript by Vista-Buttons.com v5.7
 

Moja izvolitev za Predsednico Slovenije 2022

bo prinesla veliko pozitivnih novosti, tako na mednarodnem področju kot v sami Sloveniji.
Predvsem se morate in bi se morali zavedati, da morajo državljani Slovenije biti tisti, kateri pohvalijo svoje predstavnike in predsednico, če si tega seveda res le zaslužimo.

Dosedanja praksa je pokazala, da so bili in so še, slovenski politiki pohvaljeni le od tujih državnikov, za katere so le ti uveljavljali in podpirali negativne interese velikih, to so neupravičeni vojaški napadi na različne države v svetu in širitve njihovega gospodarskega ter političnega vpliva. Z eno besedo povedano - HLAPCI.

Na domačem področju pa LOPOVI, saj so prav zaradi tega, ti navidezni slovenski politki, lahko vse razkradli.
Torej je ljudstvo povsem upravičeno, da voli tokrat drugače in podpre mene, da se dokažem v povsem drugi smeri, od dosedanje prakse.

Zavedam se, da je funkcija Predsednika Slovenije omejena, vendar z dosežene pozicije in predsedniške funkcije, lahko ogromno doprinesem k splošnemu napredku, s svojimi aktivnostmi ter idejami.

V bližnji tiskovni konferenci, bodo moje pobude širše predstavljene medijem in upam, da bodo pokazali vso odgovornost do ljudstva tudi oni in vam necezurirano posredovali, vse kar jim bo povedano.

Z mojo programsko zasnovo se do takrat seznanite na straneh;

www.monarh.si in www.desnica.si.

www.adriagraf.eu - www.monarh.cc - www.freetime.si - www.latuavia.eu - www.zml.si

VAŠA PREDSEDNICA MARTINA

 

Hudo porazna družbeno politična in gospodarska situacija v Sloveniji in v svetu, me je prepričala, da ponovno kandidiram za PREDSEDNICO SLOVENIJE v letu 2022.

LJUDSTVO, ZGANITE SE IN ME PODPRITE ! ODREŠILNI VIDEO ZA SLOVENIJO
UBRANITE SE PRED CORONA VIRUSOM:  www.monarh.cc/video.htm
UBRANITE SVOJO DOMOVINO:  www.facebook.com/groups/1195862404209669

 
crta
 

AMERIŠKA AGRESIJA in neverjetna sprenevedavost ter zavajanje slovenske javnosti s strani medijev.

Nekateri mediji v Sloveniji, so sprejeli mojo udeležbo za Predsednico Slovenije povsem razumno in normalno. Napisali so resnico in me predstavili v mojem dejanskem pomenu in veljavi.

Precej medijev pa piše o meni zlonamerno, manipulativno, celo poniževalno.

Glede na to, da imam lastno podjetje s katerim znatno prispevam razvoju slovenskega turizma, torej celotni Sloveniji delam le korist, tako gostincem in ljudstvu. Nadaljujem že zdavnaj pričeto delo na tem področju še iz leta 1990, to je projekt FREETIME in bi že zaradi tega morali imeti do mene precej bolj spoštljiv odnos.

V turistično ponudbo, poleg hotelov, restavracij, toplic, turističnih kmetij spadajo tudi legalni nočni klubi in tudi te predstavljam. Vsako leto natisnem še koledar lepotic, za kar je na slovenskem trgu precej zanimanja. Nič ni kaj takega, če sem tudi jaz naredila nekaj golih posnetkov za svoj koledar. Ne sramujem se svojega telesa in nimam dvojne morale tako kot jo ima ogromno število slovenskih prostitutk, navzven pa kažejo o sebi povsem drugo podobo. Nasprotno od tega, se jaz ne ukvarjam s prostitucijo, nikoli se nisem in tudi ne bom. Sem kreativen človek, delam in se trudim delati, čeprav danes ni nikomur lahko. V Sloveniji se vsiljuje tako negativno vzdušje, da tudi prostitutke iz drugih držav nočejo gole na koledarje, seksualne storitve pa nudijo po težko dostopnih cenah običajnim ljudem.

Moje podjetje Adriagraf d.o.o. tako dobi fotomodelke za koledarje pretežno iz tujine. Praksa slovenskih deklet, katere gredo na tekmovanje za Miss je, da se tudi nočejo pokazati gole, kljub temu pa prenekatera prostituira. Prav tako pevke in glasbenice, drugače sploh ne dobijo nastopov, torej jih zavirajo in izrabljajo uredniki medijev, voditelji programov in drugi odgovorni na tem področju.

Kot predsednica Slovenije, izredno veliko lahko naredim na področju razvoja turizma, prav tako lahko Slovenijo povežem s svetom v vseh gospodarskih panogah. Nujnost za to pa je tudi moja odločnost zagotavljati Sloveniji 100 % suverenost. Notranje spremembe na področju človekovih pravic morajo biti radikalne, naklonjene ustvarjalcem in ne tistim, kateri so do sedaj povzročili zastoj vsega. Eden izmed poglavitnejših pogojev je tudi redikalno spremeniti medije, zagotoviti njihovo popolno suverenost in profesionalnost.

Živim z Borisom Valenčičem s katerim imava tudi 6 letnega otroka, se povsem razumeva in delujeva skladno. Boris Valenčič se s politiko in slovensko narodnostno tematiko ukvarja že vsaj 30 let. Neprestano je žrtev bivših komunističnih veljakov, 20 let pa še dodatno ogrožen s strani Evro Atlantskih imperialističnih interesov.

Pred leti je Boris Valenčič javno izjavil, da je dal Krambergerja ubiti Milan Kučan, kar pa je bilo dejansko objavljeno v slovenskih novicah. Za tem je zanj sledila 20-letna cenzura v vseh slovenskih medijih. Tudi Janez Janša je pohvalil Milana Kučana za to dejanje cenzure.

Boris Valenčič je naredil vrsto močno pomembnih projektov, koristnih za svet in Slovenijo in ne sme priti v medije. Tudi takrat ko je izdelal pred leti erotični film Billy Cigara, kateri je imel prav tako mirovniški karakter. Nihče od medijev dolgo časa sploh ni smel pisati o tem filmu ali ga kakorkoli uveljavljati preko medijev. Slovenske oblasti so celo angažirale pornografske veljake proti njemu, tudi Maks Modic je pisal precej čudne pisarije v raznih revijah.

Ko sem izdala koledarje za leto 2011 in 2012 sem na veliko o tem obveščala medije, o specifičnih posebnostih naših koledarjev in noben slovenski medij se ni odzval, da bi napisal en sam stavek o tem. Sedaj pa, ko sem jaz predstavila svojo iniciativo in udeležbo volitev 2012 za predsednico Slovenije, se nad menoj znašajo s temi koledarji kot, da sem zločinec. Torej sprašujem se, kje so bili mediji prej in s kakšno pravico bi me želeli blatiti sedaj, saj nisem naredila nič takega, kar bi bilo takšnega zaničevanja vredno. Tudi ko smo izdajali programske aplikacije za Linux sisteme so nas mediji zatirali, tako kot podkupljeni politiki s strani Microsofta.

Amerika ne prenese več razvoja kapitalskega napredka drugih držav na vzhodu, zato je pričela z izvozom proti kapitalističnih demonstracij, kar se je zgodilo tudi v Sloveniji. Američane ne moti kitajski komunizem, moti jih le kitajski kapitalizem.

Zakaj pa sem se pravzaprav odločila, da postanem predsednica Slovenije je glavni razlog ta, da preprečim načrtovano ameriško vojno, s katero želijo pokoriti Ruse in Kitajce, pri tem pa izrabiti slovenski teritorij. S tem namenom zavestno in načrtno uničujejo gospodarstvo zahodnega sveta, Amerike in vse Evrope, s prstom kažejo na krivice - Kitajce in Ruse. Namenoma so tudi izvozili stroje in industrijo na Kitajsko, da bi tako povzročili revščino in nezaposlenost v lastnih državah ter tako povzročili sovraštvo do Rusov in Kitajcev, jim zanetili notranje nemire, jih pahnili v državljanske vojne ter jih tako nazadnje zasedli, nakar bi iztrebili vse prebivalce tega sveta.

Kitajcem Amerika dolguje preveč denarja, zato je toliko bolj nujno, da na Kitajskem Američani sprožijo notranje konflikte in državljanske vojne, za tem pa jih zasedejo.

Srednje evropski prostor, primeren kot Panamski prekop, Slovenija jim je nujno potrebna za izvedbo njihovega načrta, saj želijo obrniti balkanske Slovane proti ruskim Slovanom. Janez Janša in njegova garnitura sodeluje z njimi, zato mora še Slovenija propasti v celoti, prav tako je na udaru Italija, od koder bi se organizirali največji transporti orožja proti vzhodu, predvsem po železnici. Sedaj bodo naše avtoceste odkupili Avstralci in tudi te bodo služile temu cilju. Vsi skupaj smo torej žrtve popolnega izdajstva lastnih ljudi, Janičarjev.

Spomnite se tudi problema avtocestnega predora v Šiški v Ljubljani, ko je odpadal strop na avtomobile. To je bilo v prejšnjem mandatu Janševe vlade, ko je bil resorni minister za te zadeve Radovan Žerjav, kateri le "farba" ljudstvo s svojo pojavo. SCT -Zidar, je jasno povedal, da so se vmešali v gradnjo avtocest in tudi tega predora na ANGLEŠKI AMBASADI v Ljubljani in angažirali neko zasebno podjetje, da bi na hitro končali vsa dela. Tako je prišlo do veliko pomanjkljivosti. Že takrat so potrebovali železniško progo in avtocesto preko Slovenije za transpor orožja iz Italije.

Janez Janša je hotel dobiti še drugi mandat za Predsednika Vlade in je pozival Slovence, naj ga masovno volijo, da bo ZMAGAL Z VELIKO VEČINO. Boris Valenčič je Janšo ves čas razkrinkaval pri njegovih nakanah in dosegel, da drugega mandata Janša ni dobil. Tako se je zadeva k sreči zavlekla za nekaj let. Odkup naših avtocest s strani Avstralije je tako nujno potrebno preprečiti, saj ji vlada angleška MONARHIJA, v ozadju tega početja pa stoji ameriška CIA.

Amerika lahko tako doseže tudi popoln propad Evrope.

Zamislite si, kakšen svetovni cirkus so povzročile Pussy Riot s svojo 5 minutno akcijo v cerkvi, kjer so kazale gole riti in zažigale slike Predsednika Putina. Predstavljene so kot prave herojke, lahko da bodo celo povzročile vojno v Rusiji, nameščene pa so s strani CIA-e, tako kot nekdaj nekateri voditelji demonstrantov na trgu Nebeškega miru na Kitajskem, kjer so kitajske oblasti dovoljevale dvomesečne demonstracije, dokler CIA-ški vsiljeni voditelji teh demonstracij niso pričeli zahtevati še glave kitajskih voditeljev. Prav tako se je pričel napad Gruzije na južno Osetijo, na dan pričetka olimpijskih iger na Kitajskem. Ameriška agresija ne izbira sredstev, poglejte si neupravičen napad na Irak, pa vse te scenirane arabske vojne v severni Afriki. Da ne omenjamo še vietnamske vojne in številne vojaške posege v Južni Ameriki, itd..

Ni naključje, da je imela v pravem času afere Pussy Riot glasbeni koncert v Moskvi še Madonna, katera je prav tako izrekala kritike na račun ruskih oblasti. V časih Georga Busha je naredila celo video kako vrže Bushu bombo v roke, ta spot pa je iz "kdo ve" kakšnih razlogov povsem odmaknila iz javnosti. Res čudna “ta“ italijanska Madonna.

Sedaj, ko želim jaz postati predsednica Slovenije in tako preprečiti uresničenje še te ameriške agresije na vzhodu, za kar morajo uporabiti slovensko ozemlje, torej želim prispevati tudi svetovnemu miru, je moja golota spora, Pussy Riot pa so “ta“ glavne. Torej, lahko javno obtožim slovenske medije, da sodelujejo z Američani v tem zločinu proti človeštvu, prav tako v zločinu proti lastnemu narodu.

Nobelov nagrajenec Dalaj Lama je ravno tako CIA-ški provokator, katerega kar naprej gosti Frnac Kangler, mariborski župan. Tudi predstavnik OZN Ban Ki-moon je le CIA-š.

Pomeni, da vsi kateri netijo vojne so nagrajeni z Nobelovimi nagradami za mir, mi kateri le skrbimo, da do njih ne bo prišlo, pa smo načrtno zaničevani.

Zelo pomembmbna informacija za javnost je tudi ta, da smo v okviru mojega podjetja Adriagraf d.o.o. izdelali prvi in edini politični koledar v svetu, katerega pa si ni upal predstaviti do sedaj še noben slovenski medij ali pa ga sploh komentirati.

POLITIČNI KOLEDAR MONARH

Prav zaradi tega sledi spoznanje, da slovenski mediji sploh niso resni, niso profesionalni in suvereni, kot taki pa so le v rokah dnevne politike.
Od takih medijev ni pričakovati spodbude za napredek resnične in koristne demokracije, pričakovati je le neko nepomembno norčavost ter poniževaje pravih političnih in družbenih akterjev.

Vsako medijsko zavajne je tako le uvod in krivda za splošno nastalo zgrešeno gospodarsko in politično situacijo v Sloveniji. Ni dovolj, da v današnjih dneh mediji predstavljajo le humanitarne posledice nastale iz njihovega cenzorskega početja, nakar prosijačijo za reševanje posameznikov v nastalih težavah.

Tako želijo na "humanitarnem" področju prekriti svojo veliko krivdo za vse sostrorjene žločine iz preteklosti.

Predstavljam pa vam tudi odgovor Ministrstva za kulturo. DOPIS IN ODGOVOR

VAŠA PREDSEDNICA MARTINA


ZADNJI UTRINKI MOJE PREDSEDNIŠKE KAMPANIJE

Dolgoletne medijske manipulacije in vsiljena oblastna dejstva, vse to je pustilo posledice tudi na volilce današnjih dni, da se nemo odzivajo na nas tiste redke, kateri jasno zastopamo zahteve po radikalnih spremembah.

Da bi kontinuirani oblastniki še bolj utrdili svoje položaje in svojo oblastno dejstvo, so si izmislili v teh Predsedniških volitvah dva leva kandidata proti enemu navidezno desnemu. Poskrbeli so tudi, da bi preostali kandidati bili pravilno regulirani, da ne bi prišlo ponovno do neljubih dogodkov kot v času Krambergerja, ko bi morali koga z grobo silo ponovno eliminirati. Pri tako izklesanem ljudstvu so "samoizbranci" zlahka zbrali tudi vse potrebne podpise in glasove.

Lahko zatrdim, na osnovni povsem vidnih dokazov, da noben izmed kandidatov za Predsednika Slovenije nima tako jasnih in potrebnih ukrepov v takšni zapleteni situaciji, kot prav jaz. Vsi hočejo le nadaljevati s to agonijo na škodo ljudstva.

Dokaz teh mojih trditev so tudi večji mediji, TV in radijske postaje ter tiskani mediji, kateri sploh ne poročajo nič v zvezi tematike, katero lansiram jaz, v največji meri le prek interneta.

Popolnoma so ustavili celo poročanje o anketah, katere so do moje kandidature še obstajale. Na eni izmed anket sem zasledila, da sem že na začetku moje predstavitve uvrščena na 4. mesto. V trenutku sem na facebooku pridobila tudi večje število prijateljev in vse je kazalo na možen uspešen razplet volitev zame.

Povabljena sem bila še v oddajo Piramida, katera bi lahko nosila naziv Bombonjera, politična igrica za otroke. Kajti, če v takšni igri zmagajo tisti kateri obljubljajo narodu poleg krompirja še JURČKE in obilo alkohola, je lahko resnica le takšna, da je ljudstvo res tako trčeno ali pa je to le zlagano glasovanje. Na koncu te oddaje pa sem prejela še grožnjo animatorja aplavzov te prireditve, da bo prišla policija.

V kolikor si je to oddajo ogledal avstrijski Haimadinec Dobernig, se ne gre čuditi, da si je zaželel zamenjavo krotkih in nezahtevnih Slovencev iz Slovenije, za tiste borbene avstrijske koroške Slovence.

Vse skupaj pomeni, da se najekstremnejša krivica Slovencem dogaja v Sloveniji sami, zato bom ponovila moje jasno dejstvo, da je nujno potrebno zamenjati vso celotno garnituro vidno levih in navidezno desnih politikov, sicer se bomo vsi skupaj še naprej potapljali v globine tega propadanja.

Miselni napredek je glavni pogoj za uspeh.

Tokrat te Predsedniške volitve niso dale takšnih rezultatov, nadaljujejo se le znani scenariji, ko vsiljeni vladarji ljudstvu kradejo tudi tistih nekaj spodbudnih besed svoji zdravi konkurenci, zatem pa vse skupaj ponovno zapeljejo na slepi tir.

VAŠA PREDSEDNICA MARTINA