baner
 
DOMOV PREDSTAVITEV IZVOLITEV PODPORA SEMAFOR KRONIKA MEDIJI O MENI PATRIZIA KONTAKT
Menu Bar Javascript by Vista-Buttons.com v5.7 Menu Bar Javascript by Vista-Buttons.com v5.7
 
 

Hudo porazna družbeno politična in gospodarska situacija v Sloveniji in v svetu, me je prepričala, da ponovno kandidiram za PREDSEDNICO SLOVENIJE v letu 2022.

LJUDSTVO, ZGANITE SE IN ME PODPRITE ! ODREŠILNI VIDEO ZA SLOVENIJO
UBRANITE SE PRED CORONA VIRUSOM:  www.monarh.cc/video.htm
UBRANITE SVOJO DOMOVINO:  www.facebook.com/groups/1195862404209669

 
crta
 

Sem Martina Valenčič, rojena 4. avgusta 1985 v Ljubljani.

Veselilo me je grafično oblikovanje, zato sem naredila srednjo grafično šolo. Zelo rada tudi rišem in sem želela v nadaljevanju šolanja obiskovati akademijo za likovno umetnost. Poleg oblikovanja in risanja me je pritegnilo tudi marketinško delo, komunikacija s strankami in sem odprla lastno podjetje Adriagraf d.o.o., www.adriagraf.eu, urejam pa tudi portala www.freetime.si in www.latuavia.eu.

V mojem podjetju sem zaposlena le jaz, saj splošno zavožena gospodarska situacija v Sloveniji ne dopušča nobenega rizika, prav tako ni več pravega trga in povpraševanja kot pred leti.

Imam tudi sina starega 6 let in letos bo pričel obiskovati 1. razred osnovne šole.

Družbeno dogajanje in politika sta me ves čas zanimali, še posebej sem postala kritično pozorna do mednarodne situacije v kateri se nahaja Slovenija, potem ko sem spoznala Borisa Valenčiča, kateri pa je vse svoje življenje posvetil prav tej tematiki.

Moja pobuda za Predsednico Slovenije izhaja iz močne vizije nastajajoče stranke www.DESNICA.si, katera želi vpeljati v slovenski prostor resnično radikalne spremembe, saj to kar se dogaja pod okriljem zlagane demokracije zadnjih 20 let, nima pozitivnega človeškega karakterja.

Nimam stricev iz ozadja, le jasen in svetel cilj pred seboj.

Slovenija je nasilno razdeljena na vidno levico in le navidezno desnico, kar pa ne pripada slovenskemu narodu ampak le uveljavljanju tujih strateških vojaško političnih interesov ter svetovnih gospodarskih monopolov.

Ta dejstva uničujejo Slovenijo, ljudsko ustvarjalnost, kar pomeni zastoj demokratičnih političnih načel in odnosov, gospodarsko siromašenje celotne skupnosti v kateri brezbrižno finančno bogatijo le eni na povsem kriminalen način.

Nujno je potrebno odpreti pot in možnost ustvarjalnim ljudem na vseh področjih in odstaviti ovire, vsiljeno politično stvarnost vidne levice in navidezne desnice.

Torej brez dejanskega sodelovanja širših množic ustvarjalcev je Slovenija obsojena na težke posledice.

To kar vam ponuja sedanja oblast Janeza Janše ni prav nič produktivno, prav tako pa je bila povsem neproduktivna pretekla padla Pahorjeva vlada.

Oboji so se že izkazali kako ne znajo ustvariti dobrega za ljudstvo, ničesar, saj so se predvsem trudili le očrniti drug drugega ter napolniti lastne malhe, povsem neopravičeno.

Ljudstvo naj bi tako dolga leta odplačevalo njihove gangsterske podvige, za nameček pa bodo prejeli še imperialistično nagrado, podkupnino, kot „pomoč“ Sloveniji za uveljavljanje strateških interesov, kar pa slovenskemu ljudstvu ne bo prineslo ničesar koristnega, ostale bodo zgolj drobtinice.

Tako je živela včasih na račun ameriških kreditov celotna Jugoslavija, v povsem nerealni gospodarski situaciji v socialističnih okvirjih. Namen teh kreditov je bila korupcija celotne Jugoslavije, da se nebi nagnila k tedanji Sovjetski zvezi.

Merila iz tistih časov so bila povsem drugačna, kjer so svetovni sistemi bili nagnjeni k temu, da pokažejo vsem ljudem tega sveta, da so boljši od drugih. Tekmovalnost med vzhodnimi in zahodnimi državami je obstajala, vendar pa so bile zahodne države izrazito boljše pred socialističnimi ureditvami. Takrat je človek še pomenil veliko, danes pa ne pomeni nič in to je tisto, kar je potrebno trajno utrditi in uveljaviti, v vsaki državi posebej, z lastnimi ustvarjalnimi silami.

Po dobro namerni samo razpustitvi Sovjetske zveze, so zahodni imperialisti naredili serije hudo kritičnih napak in pričeli vsiljevati svojo nadvlado, novo nastajajočim državam.

Pri tej imperialistični agresiji so velik krivec tudi znani slovenski „politiki“, če bi jih še namesto drugih besed želeli tako imenovati.

Interesi posameznih in številnih novo nastalih državic po vsem vzhodnem delu Evrope so se na ta način povsem izgubili in se pretočili v zasebne žepe zahodnih imperialistov.

Tako so zahodni imperialisti pozabili tudi na lastna ljudstva in jih povsem osiromašili. Na interese ljudstev novonastalih državic pa še pomislili niso, niti v sanjah.

Prav tako se je zgodilo s Slovenijo, kjer so bili podkupljeni, sedaj vidni politiki v vseh novo nastalih državah bivše Jugoslavije, da so te državice postale le žrtve in tarče zahodnih imperialistov.

Vse to vam lahko jasno pove, vsakemu razumnemu človeku, da je potrebno ukiniti te vidne politične akterje ter njihove medije, ker bodo s takšno igrico le vzdrževali obstoječo politično in gospodarsko agonijo.

Njihovih zaslug za narod ni, so le grozne ne zasluge in če tega ne boste končno dojeli vsi, potem bo nemogoče kaj spremeniti.

VAŠA PREDSEDNICA MARTINA