baner
 
DOMOV PREDSTAVITEV IZVOLITEV PODPORA SEMAFOR KRONIKA MEDIJI O MENI PATRIZIA KONTAKT
Menu Bar Javascript by Vista-Buttons.com v5.7 Menu Bar Javascript by Vista-Buttons.com v5.7
 
 

Martina Valenčič, Nova Gorica, Slovenija
gsm: 040 785 881, E-mail: latuavia.at@gmail.com

PODPORA VOLILCEV IN SIMPATIZERJEV

Prvič v zgodovini Slovenije imate priložnost glasovati za predsednico Slovenije, osebo katera je desno politično orientirana in je iz vrst podjetnikov.

Imam lastno podjetje Adriagraf d.o.o. in sem ves čas v kontaktu s podjetniki ter obrtniki, zato sem seznanjena z vso prisotno problematiko in se zavedam le eno, da brez dobrega gospodarstva ni možno uresničiti splošnega zadovoljstva in uresničiti dober socialni status vsemu prebivalstvu.

Nisem na strani tistih, kateri so se v preteklosti na političnih funkcijah okoriščali, sem le proti njim in bom kot predsednica Slovenije poskrbela za številne aktivnosti, katere bodo spodbuda za splošen napredek.

Moje videnje reševanja slovenske problematike je precej globoko povezano s splošno svetovno situacijo, zato imam v načrtu takšne rešitve, katere so potrebne, da se obstoječe stanje povsem spremeni in pripelje Slovenijo v ustvarjalno družbo, katera je sposobna preiti v človeka vredno življenje.

V času trajanja predsedniških volitev, moram delo v mojem podjetju povsem opustiti, zaradi tega pričakujem tudi finančno podporo, da bom lahko zbrala vseh 5000 podpisov, overjenih na upravnih enotah po vsej Sloveniji.

Sredstva, ki jih boste namenili zame, so lahko zneski po vaših željah in zmožnostih, lahko je le 50 euro, 100 ali 10.

Pričakujem vaše sodelovanje in zagotavljam vam, celovite in kvalitetne spremembe.

NUJNO potrebujem finančno pomoč, denar za organizacijo zbiranja podpisov. Pozivam tudi prostovoljce/ke iz celotne SLOVENIJE, kateri me želijo podpreti in mi pomagati pri zbiranju podpisov na UPRAVNIH ENOTAH, da me pokličejo za sodelovanje.

VAŠA PREDSEDNICA MARTINA

 
OBRAZCI ZA VOLILCE

Prosim vse, kateri mi boste poslali
overjen podpis na upravni enoti, da mi posredujete vaše podatke, da bi vas lahko kontaktirala oz. imela pregled nad overjenimi podpisi.

PREDSEDNIŠKE VOLITVE 2022
 
LJUDSTVO, ZGANITE SE IN ME PODPRITE ! ODREŠILNI VIDEO ZA SLOVENIJO
UBRANITE SE PRED CORONA VIRUSOM:  www.monarh.cc/video.htm
UBRANITE SVOJO DOMOVINO:  www.facebook.com/groups/1195862404209669
 

www.adriagraf.eu - www.monarh.cc - www.freetime.si - www.latuavia.eu - www.zml.si

 
crta
 

MILAN KUČAN IN PREDSEDNIŠKI KANDIDAT BORUT PAHOR - VOLITVE 2012 - 2017

Že več kot 20 let opozarjamo in javno brez zadržkov govorimo o temah, katere smo prav mi v današnjih dneh aktualizirali in jih skozi Predsedniško kampanijo 2012 le uspeli prek medijev posredovati javnosti.

Žal pa se ljudstva ni prijelo nič in smo za vložitev kandidature za Predsedniško mesto Martine Valenčič prejeli le 10 overjenih podpisov.

To je resnično sramota za celoten slovenski narod, čeprav je le ta v dolgoletni manipulaciji in zavajanju politike, zdaj levih, zdaj desnih.

Še posebej so extremno zamočile ženske, saj hočejo biti bolj emancipirane, ko pa se na volitvah pojavi ženska, pa ji izkažejo le svoje ljubosumje. Tako so se najbolj uspešno emancipirale le Hida Tovšak, Mateja Duhovnik, Gordana Živčec Kalan, Simona Dimic in podobne…

To in še več so pravi trendi slovenske ženske in nikakor ne gre spregledati, da so prav ženske v največji meri volile pobeglo-padlega vladarja Boruta Pahorja, kateri ne zna povedati niti tega, svojim brezumnim volilkam in volilcem, kdo je „uničil“ njegovo „veličastno“ mesto predsednika vlade, prav tako celotno njegovo ministrsko zasedbo.

Torej gre v njegovi sedanji Predsedniški kampaniji le za konstrukcijo, katera bo služila povsem tujim silam in nikakor ne Sloveniji. Borut Pahor bo kod nekdanji maneken le poziral fotografom in snemalcem v Predsedniški podobi, jasno strici iz ozadja pa bodo naredili ostalo.

Tako kot smo skozi našo Predsedniško kampanijo Martine Valenčič že povedali, da si našo programsko zasnovo prilaščajo sedaj „preostali“ Predsedniški kandidati, prav tako pa se sedaj z našimi besedami javnosti postavljajo vsi sindikalni predstavniki.

Torej je naša moč izjemna že več kot 20 let in nobenega dvoma ni, da bomo tudi v prihodnosti z našo vizijo in sposobnostjo dominirali tako v slovenskem prostoru kot tudi v mednarodni politiki.

Malce nas skrbijo le zahrbtni in koristoljubni mediji v Sloveniji, toda te bomo premagali doma in na mednarodnem področju s knjigo SERIJSKI ZLOČINCI, katera je v pripravi in bo predstavljala številne zločine storjene s strani slovenske politike, medijev, policije in celotnega pravosodja proti Borisu Valenčiču v vseh zadnjih 30 letih.

Milan Kučan je predstavil Boruta Pahorja z njegovo aktualno problematiko kot propad Slovenije.

Še pravočasno smo ponudili Borutu Pahorju pomoč pri njegovih težavah, pa je našo pomoč egoistično zavrnil, prav tako celoten SD.

PREBERITE SLEDEČE:
Predsedniške volitve 2012, PREDSEDNICA MARTINA

Martina Valenčič, Mokrška 42, 1000 Ljubljana, gsm: 040 785 881 - predsednica.siwww.desnica.simonarh.si

VOLILNI ŠTAB KANDIDATKE ZA PREDSEDNICO SLOVENIJE – predlog o sodelovanju

za Boruta Pahorja – SD

Pozdravljen Borut.

Že večkrat je bilo javno zaznati tvoje izjave, da vas držijo za vrat nevidne roke.
Ti dobro veš, da te tebi “nevidne roke” odpravljam uspešno že vrsto let.

Prav tako lansiramo v javnost teme, katere pa politiki veselo prepisujete in se z njimi postavljate pred javnostjo, med tem pa vseeno iz tega ni nobenega dejanskega učinka, saj ostane le pri besedah, nam avtorjem teh besed in misli pa je onemogočeno nadaljnje delo. Je to sploh kakšna demokracija?!

Nikakor ne!

Ne mislim sedaj še naštevati razlogov zakaj smo pri zbiranju podpisov za predsedniško kandidaturo Martine neuspešni. Ti to dobro poznaš vse odgovore, tako kot jih poznam jaz še iz leta 1990. Nič se ni spremenilo!

Spremeni se lahko le sedaj, v kolikor boste tudi pri vas malo spremenili mišljenje in pristali na pošteno sodelovanje.

Predlagam vam, da zbere dovolj poslanskih glasov za vložitev kandidature Martine Valenčič na teh predsedniških volitvah 2012 do 17. oktobra 2012 ali zbereš vseh 5000 podpisov.

Tebi to ni problem.

Meni in Martini pa ni problem narediti to, da vse skupaj tudi v bodoče uspešno odpravimo in se bojujemo z vam nevidnim rokam, katere navajaš, še toliko lažje v kolikor bomo s kandidaturo Martine lahko nadaljevali tudi po 17. oktobru 2012. Smo se že dokazali.

V nadaljevanju kandidature Martine za predsednico Slovenije po 17. oktobru bo to za nas le še veliko lažje narediti pozitivne zadeve in pogoje za napredek in uspeh Slovenije.

Zato se ne bojte mladih in konkurence.

Torej naj zmaga na teh volitvah najboljši in v čim boljših ter jasnejših pogojih kot so bili doslej v novejši zgodovini Slovenije.

Sporoči, če si pripravljen na predlagano sodelovanje ali če nisi.

V kolikor ne boš nič odgovoril bomo razumeli, da si za sodelovanje. Dne 17. oktober v dopoldanskem času bo Martina vložila svojo kandidaturo pri volilni komisiji.

Do takrat pričakujemo sodelovanje.

Volilni štab Predsednice Martine, Boris Valenčič